34579
RuneScape
  • Hmuda
    3498
  • Amorce
    --->Schmied
    Ja én is kaptam ilyen levelet tőled. Érdekelne egyébiránt, hogy mit is csinál a vírus pontosan. Meg tudnád írni ?
  • Nuki
    Most inkább mást kéne megadni: hol lakik a parókás??

>>>All: Nem látttátok RIncét vagy a tábor alatt elutazott valahova?
  • Nuki
    köszi nem kell csak ez a DINKA katerpi nem adta oda a vizet!!!!! :((
  • Nuki
    nem tudjátok mit kell mondani a banyának hogy odaadja a rózsaszín bőrfestéket az aliherceges küldetésnél?
  • Nuki
    >>>Caterpie2:
    A flier az olyan mint egy reklám.

>>>Lord Schmied:
    Ismered az e-mail címem? te kuldtel veletlen egy hibas valamilyen 9.docot
  • Caterpie2
    A flier mi a fenére jó? azt írja róla a gép, hogy get your axes from bob's shop, de bob nem ad semmit
  • Hmuda
    Hát nagyon remélem, hogy semmi nem jött át. Nem baj, ha át is jött, mert nemsokára jön egy format c: : )
  • Nuki
    >>>Amorce:
    Köszi szépen kis rövid leírást. Ezekre voltam kíváncsi.
  • Amorce
    --->Nuki
    Mivel azt hiszem 51-es craftinggal már szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az amulett készítés mestere vagyok, ezért hát most beavatlak a profi amulett készítés rejtelmeibe. :)))))))))))))))
    1. Szükséges alapanyagok az amuletthez:
    a) gold bar (gold nugget-et bányászol és 40-es smithinggel már meg tudod olvasztani a furnace-nál)
    b) valamilyen gem (zafír, emerald, ruby illetve diamond)
    c) ball of wool (meg kell nyírni egy birkát és a szövőszéknél a gyapjúból tudsz ilyet csinálni, ez lesz a "madzag" amin az amulett lóg)
    d) amulet mould (ezt a crafting shopban lehet venni 5 aranyért)
    e) hammer (a craftoláshoz szükséges eszköz, használni nem kell, de ha nincs nálad craftoláskor, akkor hiányolja a program)
    f) ha a gemed vágatlan (uncut), akkor szükség van egy chiselre is amivel vágott gemet tudsz készíteni. Minden amuletthez vágott gem szükséges !

Na, ha ez mind megvan akkor már csak jó nagy adag crafting skill kell, hogy a birtokodban legyen :)
    zafír amulethet kb 13-as kell, emerald amuletthez 30-as, ruby amuletthez 50-es és diamond amuletthez 70-es.
    Ha ez is megvan, akkor használni kell a gold bar-t a furnace-n és kiválasztani amit csinálni akarsz. Ha kész, akkor pedig rá kell rakni a madzagot és meg is van az amulett. DE !!!!! ez még akkor csak egy sima amulett ami még nincs varázshatalommal felruházva, vagyis még egyenlőre csak egy ékszer. Ahhoz, hogy pluszokat is adjon egyes tulajdonságokhoz, meg kell enchantolni az amulettet. Ehhez különböző varázslatokra van szükség, amelyekben egy közös dolog van, hogy mindegyikhez kell 1db cosmic rune is (meg még néhány másik hagyományos rúna is, de azt könnyű beszerezni) ! Leírom melyik amuletthez melyik varázslatot kell alkalmazni:
    zafír amulett - enchant level 1 amulet - +7 magic-et ad
    emerald amulett - enchant level 2 amulet - +7 armor-t ad
    ruby amulett - enchant level 3 amulet - +10 weapon power-t ad
    diamond amulett - enchant level 4 amulet - +5 magic, +5 weapon power, +5 aim, +5 armor-t ad

Hát úgy nagyjából ennyi. :)
    Sok sikert !
  • Nuki
    Tudnátok tájékoztatni arról hogy hogy lehet amultettet csinálni?

