34579
RuneScape
-
Caterpie2 #3383 Van egy mithrill long swordom! Steel battle axe eladó
-
#3382 semmi másra, szerintem de javítson ki valaki ha tévednék -
#3381 semmi hír -
Amorce #3379 --->Disno
Ok, ha lesz majd szólok. De lehet, hogy ha most Sir Ams-t megkérdezed, akkor máris itt a lehetőség, hogy szerezz egyet, ugyanis 5 perccel ezelőtt cutoltam meg neki 2-t. :) -
Caterpie2 #3378 Mire jó a Silk? (azon kívül, hogy eladom:)) -
Amorce #3371 --->Caterpie2
Osman az. Neki kell elvinni a nyomatot Al Kharidba és ezért ad egy kulcsot. -
Amorce #3370 --->KKrisz
Örülök, hogy 'kicsi Zsooo' átlátja a helyzetet, bár azért elmondanám azt is, hogy hogyan is látom jómagam a 'helyzetet'. Hátha valahol a kettő között van az igazság :)))))))))
Nos én úgy látom, hogy ahogyan írtad is "kurvára unod" az egész Runescape-et és már csak abban leled örömödet, ha valakit (aki egyébként még nagyon élvezi a Rúnát :))))))) ) piszkálhatsz (hmm, talán Hangianixnak van igaza, mert ide a 'baszakodás' szó jobban illene. Sokkal kifejezőbb :))))))))) ). Nos hát ezért haragudni nem tudok rád, csak sajnállak. Azt viszont nagyon, mert szörnyű lehet idáig jutni. Ezt persze lehet magyarázni stílussal (ami rossz szó erre, mert a stílus egy pozitív jelző, inkább én rossz modor-t írnék, de mindegy :))))) ), meg kopasz merdzsóssal, de igazából mindez csak körítés szerintem (mondhatjuk úgy is, hogy parasztvakítás). A lényeg, hogy te szeretsz baszogatni másokat (ami véleményem szerint nem egy pozitív tulajdonság) én meg utálom ha baszogatnak (ami viszont normális reakció, nem gondolod ?). Ennyi. Ha maradt még benned némi jó érzés, akkor ara kérlek fejezd be az aktív Rúnások baszogatását (a fenébe, hát már én is kezdek vulgáris szavakat használni :)))))))) ).
Előre is kösz. -
Amorce #3369 --->Guybrush
Kérdéseidre a válaszok:
1. Nyílvesszőt jelenleg még nem lehet készíteni. Majd csak ha a fletching skillt leprogramozzák utána. Van viszont több olyan hely, ahol a földön hever a nyílvessző és újratermelődik, ha valaki felveszi. Az egyik ilyen hely a Ghost Town Dungeon-ban van, abban a teremben ahol a csontik már megtámadnak.
2. Na ezt Hangianix barátom tudná megmondani, mert ő az íjászat nagymestere :)))))) én nem tudom melyik jobb.
3. Mivel player killer vagy! A csontok azt jelzik, hogy elveszítetted (azt hiszem 20 percre) a tárgyvédelmedet, mivel megtámadtál valakit. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megöl, akkor nem marad meg a 3 legértékesebb tárgyad, mint alaphelyzetben. Nem vagyok player killer, így erről többet sajnos nem tudok mondani neked.
4. Van, úgy hívják, hogy Dark Angels és KKrisz tudtommal az egyik alapítótag. Ez utóbbi tény miatt én meggondolnám, hogy csatlakozom-e :))))))))))))))))))))))
A honlapjuk : www.tiszanet.hu/halozat
5. Szerintem kezdőként vagy horgásznék, vagy bányásznék, kovácsolnék és eladnám a cuccot (vagy halat, rákot, stb.).
-
Caterpie2 #3364 A Prince Ali küldetésben hol van Leela apja, akinek a kulcslenyomatot kell adni? -
Amorce #3363 --->SteveH
Én nem szoktam különbséget tenni magyar és nem magyar között. Vannak olyan külföldi Rúnás ismerőseim, akik rendesebbek és normálisabbak, mint némelyik magyar. Én ez alapján ítélek, sajnálom. Nekik is ingyen csinálom az amulettet :) -
Caterpie2 #3362 Lenne egy kérdésem:
A Shield of Arravot hogy kell folytatni onnan, hogy van egy book-om, és elolvastam -
Zsooo #3361 Mithril pajzsot vennék, ha valaki szerez jobbat, gondoljon rám, kösz. -
Amorce #3357 --->er
Természetesen az aranyrög is megfelel, mert a megolvasztása nem okoz gondot és az elkészítése minimális időt vesz igénybe. Általában 19 és 21h között vagyok bent, de nem minden nap és nem mindig a teljes időtartamra, de benne vagy a friend listámban és majd üzenek, ha bent látlak.
