RuneScape
-
Amorce #3523 --->Skullkeeper
Érdekes amit írtál. 3 lehetséges megoldást tudok elképzelni, amit most ismertetek is.
1. Andrew közölte a néppel, hogy törölni fog accountokat, mégpedig a következő szabályok szerint: Aki 60 napja nem játszott ÉS 30 percnél fiatalabb a karaktere ÉS 500 aranynál kevesebb a nála lévő pénz, valamint a tárgyainak értéke, azt az accountot TÖRLI ! Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik feltétel nem adott, akkor NEM törli a karakteredet ! Ez ebben az esetben nem valószínű, csak leírtam hátha a közeljövőben valakinek ilyen problémája lesz.
2. Egy vírus is kering mostanában a Runescape-es játékosok között, amely vírus a fertőzött gép e-mail címéről küldögeti tovább magát, a tulajdonos tudta nélkül ! (Így kaptam én is Lord Schmiedtől egy angol nyelvű levelet, amiben a tanácsomat kéri a mellékelt dokumentumok ugyében. Csak hát ugye gyanús volt, hogy miért angolul ír az egyik magyar a másiknak. Ráadásul eddig nem is leveleztünk egymással. A mellékletet nem nyitottam meg, de a neve is eléggé furcsa volt, ezért töröltem az egész levelet mellékletestől együtt ! Később láttam, hogy a tip.it fórumain lévő emberek is kaptak más forrásból ilyen vírusos leveleket) Szóval lehet ez is talán.
3. Szimplán szórakozik valaki és át akarja vágni az embert. Ezért mindenkinek figyelmébe ajánlom Andrew szavait: "a JAGEX csapat soha, semmilyen formában nem fog a jelszavad, vagy más személyes adatod után érdelkődni !!! Ha ilyen levelet kapsz, akkor az NEM a JAGEX-től származik, hanem egy csalótól és semmiképpen ne add meg neki a kért adatokat !!!"
Na ennyi. Remélem mindenki elolvassa a fentieket és akkor nem lesz semmilyen hasonló jellegű probléma a közeljövőben.