RuneScape
  • Amorce
    --->Ams
    Bocsáss meg, de tegnap egyáltalán nem voltam fent a Rúnán. Annyit voltam csak gépközelben, amíg megnéztem a leveleimet és mivel láttam ezt a kérést Szilvitől, hát maradtam még annyi ideig amíg bemásoltam ide a fórumra. Aztán ki is kapcsoltam a masinát. :) Megpróbálok ma szokott időben (valamikor 19h és 21h között) fent lenni és akkor megcsinálok mindent, ok?

--->Disno
    Ams-ot a ruby vétel miatt ajánlottam, hogy meglegyen az alapanyagod. Egyébként megbízom benned, tehát ha Ams-szal meg tudtok egyezni egy összegben, akkor beszélhetünk róla, hogy azt én átvállalom, te pedig majd nekem törlesztesz leather-ben. :) Cosmic rúnám viszont most nincs 1 db sem, azt kellene valahonnan kerítened.

--->Caterpie2
    Kell keresned egy másik játékost aki a másik gang tagja és akkor ő meg tudja szerezni a shield másik felét. Miután összeraktátok úgyis 2db certificate-ot kaptok és egy személy csak egyet tud felhasználni.
    A másik lehetőség, hogy kiállsz a piacra és mondasz egy borzasztó nagy összeget amiért a shield másik felét megvennéd és biztosan lesz valaki aki eladja. (Jómagam így csináltam meg a questet, 1500gp-t fizettem a pajzsdarabért :) )