--->Zsooo
Nem vonom kétségbe, hogy KKrisznek van stílusa, sőt azt sem, hogy Hangianix barátomnak ne lenne :))))). Mindkettőjüknek van stílusuk. De most egyiket sem minősíteném, ugye nem baj :)))))))
--->Hangianix
Köszönöm barátom, valóban nem vagyok a vulgáris szavak embere. Jó lenne ha te sem lennél az, de én így is kedvellek :))))))))))))))))
A házad miatt pedig elnézésedet kérem :)))))))))))))))) -
#3356 --->KKrisz
Mivel Amorce barátom nem a csúnya szavak embere, én közlöm veled, hogy a "szakadt" rubintodat, dugd fel a a seggedbe! :-))) -
#3355 --->Amorce
Te milyen egy "zsidó" vagy. Fogadjunk, ha kőműves lennél, akkor szívességből csak a munkát csinálnád meg ingyen, de a téglát meg a többi cuccot nem te hoznád. :-))) Az ilyenek miatt nincs még saját házam. :-)))
-
er #3354 >>>Amorce van 2 rubym meg egy emeraldom.Ird be mikor érsz rá vagy mikor vagy bent.
Ugye jó az aranyrög is?
-
Zsooo #3353 KKrisz a vezérkarban, nem semmi lenne... ő a háttérból "irányít", pontosabban kavarja a ****t :) de van egy stílusa az biztos :)) -
Amorce #3352 --->KKrisz
Hát kedves KKrisz, ha neked a barátság annyiból áll, hogy a 'barátod' kinyalja a segged, mert még ahhoz is lusta vagy, hogy beszerezd az alapanyagokat egy amuletthez (vagy ha azokat nem tudod valamilyen oknál fogva, akkor az 50 leather-t, amihez nem kell semmilyen különleges skill, csak némi idő), akkor valóban nem leszek a barátod. :))
Egyébként érdekes az a nézeted is, hogy aki 'CSAK' INGYEN dolgozik neked és nem hajlandó még az anyagot is beszerezni az rögtön zsidó. Nem szeretnélek megbántani, de nem vagy te egy kicsit elszállva magadtól ott fent a Dark Angels vezérkarában ?
Mindegy, a te dolgod kivel csináltatod meg az amulettedet, én úgy vélem korrekt ajánlatot adtam amikor INGYEN vállaltam az elkészítést (mert ugye az alapanyagokon kívül kérhettem volna még egy valag pénzt is, vagy nem ? És arra már nem is merek gondolni, hogy akkor minek tituláltál volna a zsidó helyett :)))) )
--->Lacc
Sajnos a torta nem növeli a crafting skillt :)))), rubym pedig jelenleg nincs, mert amulettet csináltam belőlük azoknak akik segítettek a crafting fejlesztésében. (Nekik én adtam az alapanyag nagy részét is és a gemet is, mert ők jóval több leatherrel segítettek korábban, mint 50 :)))) )
Visszatérve a kérdésedre, sajnos tortáért nem tudom vállalni az amulett elkészítését. Ha lesz majd felesleges rubym, akkor megbeszélhetünk egy összeget (mondjuk 100 leather :))) ) amiért az összes alapanyagot én szerzem be, de most jelenleg sajnos nem megy a dolog.
--->Zsooo
Köszönöm, hogy egyetértesz velem, remélem nem lesz bajod ebből a DA-ban :)))) -
#3351 Hmmm... és ha én nem hozok semmi alapanyagot, akkor megcsinálod nekem egy tortáért? >:) -
Zsooo #3350 >>>Amorce&KKrisz
Szerintem meg teljesen korrekt, pláne ha többen is kérik. -
Amorce #3348 --->KKrisz és mindenki akinek szüksége van ruby amulettre
Nos, mivel nagyon sokan kérnek tőlem ruby amulettet, ezért egy kis rendszert viszünk a dologba.
1. Mindenkinek aki hozza az alapanyagokat (gold bar, ruby - amely lehet uncut is, ball of wool) annak szívesen elkészítem az amulettet ingyen.
2. Aki hoz 1 cosmic rune-t és 4 fire rune-t annak ingyen meg is enchantolom az amulettet.
3. Aki nem tudja hozni az összes alapanyagot (mint pl. KKrisz, aki azt írta, hogy csak 1 ruby-t adna) annak is hajlandó vagyok csinálni, de mivel ez nekem plusz munkába kerül (beszerezni a ball of wool-t és a gold bart) ezért ez sajnos nem megy ingyen. Ésszerű ezért inkább mindenkinek saját magának megszerezni az alapanyagokat. Ja és az enchantot CSAK és KIZÁRÓLAG hozott alapanyag (rúnák) esetén vagyok hajlandó végezni.
