RuneScape
  • Bith
    Be lehet lépni egy gépről több karakterrel is!!! Nem rég próbáltam ki, és egyelőre nincs letiltva ez a módszer. csak poénból megnéztem, és simán tudtam itthonról 1 IP címről a 2 karakterem között trade-elni! :)))
    Azért ne alapozzon nagyon erre senki, mert elvileg nem szabad, és a jövőben szerintem 1 Ip-ről csak 1x lehetsz majd bent, de jelenleg még működik. Bár azt nem tudom, hogy figyelik-e, úgyhogy mindenki csak saját felelősségére (aztán nem engem szidni, ha törölnek, vagy valami)!
    Egyébként eddig úgy csináltam, hogy kerestem egy eldugott forgalommentes helyet, és ott eldobtam a cuccot, amit át akartam tenni a másikra, kiléptem, majd gyorsan beléptem a másikkal (előtte azzal is ott léptem ki direkt) és felvettema cuccot. Ebben csak az a suxx, hogy quest item-ekre (bead, tekercs, stb...) nem jó megoldás, mert azok eltűnnek, tehát csak az a karakter látja őket, amelyik megszerezte (trade-elni lehet csak). Ez legális dolog, tehát ezt lehet csinálni annak, aki nem akarja az előzőt kockáztatni.