RuneScape
-
Amorce #3370 --->KKrisz
Örülök, hogy 'kicsi Zsooo' átlátja a helyzetet, bár azért elmondanám azt is, hogy hogyan is látom jómagam a 'helyzetet'. Hátha valahol a kettő között van az igazság :)))))))))
Nos én úgy látom, hogy ahogyan írtad is "kurvára unod" az egész Runescape-et és már csak abban leled örömödet, ha valakit (aki egyébként még nagyon élvezi a Rúnát :))))))) ) piszkálhatsz (hmm, talán Hangianixnak van igaza, mert ide a 'baszakodás' szó jobban illene. Sokkal kifejezőbb :))))))))) ). Nos hát ezért haragudni nem tudok rád, csak sajnállak. Azt viszont nagyon, mert szörnyű lehet idáig jutni. Ezt persze lehet magyarázni stílussal (ami rossz szó erre, mert a stílus egy pozitív jelző, inkább én rossz modor-t írnék, de mindegy :))))) ), meg kopasz merdzsóssal, de igazából mindez csak körítés szerintem (mondhatjuk úgy is, hogy parasztvakítás). A lényeg, hogy te szeretsz baszogatni másokat (ami véleményem szerint nem egy pozitív tulajdonság) én meg utálom ha baszogatnak (ami viszont normális reakció, nem gondolod ?). Ennyi. Ha maradt még benned némi jó érzés, akkor ara kérlek fejezd be az aktív Rúnások baszogatását (a fenébe, hát már én is kezdek vulgáris szavakat használni :)))))))) ).
Előre is kösz.