Ha mindezek ellenére csak a gemet adod, akkor az amulett elkészítése (craft) 50 leather-edbe kerül. Pénzre jelenleg nincs szükségem csak leathert esetleg talán gemeket fogadok el ilyen esetben. (ugye, hogy egyszerűbb hozni az alapanyagot ?)
Nos hát ennyi, talán Hétfőn fent leszek a Rúnán (este 19h és 21h között), de semmi sem biztos. Akinek sűrgős dobjon egy e-mailt. -
#3347 Holnap akár el is kezdhetjük a vizsgákat! -
#3346 Caterpie2: a nyomásmérőre lesz szükséged. Azt hiszem, hogy a ház emeletén van halkaja. Szerezd meg a földszinten, a bboszorkánykonyhából a mérget és keverd össze a halkajával. Menj az udvarra és a keveréket a szökőkútba öntsd bele. Ha a piranhák meghaltak, vedd ki a cuccot és viheted is a profnak. -
Caterpie2 #3345 Úúúúúúújabb segítség kéne:
Az Ernest, a pipi küldit csinálom, és van rubber tubém és oil canom. Mi kell még és az hol van? -
#3344 Figyelem!
Rincewind jóváhagyásával jelenleg én vagyok a klánban Rince helyettese. Mivel sokat dolgozik, nem tud gépközelbe kerülni. Ha Steveh és Scythe tudnak, akkor el kellene kezdeni a vizsgákat. -
#3340 Caterpie2: Cavada berry kell neki. Kis rózsaszín bogyók. Varrock alatt találhatsz a keleti bányászhely közelében. -
Caterpie2 #3339 Újabb segítségre lenne szükségem:
A Romes Vs. Juliet küldetést csinálom, és Lawrance atya tanácsára beszéltem az Apothecary. Mondta, hogy a potitionjához kellenek gyümik. De mik? -
#3338 Akkor szerintem mindenki írjon ide 3 nevet (vagy ahány főnök hiányzik), és azok lesznek az ideiglenes főnökök. Vagy akár végleges helyettesek is... -
#3336 Fontos!
Szerintem ki kellene jelölni valakit a hiányzó klánfőnökök helyére amíg vissza nem jönnek, mert rengetegen várnak a tagságram. -
Amorce #3335 Tök jó a ruby amulet of strength !
Most ütöttem életemben először 11-et egy kardos/pajzsos csontin ! Szóval jó ez az amulett na ! :))))))))))))) -
Nuki #3334 Caterpie2:
Akkor küldöd a gif képeket amit megbeszéltünk mert tíz nap múlva el szeretném kezdeni a tudodmit. -
Caterpie2 #3333 Kösz Zsooo -
Nuki #3332 Na viszlát mindenkinek. Tíz napra elvonulok. Utána látjuk majd egymást.
remélem kibírjátok majd nélkülem! :) -
Amorce #3331 Örömmel közlöm mindenkivel, hogy sikerült elérnem az 50-es craftingot (Sir Ams és Atomynak thanx újra). Készítettem is mindjárt 3 ruby amulettet :)
Üdvözlöm a Rob-családot is és tetszik mindenkinek a neve is (sőt most e pillanatban minden tetszik :))))) ) !
Na csak ennyit akartam mondani :))))))))) -
Zsooo #3330 >>>rob45
Oké, eltévesztettelek. De a többi érvényes. -
Zsooo #3325 >>>rob45
Ezt a rángatás témát hagyjuk, egyébként is féreértetted mire gondolt Kkrisz.
Ha klántag szeretnél lenni akkor szerintem először kicsit higgadj le, aztán majd a vezérek eldöntik.
üdv -
Zsooo #3324 >>>Caterpie2
Varrockban, a Blue Moon fogadó ládáját nyitja, mint azt a részeges kalóz el is meséli. Ott találsz egy térképet, ami szerint a déli pad mögött kell ásni a parkban (kell hozzá ásó), de Faladorban. Meg fog támadni a kertész, le kell ütni. -
Caterpie2 #3323 Kaptam Port Sarimban egy kulcsot. OK, de azt hol lehet használni? -
#3315 Bazzeg, én meg azt hittem, hogy er neved rs-ben. Na mindegy. -
er #3314 Amorce én voltam:))
Aki még nem tudná:az én karim Vakmero Ver:))