RuneScape
  • Amorce
    --->Guybrush
    Kérdéseidre a válaszok:
    1. Nyílvesszőt jelenleg még nem lehet készíteni. Majd csak ha a fletching skillt leprogramozzák utána. Van viszont több olyan hely, ahol a földön hever a nyílvessző és újratermelődik, ha valaki felveszi. Az egyik ilyen hely a Ghost Town Dungeon-ban van, abban a teremben ahol a csontik már megtámadnak.
    2. Na ezt Hangianix barátom tudná megmondani, mert ő az íjászat nagymestere :)))))) én nem tudom melyik jobb.
    3. Mivel player killer vagy! A csontok azt jelzik, hogy elveszítetted (azt hiszem 20 percre) a tárgyvédelmedet, mivel megtámadtál valakit. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megöl, akkor nem marad meg a 3 legértékesebb tárgyad, mint alaphelyzetben. Nem vagyok player killer, így erről többet sajnos nem tudok mondani neked.
    4. Van, úgy hívják, hogy Dark Angels és KKrisz tudtommal az egyik alapítótag. Ez utóbbi tény miatt én meggondolnám, hogy csatlakozom-e :))))))))))))))))))))))
    A honlapjuk : www.tiszanet.hu/halozat
    5. Szerintem kezdőként vagy horgásznék, vagy bányásznék, kovácsolnék és eladnám a cuccot (vagy halat, rákot, stb.).