34579
RuneScape
-
#3558 Nincsmit, és kösz de nem fogadhatom el a felajánlott dolgokat, egyrészt azért mert nem szorulok rájuk, és amúgy se fogadnám el tőled ilyen helyzetben. -
#3554 Bocs a nyers szóhasználatért de rohadtul idegesítenek ezek a faszok. -
#3553 Szerintem csak egy kis szaros kezdő fasszal van dolgunk akit tök véletlenül megfejtette a jelszót és most rohadtul el van telve magától, mert azt hiszi magárol, hogy ő most bárhova képes betörni meg bazi nagy hacker, közben meg egy kis lámer köcsög. Annyi lesz, hogy a kis faszt mindenki párszor leugatja és berakjuk az Ignore listbe. Ennyi lenne. -
#3552 Mindenesetre valakit megkérhetünk hogy írjonlevelet Andrewnak nem? -
#3551 Eszembe jutott valami!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>Lord Marcus és a többiek
Figyeljetek:
Mivel a lopás csak mostanában történt, ezért a kérdőívet (kedvenc tanárod, stb... Az az 5 kérdés), még Lord Marcus töltötte ki! Erről csak ő tud, ugyanis játék közben nem lehet ezeket megnézni, csak a kitöltés pillanatában! Azaz, ha az e-mail címed nem változott és valósat adtál meg (valamint emlékszel még arra, hogy mit írtál), akkor egyszerűen csak kitöltöd a kérdőívet, mintha elvesztetted volna a password-öd! És, ha minden jól megy, akkor meg fogod kapni, az aktuálisat e-mailben! Innentől már nincs már dolgod, mint belépni és megváltoztatni a jelszavat! Ezek után, ha gyerek csak véletlenül törte fel a karidat (mert mondjuk evidens volt a jelszó), akkor innentől kezdve elmehet a sunyiba! -
#3549 Figyelem!!!
Most hívtak csak fel a figyelmem Lord Marcus ügyére!
Elszomorít, hogy ilyen megtörténhet és félek is, nehogy az enyémet is ellopják!
Megkérnék valakit a bagázsból. aki tud angolul, hogy írjon fel a Runescape fórumára és írjon oda le mindent:
- A lopást
- Hogy pénzt kér érte
- És, hogy mindenkit megfenyegetett
De kulturáltan és normálisan, nehogy aztán még mi legyünk a rosszak! Ha elegen elolvassák, elég nagy port keverhetünk vele, ahhoz, hogy esetleg Marcus visszakapja a kariját! De, ha ez nem sikerül, legalább nem történik meg mással... -
#3548 No vajon? Lord Marcus -
Caterpie2 #3547 És a neve mi vót'? -
BartSimson #3545 Kijavítom Caterpie mondatát. Igaz hogy csütörtökön lemegyünk de, 29-én is meg 30-án is lemegyünk.
Na csá
Utolirat:(még új vagyok itt) BartSimson -
Caterpie2 #3544 >>>Rincewind
Mi is megyünk csütörtökön Balcsira (Csopakra) és csak legkésőbb 21-én jövünk meg, de addig annyit Rúnázok, amennyit tudok -
#3541 >>>Caterpie2
Bocs valamiért nem tudtam üzenni :((
Nem tudom, én nagyon nem érek rá, mert dolgozom (sajnos)...
Hmudát kérdezd felőle!
De szerény véleményem szerint azért pang az egész, mert nyár van és ilyenkor, eki csak teheti vízparton nyomul, nem pedig a számítógép előtt (ahogyan én is, ezért lehet engem csak igen ritkán látni)! De ősszel biztosan beindul megint a dolog! Talán én is tudok vele foglalkozni, ugyanis a híresztelésekkel ellentétben nem hagytam abba a játékot :)) -
#3539 Majd holnap beugrok én átveszed a cuccaidat az uj kariddal, és beakod őket a bankba. Ok? -
Caterpie2 #3537 természetesen darabonként -
Caterpie2 #3536 >>>Mindenki
Vennék nagy tételben mind runeket 3 gp-ért -
#3534 De az értékeid? Mármit a statok. -
#3532 Akkor nincs gond? Bár biztos nagy veszteseg. -
TheElf #3530 Hello!
Karakterlopás - Megjegyzések
A karakterlopások megtörténte az nem csak rajtunk, hanem a programon és a fejlesztőkön is múlik. Ma egy rendes beléptető eljárás nem jelent túl nagy dolgot. A Runescape eljárása nagyon primitív, szinte semmi védelmet nem ad.
Magyarul egy hiba, a viszonylag lassú motor, és számos más hiba mellett ez is egyértelműen a program számlájára írható jelenség. Nos sokan mondják, hogy ne panaszkodjunk, mert a runescape free. Nos ez nem igaz, mert adware, magyarul nekik komoly bevételük van abból, hogy te játszol.
Két dolog kellene a megoldáshoz, egyrészt sokkal jobban hasznosítani a hirdetési felületeket, másfelől egy fizetős, kényelmesebb, biztonságosabb kliens kellene.
Gondolj csak bele olyanokba, mint a Trefort Chat, ott pl. a reklám megjelenítéséért kapnak az üzemeltetők pénzt, hogy van-e click, vagy nincs az mindegy. Ezzel több lenne a pénz.
A fizetett deluxe kliensnél a karakterhez kellene a kliens sorszáma (ezt letöltéskor kapod mint egyedi azonosítót) és "I line" azaz megmondhatnád, hogy milyen IPkről érhető el a karaktered. És persze a jó öreg SSL :)
-
Caterpie2 #3528 >>>Atomy
Olvastam a karirablást, és segítek 1000 örömmel. Csekélyke angoltudásom van -
Atomy #3527 Ez kimaradt :-)
-
Atomy #3526 OK.
