34579
RuneScape
  • Atomy
    Sikerült csináltatnom 4 diamond amuletet egész olcsón. Pink Lady-nek hívták, és 10 új rúnát kért darabjáért(nature vagy death vagy law). A 4-ért kapott tőlem 50 naturet + 1 zafirt. Ha van gyémántotok szerintem megcsinálja nektek is , vagy adjátok nekem és én odaviszem neki(engem már ismer :-))
    Tök jó érzés hogy a mith kite-okat, meg a diamond amuleteket ötösével pakolhatom a bankban :-))))
  • er
    Már bocs de mért viszed minden penzed a vadonba?
  • Lacc
    Hát most én is meghaltam. Grrr. Legalább pár mith cuccom megmaradt, de az összes pénzecském oda =((((((((((((((((((((((
  • rob45
    jkh
  • Rincewind
    gratula
  • Rincewind
    Erről beszéltem!
    Én ugyen múltkor 2 hp-vel jöttem ki és ezek voltak nálam:
    Full Adam helm
    Adam Plate
    Rune Legs
    Mithril kite
    Emereld amulet of protection
    30 chaos rune
    ja, és Aurri Rune Long swordja, ami kicsit gáz lett volna, ha elveszik :)
    Ekkot döntöttem el én, hogy amíg nem 300-as a combat skillem, addig én oda be nem megyek!
  • Atomy
    Bammeg! Majdnem kinyírtak! Békésen bányászgatok a hobgoblin mine-ban. Egy kicsit azért aggasztott hogy kb 15db 60-80-as karakter várakozott a bánya mellett:-) De nem támadtak meg egyből, hanem kicsit hagytak bányászni. Mikor 5 mithril ore-om volt már az egyik rámrontott, és mire menekülni kezdtem volna, kb 30-at sebzett rajtam!!! Természetesen elkezdtem futni kifelé, de ekkor már ott állt egy másik, és az támadott meg. Amíg azzal küzdöttem az első megint elzárta a menekülés útját, úgyhogy kénytelen voltam északra menekülni :-))) Futottam, futottam, közben zabáltam mint az állat, mindent megettem ami csak volt nálam :-) Nyugatnak kanyarodtam, közben néha belémlőttek 6-ot sebző varázslatot, és ekkor megtámadott még egy chaos dwarf is :-( Azután egy másik is :-(( Furcsa, de itt már feladták az üldözést szerencsémre :-)))) Nem vagyok ilyedős, de egy kicsit berezeltem :-) Még az sem jutott eszembe hogy felvegyem az összes páncélom, meg valami prayer-t bekapcsoljak. Még a nevüket sem jegyeztem meg :-) Elég sokat buktam volna ha kinyírnak, volt nálam: adam plate, rune skirt, rune long sword, diamond amulet, mithril kite shield, adam large helmet, 5 mith ore. Most már én is kicsit óvatosabb leszek :-)))))
  • Atomy
    >>>SID_HU
    Most léptem szintet(illetve tegnap, csak már kicsit álmos voltam):
    57 58 57 57 45 40 54
    total: 726 combat lvl: 69
    A számításod nagyjából stimmel.
  • Rincewind
    Passz, nem emlékszem már mi volt nálam :/

Te is kipurcantál? Mit vesztettél?
  • Rincewind
    Nem éri meg!!!
  • Zsooo
    >>>Disno
    naja, a teleportkorlátot elfelejtettem, mondjuk kifele menet nem árthat ha üldöznek. Hol van a tip.it-en leírva a láda tartalma? Béna vagyok, nem találtam.

>>>Rince
    Mik voltak nálad, amikor semmid nem maradt meg? Volt valami drága cucc, 500 arany felett? Mert ez tényleg komoly ellenérv a wilderness látogatása ellen 70-80-nál alacsonyabb szinten, a nagy rúna sisakon kívül minden megtalálhaó idekinn is, az izgalmat kivéve. Abban meg nincs sok izgalom, ha mindig legyakják az embert... A vadon 20 szintjéig szinte nincs semmi érdekes, 20 szint különbség viszont már elég halálos tud lenni.
    Igaz kell valami hely a magasszintűeknek is, ahol kiélhetik magukat :))

Szasz mindekinek, és még1x kösz Skullnak, Atomynak és SirAmsnak a maradék cuccaimért (volt ott még valaki mikor megpurcantam?)!
  • Nuki
    >>Rince: Gyere föl 30 perc mulva a tudodmivel jó?
  • Rincewind
    Ez is változó!

