RuneScape
  • Amorce
    --->Szilvi

Örültem e-mail-ben küldött válaszodnak. Remélem nem haragszol, de most itt válaszolok neked a fórumon, mert talán bátyád Rob számára is meg tudok világítani dolgokat, amiket ő nem látott, vagy nem akart látni eddig.
    Véleményem szerint, ez egy olyan játék, ahol az ember legtöbbször (persze vannak kivételek) azt kapja vissza az arcába amit ő is adott másoknak. Magyarul aki barátságos és nem veri át a másikat, azt megbecsüli (legtöbb esetben) a másik fél is és kölcsönös bizalom alakul ki kettőjük között. Ez (ha a két ember nézetei sokban egyeznek) akár barátsággá is alakulhat. Ez pedig nagyon pozitív dolog szerintem. Valószínű, hogy azért játszom én is ilyen öreg fejjel, mert érdekes embereket ismerhetek meg ezáltal a játék közben (és igazából itt maga a játék már csak másodlagossá minősül). Mindezzel csak azt akarom mondani (és ez most Rince-nek is szól !), hogy az életkor igazából nem sokat számít. Persze vannak érettebb és éretlenebb emberek, de egy éretlenebb is lehet becsületes és persze fordítva is. Az életkor nem függ össze az egyén morális értékeivel, vagy csak minimális mértékben. De igazából most nem is erről szeretnék beszélni.
    A lényeg, kedves Szilvi, hogy bátyád és Márk (Marcus) csúnyán átvert egy csomó jószándékú embert (akik a szörnyű álhír hallatán segíteni próbáltak) és úgyhiszem ők most ezért jogosan dühösek. A sértegetések persze más lapra tartoznak. Az embernek meg kell próbálnia (tudom, hogy néha nagyon nehéz) uralkodnia magán és emberhez méltóan viselkedni. Ezt úgy tűnik mindkét fél elfelejtette az indulatok hevében. Ez szomorú. És, hogy miért irom mindezt neked ? Mert remélem, hogy te nem fogod elkövetni ugyanazt a hibát, mint amit a bátyád. Gondolkozz el azon amit írtam, remélem néhány dologban azért egyetértesz velem.
    Ja és mégvalami. Az az igazság, hogy kicsit jómagam is elbizonytalanodtam, hogy TE magad létezel-e egyáltalán, vagy csak Rob újabb viccével van-e dolgom. Nem tudom, de igazából nem is akarom ellenőrizni, hogy ő írogat-e nekem Szilvi álnéven, vagy valóban létezel (az e-mail címetek ugye azonos), de lásd be ezzel az utóbbi akciójával Rob eléggé bizonytalanná tett mindent és mindenkit ami/aki a környezetében jelen van.
    Remélem létezel és ezesetben remélem elnézed nekem bizonytalanságomat. Rob-ban kicsit csalódtam most, remélem benned nem fogok. Várom hát válaszod.