RuneScape
  • Lacc
    No, hát konkréten ezt a lopást még nem igen lehet használni, mivel még nincs kész. De ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem lehet lopni. Vannak rá technikák. Emléxem régebben, ha tradeltél valakivel, ő elfogadta az ajánlatodat, de te még nem és éppen akkor kattintottál rá az accept-re, mikor ő hozzáadott valami cuccot, hogy eladja, akkor az a tiéd lett. Ezt most márnagyrészt kijavították, de azért még lehet, hogy visszamaradt valami ebből a bug-ból...
    Másik ilyen lehetőség, amit én is szoktam néha alkalmazni. Érdekes, hogy néha milyen hiszékenyek az emberek, aki ennek bedől, az meg is érdemli, hogy lopjanak tőle. =) Szóval, kiállsz a főtérre, vagy valami olyan helyre, ahol sokan vannak (pl.: bánya is jó). Szép színes betűkkel egy darabig ordibálsz, hogy te meg tudsz tanítani egy új lopási skillt. Ha szerencséd van, ketten-hárman odajönnek hozzád, és ha elég lamerek, akkor oda is adják azt a néhány száz aranyat díjnak. Na, ekkor megmondod, hogy már meg is tanulták, és lelépsz. Azért vigyázz, mert ha PK-s vagy, akkor megtámadnak. =)
    Rincewin: Küldtél valami anyagot fordításra? Ha igen, akkor bocs, még nem vettem észre, most megnézem. Meg a fenti angolt is átnézem akkor. Ja, és küldöm az emilt.