Tehát a következő beszélgetés az előbb zajlott köztem és a karakterlopó kis köcsög rohadék féreg között(ha mégsem az akkor elnézést). GGGGGGRRRR!!!!
Nézzétek el nekem hogy nem tudok angolul :-)
Szerintem írjunk egy levelet a Runscape team-nek, és szerezzük vissza Marcus karakterét!!!!!!
Aki tud jól angolul az jalentkezzen!!! -
Atomy #3525 újabb próba :-)
-
Atomy #3524 próba
-
Amorce #3523 --->Skullkeeper
Érdekes amit írtál. 3 lehetséges megoldást tudok elképzelni, amit most ismertetek is.
1. Andrew közölte a néppel, hogy törölni fog accountokat, mégpedig a következő szabályok szerint: Aki 60 napja nem játszott ÉS 30 percnél fiatalabb a karaktere ÉS 500 aranynál kevesebb a nála lévő pénz, valamint a tárgyainak értéke, azt az accountot TÖRLI ! Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik feltétel nem adott, akkor NEM törli a karakteredet ! Ez ebben az esetben nem valószínű, csak leírtam hátha a közeljövőben valakinek ilyen problémája lesz.
2. Egy vírus is kering mostanában a Runescape-es játékosok között, amely vírus a fertőzött gép e-mail címéről küldögeti tovább magát, a tulajdonos tudta nélkül ! (Így kaptam én is Lord Schmiedtől egy angol nyelvű levelet, amiben a tanácsomat kéri a mellékelt dokumentumok ugyében. Csak hát ugye gyanús volt, hogy miért angolul ír az egyik magyar a másiknak. Ráadásul eddig nem is leveleztünk egymással. A mellékletet nem nyitottam meg, de a neve is eléggé furcsa volt, ezért töröltem az egész levelet mellékletestől együtt ! Később láttam, hogy a tip.it fórumain lévő emberek is kaptak más forrásból ilyen vírusos leveleket) Szóval lehet ez is talán.
3. Szimplán szórakozik valaki és át akarja vágni az embert. Ezért mindenkinek figyelmébe ajánlom Andrew szavait: "a JAGEX csapat soha, semmilyen formában nem fog a jelszavad, vagy más személyes adatod után érdelkődni !!! Ha ilyen levelet kapsz, akkor az NEM a JAGEX-től származik, hanem egy csalótól és semmiképpen ne add meg neki a kért adatokat !!!"
Na ennyi. Remélem mindenki elolvassa a fentieket és akkor nem lesz semmilyen hasonló jellegű probléma a közeljövőben. -
Nuki #3517 akkor sziasztok! Elmentem megint egy táborba ami megint 10 napos lesz! Viszláááááát! -
#3516 Zsooo: nos akkor minden rendben van.
: ))) -
Nuki #3515 Akkor gyüjtögetés lefujva. -
#3514 Ehh, nem lesznek player houseok. Kár. -
Zsooo #3513 Azt írják a tip.it fórumán, hogy a démonok dobnak runite sisakot. Néhány érték az új cuccokról (nem ellenőriztem):
Legs - Def 50
Chain mail - 66 def
Long 50 50
short 41 41
mace 39 29
-
Zsooo #3512 Részemről bocs, ha rosszul érezted magad a visszavágás miatt, én is hülye voltam. Nincs harag.
És sárkány sincs, tényleg. Még... -
#3511 Zsooo: a "már bocs"-ot a hirtelen kirohanásomra értettem, és ha megbántottalak akkor szívből sajnálom. Nem akartalak megbántani de kicsit ideges voltam. Mégegyszer bocs. -
#3510 Megtörtént az update. A runite cuccok rondák, a cucc tárolás király. Enyyi. -
Atomy #3509 EMBEREK!!!!
NAGY UPDATE MOST!!! -
Amorce #3507 Semmi gond Schmied. Nem nyitottam meg a mellékletet, úgyhogy remélem nem fertőződtem meg :) (Kicsit gyanús volt, hogy magyar létedre angolul írsz nekem :) ) Megírhatnád azonban, hogy milyen vírusírtóval tudtad leírtani. Nekem Norton Antivirusom van és (miután tegnap gyorsan le is töltöttem az update-et) az nem talált semmit. Remélem nincs is, de hát ugye az ördög soha nem alszik. :) -
Amorce #3505 Fantaaaaaaa ?!!!!!!!! Jézus Mária! :))))))))))))
Szóval a D2-t még megértem, de olvasni tudsz a Runescape-en is, haverok szintén vannak, buli is ugye :))))), de hát a Fanta az gond :)))))) Maximum Karamjai rummal szolgálhatok :)))))))) Az jó lesz ? :)))))) -
#3504 Amúgy nem csak a CS. Van méd Diablo 2, Jumpgate, olvasás, haverok, buli, Fanta...
Nagyábol ennyi... -
Amorce #3503 Írhattad volna a más dolgok helyett a Counter Strike-ot is :))))), nem kellett volna így ködösíteni! :))))))
Egyébként ma ne gyere, mert ma én nem leszek :))))), de a holnapi nap az egyenlőre jónak tűnik :) -
#3502 Jolvanna. Kicsit lekötnek más dolgok. De ha ennyire akarod akkor felmegyem ma este. -
Amorce #3501 Jó volna apa, ha a Runescape-en is ilyen aktív lennél mint itt az imént. :)))))))))))))))) -
#3500 !!!3500!!!
: ))) -
#3499 3499