34579
RuneScape
  • Amorce
    --->Szilvi

Örültem e-mail-ben küldött válaszodnak. Remélem nem haragszol, de most itt válaszolok neked a fórumon, mert talán bátyád Rob számára is meg tudok világítani dolgokat, amiket ő nem látott, vagy nem akart látni eddig.
    Véleményem szerint, ez egy olyan játék, ahol az ember legtöbbször (persze vannak kivételek) azt kapja vissza az arcába amit ő is adott másoknak. Magyarul aki barátságos és nem veri át a másikat, azt megbecsüli (legtöbb esetben) a másik fél is és kölcsönös bizalom alakul ki kettőjük között. Ez (ha a két ember nézetei sokban egyeznek) akár barátsággá is alakulhat. Ez pedig nagyon pozitív dolog szerintem. Valószínű, hogy azért játszom én is ilyen öreg fejjel, mert érdekes embereket ismerhetek meg ezáltal a játék közben (és igazából itt maga a játék már csak másodlagossá minősül). Mindezzel csak azt akarom mondani (és ez most Rince-nek is szól !), hogy az életkor igazából nem sokat számít. Persze vannak érettebb és éretlenebb emberek, de egy éretlenebb is lehet becsületes és persze fordítva is. Az életkor nem függ össze az egyén morális értékeivel, vagy csak minimális mértékben. De igazából most nem is erről szeretnék beszélni.
    A lényeg, kedves Szilvi, hogy bátyád és Márk (Marcus) csúnyán átvert egy csomó jószándékú embert (akik a szörnyű álhír hallatán segíteni próbáltak) és úgyhiszem ők most ezért jogosan dühösek. A sértegetések persze más lapra tartoznak. Az embernek meg kell próbálnia (tudom, hogy néha nagyon nehéz) uralkodnia magán és emberhez méltóan viselkedni. Ezt úgy tűnik mindkét fél elfelejtette az indulatok hevében. Ez szomorú. És, hogy miért irom mindezt neked ? Mert remélem, hogy te nem fogod elkövetni ugyanazt a hibát, mint amit a bátyád. Gondolkozz el azon amit írtam, remélem néhány dologban azért egyetértesz velem.
    Ja és mégvalami. Az az igazság, hogy kicsit jómagam is elbizonytalanodtam, hogy TE magad létezel-e egyáltalán, vagy csak Rob újabb viccével van-e dolgom. Nem tudom, de igazából nem is akarom ellenőrizni, hogy ő írogat-e nekem Szilvi álnéven, vagy valóban létezel (az e-mail címetek ugye azonos), de lásd be ezzel az utóbbi akciójával Rob eléggé bizonytalanná tett mindent és mindenkit ami/aki a környezetében jelen van.
    Remélem létezel és ezesetben remélem elnézed nekem bizonytalanságomat. Rob-ban kicsit csalódtam most, remélem benned nem fogok. Várom hát válaszod.
  • Rincewind
    >>>Rob

Azt ne várd el, hogy én leereszkedjek a te stílusodra, elég röhelyes az nekem, hogy látom miket írsz. Így akarsz nagyfiúnak látszani? Anyukád tudja, hogy ilyan csúnyán beszélsz? Itt nem igazán törődik veled senki, mert csak egy kis 12 éves kölök vagy (bocs Disno, te kurva jó fej vagy érettebb). Nekem aztán édes mindegy, hogy te hol vagy nálam Ignore-ban vagy Friend-ben. Eddig is nagyjából szartam rád és ezután méginkább fogok. Eddig lehet, hogy segítettünk volna rajtad, ha arra kerül a sor, de ezzel elérted, hogy ne legyen egy barátod se (azt a Lord Mokus vagy mi kivételével, aki szerintem szintén egy kissé értelmi fogyatékos lehet, amilyen te is vagy). Hát ez van, jó poén volt.
    Megérte???
    Szerintem nem...
    Ne fáradj a válasszal, nem hiszem, hogy elolvasom, ugyanis nem érdekel :))

Rince
  • Hmuda
    Ja, mostmár mindegy. Különben is csak a helyet foglalta. És soha nem fogok runite cuccokban járni mert NAGYON RONDÁK! Maradok az adamantitnál.
  • Amorce
    --->Hmuda
    Áááááááááá, te szerencsétlen ! Mielőtt eladsz valamit, legalább megnézhetnéd a tip.it marketplace fórumán, hogy mennyit is kínálnak érte mások. Ugyanis az amulettet minimum 50k-ért simán el tudtad volna adni, de lehet, hogy többért is szerintem. Na mindegy. Egyébként jól állt rajtad a múltkor a runite legs-em, remélem veszel egyet magadnak is. :))))))))))))))))