Már sokszor kinyírtak bent, és volt, hogy csak 2 tárgyam maradt meg, de volt olyan is, hogy semmi nem maradt meg, pedig nem én támadtam! Szerintem ez attól függ, hogy milyen mélyre merészkedsz be.
  • Gladiator
    Ja, amugy ha ha be akartok menni a Wild-be, de amint átlépitek a határt, mindig megtámadnak, akkor vegyetek le midnen cuccot magatokról, és úgy mennyetek. Nekem sincsem semmi összvissz egy kardom. Még egy pajzsom sincs:-) És meg sem támadnak, simán elmentem azokhoz a nagy csontokhoz, meg vissza.
    De vigyazzatok! Ha megis megtamadnanak titeket, akkor fussatok, vegyetek fel minden cuccot, mert ha meghaltok, akkor elvesznek.
  • Gladiator
    A mithrill daggernek mennyi sebzese? ha 17/17-nel tobb akkor nekem adja vki? :-)

Disno!
    Ja, elmebeteg a nevem. És általában azért nm szoktál látni mert szinte minden nap megyek fél hétre teniszezni és korán fekszek...
  • Rincewind
    Mar nagyjaból rájöttem és el is mentem Chaos Dwarfot ölni, csakhogy 5 perc múlva 5hp-val jöttem ki, úgy, hogy rajtam volt minden cuccom! Mondanom sem kell, kicsit ideges voltam, úgy remegett a kezem, mint állat...
    Szóval én többet be nem megyek a Wildernwssbe az TUTI!!!
  • Atomy
    A Chaos Dwarf-ok néha eldobnak egy kulcsot, ami egy ládát nyit a labirintusban, és abban van minden jó: piros alma, mogyoró...
  • Rincewind
    Figyeljetek!

Mi ez kulcs meg láda dolog???
    Én úgy tűnik valamiről lemaradtam...
  • Zsooo
    Háát, sajna én nem tudok menni, sőt egész hétvégén nem leszek ma este hattól.

A ládához 5-6 kulccsal lenne érdemes menni, teleporttal felszerelve, nem? Vagy nem akkora a zsákmány ott, hogy mindig les valaki a gyengékre?
  • Atomy
    Nekem is van 1 kulcsom. Este megint elmehetnénk vagy törpét irtani több kulcsért, vagy kiszedni a kincset, de legalább 4-5-en legyünk, hogy tudjunk vigyázni egymásra. Aki akar jönni mondjuk 19:00-kor legyen a 3. serveren a ghost towni (edgewille-i)hídnál. Potiont tudok adni, kaját is egy kicsit, akinek kell előre jelezze!
  • Zsooo
    szintek:
    30 13363
    31 14833
    32 16456

A szörnyek xp-je (úgy láttam nem írta még senki, ha igen bocs): 20 + (szörny szinje x 2) = összes xp, ezt kell a 1/1/1/1 vagy 3/1 arányban szétosztani, ahogy írtátok
  • Zsooo
    Elraktam a kulcsot a bankba. Épp elfogyott a kajám és egyedül nem életbiztosítás a dwarfoknál időzni level 50-nel, nem hogy még beljebb is menjek... Volt ott egy csávó, panaszkodott, hogy egész nap nem dobtak neki kulcsot a törpék. Erre nekem a harmadik... Nem árultam el a fickónak, nehogy szívbajt kapjon :))
  • Rincewind
    Ja, tényleg 48 :)
  • Zsooo
    A muddy keyt hányszor lehet használni, 1x?
  • Nuki
    Sir Disno:
    http://www.tip.it/runescape/vpic.php3?picurl=img/dwarfminemap.gif
  • Nuki
    öö bocsánat nem runite hanem bluerit
  • Everquest fan
    48 igaz
  • Rincewind
    50-nél, ha pontosak akarunk lenni :)
  • Amorce
    Tök jó ez a wilderness. A cosmic rune spawn-ot már megtaláltam (3-asával jön ráadásul) :), hétvégén felderítem a többit is. Ja és nekem valahogy még nem sikerült elhaláloznom ott......bibibi :))))))))))))))
    Csak egy a baj, hogy level 48-nál vége a wildernessnek :))))))))))))))
  • Nuki
    Tudnátok adni vagy eladni valamilyen úton nekem runitot?
  • Nuki
    >>Cater2
    Meggyógyultál?
    Húú nem sámli! Rövidebb mint az én betegséghosszom :) Hány fokról verekedted le magad?
  • Rincewind
    jaa, akkor passz...
  • Zsooo
    de a játékablakban, nem másikban >>> hiphop kilépett a játékból
  • Rincewind
    POP UP, már régóta van :((
    sajna...
  • Zsooo
    Ez valami új módszer??? Nem kattintottam reklámra, és kb 20 perc múlva bejött egy magától, a játékablakban....
  • Rincewind
    Mind1, már jó, de ezt úgyis tudod :)
  • Rincewind
    Aurri & Atomy!

Nem enged fel...
  • Atomy
    No aki még nem tudná, már tudok csinálni mith kite-ot :-))))
    Egyelőre csak 16 db van, de remélem jut mindenkinek.
  • Rincewind
    8)=)
  • Zsooo
    Pedig elég egyértelmű :))) a skacok megjelölték a területüket...