34579
RuneScape
  • Amorce
    Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy ezen a héten csak akkor megyek fel a Rúnára, ha valakinek nagyon sűrgős craftolnivalója van és ezt előre e-mailben, esetleg itt a fórumon jelzi. Akkor megbeszélünk egy időpontot és akkor max. 10-15 percre felugrok és megcsinálom amit kell. Alapanyag feltétlenül szükséges. Akinek mégsincs, az keresse Sir Ams-ot, akinél komplett ruby amulet of strength-et, illetve egyéb komponenseket is bizonyára, jutányos áron be lehet szerezni. :))))))))

--->Ilyama
    E-mailt nem tudok most küldeni, mert a munkahelyemen leállt az internetes server. Amíg nem vagyok, addig Skullkeeper gondjaira bízlak, ne aggódj rendes a srác. Azután meg majd jövök vissza én is. :))))))
  • Amorce
    Ugye megmondtam Ilyama, hogy nem egy elveszett fickó ez a Skullkeeper ! :))))))))))
  • Caterpie2
    Ez elképesztő! Beírtam rendesen a felhasználói nevem és a kódom(amire tisztán emlékszem) erre kiírja a mocsok: Rossz a kód vagy a név. Próbáld újra vagy csinálj új karaktert
  • Caterpie2
    Elszámítottam magam, még egy kérdésem lenne:
    A knight's swordöt csinálom. Thurgo kért egy képet a kardról, squrehez vissza is mentem. Ő azt mondta, hogy Sir Ivinnek van egy képe, a szekrényében, de ő nem engedi, hogy search-eljek benne. Mi kell neki vinni?
    Hú, egy szemét külföldi 180 gp-t kicsalt tőlem.
    ilyama, ha kell certificate ingyen adok
  • Amorce
    Szívesen Ilyama! :)
    Bár ahogy én tudom Skullnak magasabb a kovácsolás képessége és így jobb pancélt tud csinálni neked mint én. Ráadásul pajzsot elfelejtettünk csinálni :)
  • Amorce
    Köszönöm Szilvi a kedves szavaidat és a menyasszonyom is üdvözöl.
  • Atomy
    Szia Szilvi! :-)
  • er
    a monk ruha mire jó?
  • Amorce
    --->Hangianix
    A tegnapi probléma okát megtaláltam a tip.it-t, méghozzá éppen Andrew hozzászólásában. Be is másolom ide:

Well I just ordered a 5th dedicated server, so I hope I can manage to pay for the rent for it.

Won't get it until monday though. Pesky weekend!

It won't be used to make enough parallel world, it will instead work behind the scenes to manage the save-games (it's that part which is becoming overloaded, which is why you can't login easily at peak times, but can play ok once you get in).

Once this server is online each of the 3 world should be able to take aprox 1300 players. I'm hoping it will give me a total capacity of 4000 at once.

Andrew
  • Amorce
    --->Skullkeeper
    Semmi gond, talán jobb is, hogy jómagam is elértem a ruby amuletthez enchantolásához szükséges magic level-t, mert különben állandóan rajtad lógtunk volna, hogy enchantolj :)))))))))))))))))
    Egyébként amióta elértem az 50-es crafting levelt, már legalább 15-20 ruby amulettet készítettem. Általában Faladorban a furnace mögött lehet megtalálni és az egyik külföldi gyerek (akinek éppen már a második amulettjét csináltam) viccesen meg is jegyezte, hogy fél életemet ott töltöm :)))))))))))))))

--->Lacc és er
    A feketelyuk effektushoz annyit szeretnék még hozzátenni, hogy oda azokat a playereket szokta juttatni Andrew, akik cheatelnek, vagy egyéb rosszaságot követtek el. :))))))) Most azért lehet másnak is bejutni oda, mert sokan kiváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a hely, miután elterjedt a hír, hogy van ilyen is. Addig nyaggatták már ezzel Andrew-t, hogy most lehetővé tette, hogy bárki megnézze. Semmilyen más funkciója nincs a dolognak.