--->Atomy
    Megírhatnád, hogy akkor most egálban vagyunk-e, vagy még jövök neked (és akkor azt is, hogy mennyivel) ? Kösz.
  • Atomy
    Vazzeg Hmuda.
    Ha mondod hogy el akarod adni kétszer ennyit is adtam volna :-(((((((((
  • Hmuda
    Ja, és Marcus: Gyere és vedd át a cuccaidat mert csak a helyet foglalják. Nagyot csalódtam benned is.
  • Hmuda
    Na eladtam 7200gp+ruby of str-ért. űSzerintem jó üzlet volt. ha azt nézzük, hogy a rubinos-nak a piaci ára 7000 gp körül mozog.
  • Hmuda
    Amúgy király ez a gyémánt nyakék. Most el is adom 15k-ért : ))).
  • Hmuda
    Majd rádöbbensz mennyire fasz, ha majd téged is elkezd baszogatni.
  • Lacc
    Hát, van benne valami. De mivel engem nem sértegetett...
  • Hmuda
    Nos, szerintem nem ugy kell feldobni egy jatekot, hogy másokat sértegetsz. Ez egy kis beképzelt köcsög, aki azt hiszi magáról, hogy nagyfiú. Le kell szarni és kész.
  • Rincewind
    >>>Rob45

Mostantól kezdve Ignor-ba vagy nálam...
  • Lacc
    Miért kell ennyire leszólni szerencsétlent? Csak fel akarta dobni a játékot. Már úgyis kezdett unalmassá válni.
  • Hmuda
    Nos nem tudom hogy ez a fasz mit képzel magáról. idézném a köztünk lezajlott párbeszédet is:

én: ez tudod hogy kibaszottul rossz vicc volt?
    Rob45: nem de te az vagy,hahahaha

Én most beraktam az ignore listámba, és ajánlom, hogy mindenki tegye meg. Neked meg rob azt üzenem, hogy Mindig hazudtam mikor pénzt kértél tőlem. Bárkinek adtam volna akát 20000 gp-t is de ln sejtettem, hogy egy gerinctelen fasz vagy. Azért megemlítem, hátha nem fogtad fel de nem kerülhetsz be a klánba de ez egylrtelmű.
  • Zsooo
    Lehet hogy ez csak nekem új, de a hobgoblinok rengeteg rúnat dobnak, pl black knightokhoz képest. Vagy csak gyorsabban halnak?
    Mi dobja a legtöbb rúnát, darkwizard?
  • Zsooo
    :)))))
  • Hangianix
    --->Zsooo
    Bár nem ismerlek, ezek után az első dolgom volt betenni téged a friend listába... :-))))
  • Zsooo
    rob, azt a 3 sec-et sajnáltam elvesztegetni az életemből amíg beírtalak az ignore listába...
  • Zsooo
    ha ha ha
  • Hmuda
    Amíg Marcus meg nem erősíti nem hiszek neked ha nem baj. Hameg nem erősíti meg akkor valszeg te vagy a hacker.
  • Lacc
    Na mit mondtam! Gondoltam, hogy csak Marcusék hülyülnek!
  • Hangianix
    No Skullkeeper mit mondtam! Rob45 ez kurva jó poén volt, de hogy én most töröllek a friend listemből, mint a szart az biztos. :-)))
  • Zsooo
    Marcus jelszavát "törték fel", ami jelenthet nagyon sok mindent. Én csak annyit szeretnék, ha Andrew&Co segítene nekünk kitalálni, hogy ki az illető, és valami büntetést kapna. Pl. blokkolnák az ip-jét, vagy szólnának az ISP-jének, hogy nem korrekt az ürge. Tőlem lehet akár magyar, akár amcsi, csak ne fenyegessen itt minket.