>>>caterpie2:
    Attól még bejöthettél volna Nukámhoz.
  • Caterpie2
    Ma a Rúna marha lassú és örökké con. lost van. Ma már többet nem megyek fel
  • Nuki
    Valaki jöjjön már föl.
  • Nuki
    Valaki jön a hatvani biciklis táborba?
  • Amorce
    Bocs Ams megint elszálltam azért nem tudtam elköszönni. Akkor most ezt pótolnám: Szia ! :)
    Ha tudod mondd meg Bluewind-nek is, hogy sorry (ő külföldi, nem magyar).Kösz.
  • Ams
    ok! kossz! Amugy meg bocs ,mert en is szakadtam aztan meg elkeszult a pizza! bocs

Sir ams
  • Amorce
    Bocs Ams, de annyira szar volt a connect, hogy 5 perc alatt csak azt láttam a képernyőn, hogy "connection lost", úgyhogy kiléptem, később majd megpróbálom.
  • Amorce
    Ja :)
  • Amorce
    Nyugi Ams ! A karaktereket úgy vizsgálják meg, hogy mennyi játékidőt töltött bent és ha egy bizonyos idő felett nem fejlődött semmit akkor törlik, vagy valami hasonló.
  • Ams
    Viszont az jo ,hogy runite platet egy küldetésben lehetne megszerezni! (valószínű) Hát szeritnem jobb mint a bányában ...! :))
  • Ams
    Csak az a baj,hogy Sir ams nem az első karakterem, lehet ,hogy őt is mule-nak nézik es akkor törlik!!? Az nagy szívás lenne! De viszont ezzel jatszottam a legtöbbet! (1 hónapot)
  • Amorce
    Ams, ha figyelmesen elolvasod, akkor először valóban az adam plate-re ír 65k-t mivel a proggy jelenleg nem kezel ennél nagyobb összegű bolti eladást. Utána azonban azt írja, hogy a plate-hez inkább valami küldetésen keresztül lehessen hozzájutni és a legs lesz 65k. TALÁN ! Mert ezek még csak elképzelések ezt ne felejtsd el! Arra pedig nem tudott válaszolni, hogy pontosan mikor lesznek készen ezek az újdonságok. Most jelenleg azon dolgozik Andrew, hogy szolgáltatót váltson, mert talált olcsóbbat is és így a serverek üzemeltetési költsége csökken. Sőt Reklám-céget is váltani szeretne, mert szerinte átvágja a jelenlegi cég és nem fizet neki rendesen.
    (amúgy a fenti árak nem drágák valóban, de csak akkor nem, ha kifosztasz bennünket Hangianix-szal :)))))))))))))))))))))))))) )
  • Ams
    Vagy a platet majd a questttel lehet majd meg szerezni? vmi. Dragon quest! És kb mikor valósítja meg ezt?
  • Ams
    Vaó ez tök jó lesz!:))
    Azt írja ,hogy a runite plate 65k lesz max??
    A többi dolog meg a duplája vagy a triplája lesz az adamnak? Az nem is olyan drága!
  • Amorce
    FIGYELEM MINDENKI !!!

A tip.it fórumra felraktak egy érdekes irc-n keresztül történt interview-t (injkább faggatózást :) ) Andrew-val, ahol a Runescape-es terveiről beszél. Aki tud angolul, annak javaslom nézze meg az alábbi címet ahol elolvashatja az egészet (elég hosszú), aki nem annak summázom a lényeget. :)

A cím:
    http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=15251&forum=26&start=0

Az interview legfontosabb része szerintem az, hogy NEM lesznek player house-ok. De, hogy ez ne okozzon nagy csalódást, azon a napon amikor kiszedi a térképről a player house-okat, akkor teszi be az item bank-ot (tárgy bankot) és a RUNITE tárgyakat. (árakról még nem döntött, de lehetségesnek tartja, hogy a runite legs 65k lesz, a runite plate-et nem tudja még, egyenlőre ha igaz a program nem kezeli még a 65k-nál nagyobb bolti eladásokat :) )
    TALÁN lesz új quest is, mégpedig SÁRKÁNNYAL !
    Sőt lehet, hogy GIANT BAT is kerül a játékba.
    Ne feledjétek, még maga Andrew sem döntötte el mi is legyen, ő is csak gondolkodik ezeken a dolgokon, tehát NEM BIZTOS, hogy pontosan így lesz.
    A következő terv, hogy Andrew megcsinálja a skilleknél az XP kijelzést (vagyis, lehet majd látni, hogy mennyit fejlődött mondjuk a bányászat egy coal-tól és mennyi kell még a következő szinthez. Ezek mindenképpen számmal lesznek kiírva, nem pedig egy csík jelzi majd (voltak ilyen ötletek ugyanis).
    Ja az item bank megjelenése után cirka egy hónapos türelmi időt tervez és utána törli a leltárkaraktereket (de nem kell aggódni, mert minimum 1 hónap lesz a türelmi idő ezt írta Andrew).
    Gondolkodik valami új rendszeren is a cheatelők ellen, de erről nem sokat beszélt.

