RuneScape
-
Amorce #3420 --->Skullkeeper
Semmi gond, talán jobb is, hogy jómagam is elértem a ruby amuletthez enchantolásához szükséges magic level-t, mert különben állandóan rajtad lógtunk volna, hogy enchantolj :)))))))))))))))))
Egyébként amióta elértem az 50-es crafting levelt, már legalább 15-20 ruby amulettet készítettem. Általában Faladorban a furnace mögött lehet megtalálni és az egyik külföldi gyerek (akinek éppen már a második amulettjét csináltam) viccesen meg is jegyezte, hogy fél életemet ott töltöm :)))))))))))))))
--->Lacc és er
A feketelyuk effektushoz annyit szeretnék még hozzátenni, hogy oda azokat a playereket szokta juttatni Andrew, akik cheatelnek, vagy egyéb rosszaságot követtek el. :))))))) Most azért lehet másnak is bejutni oda, mert sokan kiváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a hely, miután elterjedt a hír, hogy van ilyen is. Addig nyaggatták már ezzel Andrew-t, hogy most lehetővé tette, hogy bárki megnézze. Semmilyen más funkciója nincs a dolognak.
--- Figyelem mostantól leather helyett silver-ben is lehet törleszteni az alapanyagok hiányát, sőt a bocik védelmében már csak silvert fogadok el egyenlőre :))))) ---