RuneScape
  • Amorce
    --->KKrisz és mindenki akinek szüksége van ruby amulettre

Nos, mivel nagyon sokan kérnek tőlem ruby amulettet, ezért egy kis rendszert viszünk a dologba.

1. Mindenkinek aki hozza az alapanyagokat (gold bar, ruby - amely lehet uncut is, ball of wool) annak szívesen elkészítem az amulettet ingyen.
    2. Aki hoz 1 cosmic rune-t és 4 fire rune-t annak ingyen meg is enchantolom az amulettet.
    3. Aki nem tudja hozni az összes alapanyagot (mint pl. KKrisz, aki azt írta, hogy csak 1 ruby-t adna) annak is hajlandó vagyok csinálni, de mivel ez nekem plusz munkába kerül (beszerezni a ball of wool-t és a gold bart) ezért ez sajnos nem megy ingyen. Ésszerű ezért inkább mindenkinek saját magának megszerezni az alapanyagokat. Ja és az enchantot CSAK és KIZÁRÓLAG hozott alapanyag (rúnák) esetén vagyok hajlandó végezni.
    Ha mindezek ellenére csak a gemet adod, akkor az amulett elkészítése (craft) 50 leather-edbe kerül. Pénzre jelenleg nincs szükségem csak leathert esetleg talán gemeket fogadok el ilyen esetben. (ugye, hogy egyszerűbb hozni az alapanyagot ?)

Nos hát ennyi, talán Hétfőn fent leszek a Rúnán (este 19h és 21h között), de semmi sem biztos. Akinek sűrgős dobjon egy e-mailt.