--- Figyelem mostantól leather helyett silver-ben is lehet törleszteni az alapanyagok hiányát, sőt a bocik védelmében már csak silvert fogadok el egyenlőre :))))) ---
  • er
    ui:van valami érdekes a monasteryben?:)
  • er
    beszélni kella törpel:Ö megengedi hogy lemnej a létrán és ad egy disket 10gpért.lemész és ott vagy a semmiben:)
    klik adiskre és visszajössz:))
    ennyi:)
  • Lacc
    Árulja már el valaki, hogy mi az a Feketelyuk-effektus a törpe-bányában (olvastam az újításoknál)? Összemegy a karakterünk, vagy mi?
  • er
    hogy kell a Synbolt használni?
  • Amorce
    Na mára ennyi, holnap ismét fent leszek ha igaz. :)
  • Hangianix
    Nekem már vagy 10 perce 735-en vannak. Cache törlés után is.
  • Amorce
    most is ott vagyok, hasznald a klienst
  • Amorce
    3-as serveren amikor fel tudtam lepni 450-en voltak
  • Hangianix
    Nálam akkor valami nem stimmel, mert még mindig mindegyik szerveren annyian vannak, mint előtte. :-(
  • Amorce
    gyere most megy !!!!!!!!!
  • Amorce
    Hát csak annyit mondhatok, hogy level 31 prayer kell a monasterybe bejutni. Silvert gyorsan lehet bányászni, de hogy pontosan hányas crafting kell hozzá azt nem tudom, nekem 50-eseel ment a holy symbol gyártás (mould kell!!!). :))))))
  • Amorce
    Na ennyi nekem elég is volt a próbálkozásokból, úgyhogy majd holnap próbálom meg újra. Remélem addig Andrew rendbehozza a dolgokat és talán nem lesz 3000 eber fent. Hiába ez a frissítés árnyoldala. :)
  • Hangianix
    És milyenek az újitások?
  • Amorce
    Én már voltam bent, de engem sem enged vissza, úgyhogy ne búsulj pajtás :))))))))
  • Hangianix
    Az mi a jó büdös ló 8=> -rt van, hogy frissítések után nem enged be se kliensről, se web-ről?!
    B@ssz@ meg!!! :-((((((((((((((((((((((
  • Ams
    :))))
  • Ams
    3400!
  • Ams
    mar csak 1!
  • Ams
    mar csak 2!
  • Ams
    mar csak 3!
  • Amorce
    Vazz Skull, most szólsz, amikor fél napig szenvedtünk Ams-szal, hogy felnyomjuk a magic-emet 49-re (amivel már lehet ruby amulettet enchantolni) ?! :)))))))))))))))))
  • Atomy
    Emberek frissítés van!!!!
    Mindenki húzzon játszani!!!! :-)))
  • Ams
    >>>Disno
    Én megszerzem neked ingyen az alapanyagokat,és amorce majd megcsinalja ,és csak neki kell törlesztened leatherben ! vagy ahogyan akarjátok! :>

>>>amorce
    ok! köszi az jó lenne! :))
    Ma eladom mindet es akkor majd holnaptol segitek!
    Aztan felnyomjuk a craftot az egekig! :)))

Sir ams
  • Amorce
    Huh, fiúk és lányok ezt látnotok kell. Most találtam a tip.it 'marketplace' fórumán egy érdekes aukciót. Megosztanám ezt veletek. Egy fickó az alábbi rúnákat ajánlotta megvételre, természetesen csak egyben az egészet.

'I got the following to see as one, not sep

959 Nature Runes
    553 Chaos Runes
    189 Law Runes
    35 Death Runes

Start bidding at 50k'

Nos, hosszas alkudozás után a nyertes 216k-t azaz 216000 aranyat fizetett a fenti rúnákért. Nem semmi. :)
    Aki akarja az megnézheti a licitálást az alábbi címen:
    http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?topic=13979&forum=39&56
  • Amorce
    --->Ams
    Bocsáss meg, de tegnap egyáltalán nem voltam fent a Rúnán. Annyit voltam csak gépközelben, amíg megnéztem a leveleimet és mivel láttam ezt a kérést Szilvitől, hát maradtam még annyi ideig amíg bemásoltam ide a fórumra. Aztán ki is kapcsoltam a masinát. :) Megpróbálok ma szokott időben (valamikor 19h és 21h között) fent lenni és akkor megcsinálok mindent, ok?

--->Disno
    Ams-ot a ruby vétel miatt ajánlottam, hogy meglegyen az alapanyagod. Egyébként megbízom benned, tehát ha Ams-szal meg tudtok egyezni egy összegben, akkor beszélhetünk róla, hogy azt én átvállalom, te pedig majd nekem törlesztesz leather-ben. :) Cosmic rúnám viszont most nincs 1 db sem, azt kellene valahonnan kerítened.

--->Caterpie2
    Kell keresned egy másik játékost aki a másik gang tagja és akkor ő meg tudja szerezni a shield másik felét. Miután összeraktátok úgyis 2db certificate-ot kaptok és egy személy csak egyet tud felhasználni.
    A másik lehetőség, hogy kiállsz a piacra és mondasz egy borzasztó nagy összeget amiért a shield másik felét megvennéd és biztosan lesz valaki aki eladja. (Jómagam így csináltam meg a questet, 1500gp-t fizettem a pajzsdarabért :) )
  • Caterpie2
    Ez az utolso segítség, légyszives:
    A shield of Arravban meg van a pajzs fele, és a Phoenix gang tagja vagyok. Hogyan tovább, kit kell leütni?
  • Ams
    J azt elfelejtettem mondani ,hogy eladtam az emaraldokat 2k.-ert! majd szolj ha be tudsz lepni! Majd odaadom a penzt!
    Cs ams
  • Ams
    helloztok!
    Amorce nagy szuksegem van a segitsegedre be tudsz lepni egy tiz percre!? elore is koszi!

Sir ams
  • Amorce
    --->Zsooo és a többiek
    Egy bizonyos Szilvi üzenetét kell tolmácsolnom, aki azt kérte tőlem feltétlenül adjam át az üzenetét. Hát akkor itt jön, vágatlanul a levele:

szia, en vagyok az szilvi !!

azert irok most neked ,hogy megmondjam,hogy tobbe nem fogok runescapezni, mert nem tudom a jelszomat !!
    remelem tovabbra is jatszasz!!! kerek egy sziveseget !! mond meg zsooo nak hogy tobbe nem jatszok!!!! es a tobbieknek !! regi baratod szilvi. ja es ha tudsz ,kuldj e-mailt!!!!!

• Zsooo
    >>>Disno
    Kösz, hogy átadtad az üzenetet, de én rob42-nek üzentem, nem rob45-nek :) Mindegy, már úgyis lerendeztük. Persze másnak is csinálok egy garnitura páncélt, ha megkér, és épp ráérek (bár egy jobb kováccsal jobban járnátok, csak 40)