RuneScape
-
Androidus #33034 Arra válaszolok, amire tudok.
3: Én egy olyan kalkulátort használok, ami 0,05 pontossággal eltalálja, kicsit fölfelé csal. Így számol:
combat lvl = (att+str)*0,325 + (def+hp)*0,25 + pray*0,125
A ranger és mage szintek valami behelyettesítéssel számolódnak, és annyit tudok, hogy nekem már 100 körül azt mondta a kalkulátor, hogy többé nem fogja befolyásolni a szintemet.
4: Igen, a 2h megmaradt a gyagyásoknak, akik azt hajtogatják, hogy "max hit" "max hit". Bejött a sebesség, és a scimmy iszonyú gyors, kite nélkül is egyértelműen lealázza a kétkezest, és ehhez jön még ugye a def többlet a pajzzsal. A baxe van még versenyben, bizonyos esetekben lehet, hogy az a jobb, de ehhez ki kellene mérni, hogy az egyes monsztáknak milyen ellenálló képességük van az egyes támadástípusokkal szemben. Ha van olyan, aki a slash-re rezisztens, akkor annál tuti jobb a baxe, mint a scimmy. De istenigazából a fene se szereti variálni, szóval a scimmy a tuti allround fegyver.
6: Szerintem még mindig a lobby az általános táplálék. Senki se nagyon bajlódik mással. A pénzéhesek 250-300-at is képesek elkérni darabjáért, én 200-ért nulla perc alatt meg szoktam szabadulni tőle.