RuneScape
  • Amorce
    FIGYELEM MINDENKI !!!

A tip.it fórumra felraktak egy érdekes irc-n keresztül történt interview-t (injkább faggatózást :) ) Andrew-val, ahol a Runescape-es terveiről beszél. Aki tud angolul, annak javaslom nézze meg az alábbi címet ahol elolvashatja az egészet (elég hosszú), aki nem annak summázom a lényeget. :)

A cím:
    http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=15251&forum=26&start=0

Az interview legfontosabb része szerintem az, hogy NEM lesznek player house-ok. De, hogy ez ne okozzon nagy csalódást, azon a napon amikor kiszedi a térképről a player house-okat, akkor teszi be az item bank-ot (tárgy bankot) és a RUNITE tárgyakat. (árakról még nem döntött, de lehetségesnek tartja, hogy a runite legs 65k lesz, a runite plate-et nem tudja még, egyenlőre ha igaz a program nem kezeli még a 65k-nál nagyobb bolti eladásokat :) )
    TALÁN lesz új quest is, mégpedig SÁRKÁNNYAL !
    Sőt lehet, hogy GIANT BAT is kerül a játékba.
    Ne feledjétek, még maga Andrew sem döntötte el mi is legyen, ő is csak gondolkodik ezeken a dolgokon, tehát NEM BIZTOS, hogy pontosan így lesz.
    A következő terv, hogy Andrew megcsinálja a skilleknél az XP kijelzést (vagyis, lehet majd látni, hogy mennyit fejlődött mondjuk a bányászat egy coal-tól és mennyi kell még a következő szinthez. Ezek mindenképpen számmal lesznek kiírva, nem pedig egy csík jelzi majd (voltak ilyen ötletek ugyanis).
    Ja az item bank megjelenése után cirka egy hónapos türelmi időt tervez és utána törli a leltárkaraktereket (de nem kell aggódni, mert minimum 1 hónap lesz a türelmi idő ezt írta Andrew).
    Gondolkodik valami új rendszeren is a cheatelők ellen, de erről nem sokat beszélt.

Hát kb. ennyi. Akit érdekel olvassa el maga is. Elég megbízható a forrás (a tip.it moderátorai tették fel és ők beszélgettek Andrew-val is).