RuneScape
-
Amorce #3352 --->KKrisz
Hát kedves KKrisz, ha neked a barátság annyiból áll, hogy a 'barátod' kinyalja a segged, mert még ahhoz is lusta vagy, hogy beszerezd az alapanyagokat egy amuletthez (vagy ha azokat nem tudod valamilyen oknál fogva, akkor az 50 leather-t, amihez nem kell semmilyen különleges skill, csak némi idő), akkor valóban nem leszek a barátod. :))
Egyébként érdekes az a nézeted is, hogy aki 'CSAK' INGYEN dolgozik neked és nem hajlandó még az anyagot is beszerezni az rögtön zsidó. Nem szeretnélek megbántani, de nem vagy te egy kicsit elszállva magadtól ott fent a Dark Angels vezérkarában ?
Mindegy, a te dolgod kivel csináltatod meg az amulettedet, én úgy vélem korrekt ajánlatot adtam amikor INGYEN vállaltam az elkészítést (mert ugye az alapanyagokon kívül kérhettem volna még egy valag pénzt is, vagy nem ? És arra már nem is merek gondolni, hogy akkor minek tituláltál volna a zsidó helyett :)))) )
--->Lacc
Sajnos a torta nem növeli a crafting skillt :)))), rubym pedig jelenleg nincs, mert amulettet csináltam belőlük azoknak akik segítettek a crafting fejlesztésében. (Nekik én adtam az alapanyag nagy részét is és a gemet is, mert ők jóval több leatherrel segítettek korábban, mint 50 :)))) )
Visszatérve a kérdésedre, sajnos tortáért nem tudom vállalni az amulett elkészítését. Ha lesz majd felesleges rubym, akkor megbeszélhetünk egy összeget (mondjuk 100 leather :))) ) amiért az összes alapanyagot én szerzem be, de most jelenleg sajnos nem megy a dolog.
--->Zsooo
Köszönöm, hogy egyetértesz velem, remélem nem lesz bajod ebből a DA-ban :))))