Hát kb. ennyi. Akit érdekel olvassa el maga is. Elég megbízható a forrás (a tip.it moderátorai tették fel és ők beszélgettek Andrew-val is).
  • Amorce
    Gratulálok Skull ! :) Csak így tovább :)

--->Ams
    Bocs', hogy tegnap csak rövid ideig voltam fent, de így is elég zsúfolt volt a napom. Viszont amilyen ütemben fejleszt Skull, még a végén leveszi a vállamról a ruby amulett készítés 'terhét' :))))))))))))))))))))))))))
    (Bár mi azért mind a ketten tudjuk, ki is volt tegnap a 3-as szerveren fentlévő cirka 950 ember közül a legjobb crafter, igaz ? :)))))))))))) )
  • er
    Üdv

>>>Atomy
    Ha megvan még az a Mith kite mennyiért adnád el?
  • Nuki
    Sziasztok!

Visszajöttem immáron teljesen csokibarnán :)
    mi minden történt amíg távol voltam?
  • Ams
    >>>Hang

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Ams
    >>>Amorce

Nagy baj van elkoltottem az osszes penzem!
    (nem surgetesnek szantam) :))
    Szolj mikor tudsz jonni!

hi!
  • Hangianix
    --->Sir Ams
    Ma nem tudok felmenni, majd csak holnap "találkozunk".
  • Hmuda
    Bocs skacok, hogy az utóbbi időben nem voltam fent, és valószínűleg még egy kisideig nem is leszek, mert teljesen leköt a Dio2 battle.net-en. Majd azért benézek néha.
  • Amorce
    --->Sir Ams
    Megpróbálok felugrani ma, de ez nem lesz egyszerű, mert a tegnapi dolgaim is átcsúsztak mára. Ha sikerül felugrani akkor az valamikor 19 és 22 óra között lesz, de nem mondom biztosra. Reménykedjünk. :)

--->Skullkeeper
    Semmi gond, az üzletemet nem rontod, mert én is ingyen végzem a craftolást ha megvan az alapanyag (márpedig eddig úgy jöttek csak hozzám, ha megvolt :)))))) ). Annak pedig inkább örülök, hogy te is fejleszted, mert én mostanában elég keveset tudok játszani az egyéb elfoglaltságaim miatt. Egyébként szerintem az ezüsttől jobban fejlődik a crafting skill, mert ahhoz 16-os crafting kell, míg az arany dolgokhoz (kő nélküliről beszélem most) 8 körül, ha jól emlékszem. Azért megemlíteném még, csak hogy tudd, mire vállalkoztál :))))), hogy leather armorból (level 7-es crafting kell hozzá) cirka 340 darabot kellett megcsinálnom, mire 49-ről 50-re fejlődött. Szóval csak kitartás ! :)))))))
  • Atomy
    Eladó egy mith kite shield
  • Caterpie2
    Hello! Olvastam egy magyar Runescapes oldalon, hogy a vámpírtól a Garlic egyből levesz 10 HPt. Ez többször is lehetséges, vagy csak egyszer?
  • Ams
    >>>Amorce
    Nagyon nagy szükségem van a segítségedre! Mert elfogyott a pénzem (a rúnákra)!!
    Ha holnap be tudsz lépni,akkor küldj egy üzit itt!

Sir ams
  • Ams
    >>>Hang :)) kossz ezzel megnyugtattal, de tenyleg
    Ja es akinek nem kell uj runa azt megvennem 100/db!! :))

• Hangianix
    --->Ams
    Szerintem 750 alatt szóba se állnak veled. De én 20-rt is adok neked steel kite-t. :-)))
  • Ams
    Cso mindenkinek!!
    Csak azt szeretnem kerdezni, hogy bluerose13x mennyiert adja el az adam kitet??
    Szerintetek 400 runa eleg??

Elore is koszi! Sir ams
  • Caterpie2
    A k***a életbe! Péntektől máig nem tudtam belépni a karakteremhez, ma már sikerült betöltenem ezt a mértéktelen űrt. Teljes MITHRILL páncélzatom volt, és amikor bepillantottam az inventorymba, nem volt ott se páncél, se kard, csak steel square shield és Staff of Air. Azt hittem itt sírom el magam:°(