Ja és persze Marcus kapja vissza a karakterét.
  • Zsooo
    Marcus, el tudnád küldeni ide a levelet amit kaptál freemail-ről?
  • Lacc
    Marcus, nem te szórakozol? =)
  • Hangianix
    Nem akarok én itt senkivel se vitatkozni, de ha apuka tényleg ott dolgozna, akkor kapott volna egy fasza kis karaktert runite cuccokkal. Ha meg tényleg feltudná törni a password-t, akkor inkább Bluerose karakterével nyomulva, mint Marcus-val. Tehát itt sajna arról van szó, hogy Marcus valakinek elárulta a jelszavát és az megszivatta. Az Atomy által berakott képek alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem amerikai az illető.
  • Hmuda
    Hát nem is tudom kit lehetne tahónak nevezni. Őt vagy Skullt. Én személy szerint arra a kis faszra szavaznék. Akkor aláiratjuk minél több magyarral és elküldjük Andrewnak a levelet. Mást úgyse tehetünk. Hameg a drágalátos apucika ott dolgozik és az arany, egyszem, elkényezetett, fasz fiának adta Marcus kariját asszem nézhet új kereseti lehetőség után. Legalábbis remélem.
  • Lacc
    Hmm... a jerkyfacekb. a "tahó" szintjén áll. Szal tényleg nem nemselelkű lovag =))).
  • Hmuda
    Dehogy adom. Majd el akarom passzolni 10k-ért : ).
  • Hangianix
    --->Hmuda
    A Ruby amulettet is 7k-rt adom, nehogy eladd a Diamond-t 1.5-rt. :-)))
  • Lacc
    Hmmm... Ez érdekes. Szerintetek a faterja tényleg ott fent (=)) ül? Talán egy hacker, vagy ilyesmi. Hát az enyémet felőlem lophatja, semmi nagy érték nincs nála. Talán a statjaimat sajnálnám. De mivel főleg magic-re gyúrtam, ami már szart sem ér, az se olyan nagy show. De azért tényleg nagy köcsög. Majd én is beszélek vele.
  • Hmuda
    Ja, és állati agy szerencse ért ma. Nagyba csinálom a black knightos küldit mikor a fehér lovagok várában meghalt valaki. Gondolom megnézem már mi volt nála. Erre sikerült szereznem egy Diamond Amulett of Power-t : ). Viszont elég béna mert csak 6-tal növeli az alsó magic értéket. Viszont 1500-ert el lehetne adni.
  • Hmuda
    Ez jó lesz, akkor alá is írnám.
  • Zsooo
    disgusting nem distgusting
  • Zsooo
    Fizet a fene...

A levél:

CHARACTER STEALING

We Hungarian RSers ask for the support of the RS community, and more importantly, the RS staff.

The character of our friend Lord Marcus was stolen, most likely by way of hacking. Somehow the thief got the password which was a valid password with numbers, impossible to guess by chance.

Only his items had been stolen first but later the password was changed too. Now this low morale bastard uses the character that our friend developed for a long time.

The story does not end here, now comes the most distgusting part.

Some of us tried to persuade this guy to give back the character, one of us even recorded a conversation with this guy: http://www.tar.hu/atomy/runescape.htm

And now this guy threatens all of us that he will steal all our characters if we don't pay him a lot of gold.

We don't think this guy has anything to do with the RS staff but it's very likely that he found a way to hack passwords and he uses his knowledge to abuse players. This must be stopped.

The Dark Angels Clan and fellow Hungarian RS players:

Zsooo
    ...
  • Hmuda
    Először írjunk levelet, és ha szarnak a fejünkre akkor majd mindenki egyformán fizet.
  • Hmuda
    Ne, senki ne adjon pénzt annak a kis fasznak. Majd Andrew-ék lerendezik a dolgot és kész, hameg nem akkor nincs mit tenni.
  • Zsooo
    >>>ATOMY: Nem kell linkelni semmit, jó ahogy van, bocs
  • Zsooo
    >>>ATOMY: Nagyon jó, hogy elmentetted a szövegeket. Be tudnád linkelni fordított sorrendben a tar.hu-n, és akkor könnyebb lenne olvasni alulról felfele, és lehetne rá hivatkozni.

Én megírom a levelet a fórumokra (szerintem a tip.it-re is kéne írni) és írok Andrew-éknak is, egyszer már válaszoltak nekem, talán nem reménytelen. Jó lenne ha még elküldés előtt véleményeznétek, hogy közös aláírással mehessen ki. 15 név már asszem nyomna a latban.

Ha a gyereknek tényleg ismerőse van a runások között, akkor ezután nem sokat fog runázni,remélem :))
  • Hmuda
    Na akkor lerendeztük a dolgokat : ). És mégegyszer nincs mit.