34579
RuneScape
-
#33059 basszus draynor viallget kihagytam..na majd updatelek ;p -
#33058 nagyképért meg sry :p -
#33057 nah unatkoztam ezért megcsináltam ezt:
mindenkinek jo tradelést -
Androidus #33056 Na hogy a radai rosseb az új random event-be... Úgy látszik most már csak ilyen gyönge 10 percesek jönnek :( Beszélj vele, halászd ki, sületlenítsd, add oda neki, aztán ugyanezt még egyszer. Grrr... -
#33055 lol.igaz ahelyett h forumoznál jöhetnél gémelni..total lvl 735 :PPP -
#33054 hahh:) Húúú bazz mennyit írtatok, tudod mikor olvasok ennyit, lusta vagyok:D:D -
#33053 nyugi rajtam multkor egy velem egyszintü pure 16-18akat ütött egymás után , a pureok félelmetes ellenfelek főleg ha csak atkot és str-t tréningelnek :( -
#33052 regebben kicsit kevesebb lett volna ^^ elb@szták a pjúroknak :D -
Nuki #33051 ááá mennyi régi név így hirtelen^^
halihó:) -
Androidus #33050 Mint már említettem volt, a prayer benne van a képletben. Nyolcadával számolja, vagyis a 25 pontosan 3 szintet tol rajta. A kalkulátor szerint ennyi attack és strength mellett a 65 alatti ranged és magic nem számít. -
Marchus #33049 hja, és 48 combat így -
Marchus #33048 jó lenne tudni hogy milyen spec a legjobb, van egy pure fighterem, és nem tudom hogy jó e vagy se. 7 defenseje van, 40 attack, 57 str, 48 hp, 25 prayer, 34 ranged. Ez már nem pure? Vagy a 34 ranged és a prayer nem számít bele, legalábbis a prayer nem nagyon? -
#33047 ha kell van 3.5k chaos runam ^^ -
Marchus #33046 79 magic kéne ehhez a stunhoz, nekem csak 74 van :E -
#33045 elöször szvsz tapasztald ki vagy 3 rune cuccban ugy h nem tamadsz vagy mithben es ugy h tamadsz is -
#33044 sztem sok :D
talán még egy alacsonyabb rangú phat is kijön belöle -
Marchus #33043 jah, és milyen cuccokban érdemes császkálni? -
Marchus #33042 húha, 13*20 millát érő santa hatom van o0
* Santa Hat: 18 mill - 23 mill
az sok? -
Marchus #33041 oh, köszi mindenki. Lehet hogy benézek PK-ázni de nem többet. Esetleg fejlesztgetni a karakterem. Végülis, nem kell semmi skill hogy pénzt szerezzek, ott vannak a santa hatok.. -
#33040 The new Myreque base in Burgh de Rott seems to be safe for now, although the loss of Sani and Harold is still keenly felt. Veliaf has organised patrols in the area and is keeping a watchful eye on nearby Vampyre activity. Some of the locals succumb occasionally to the ravages of a nearby Vampyre Juvinate, but without more help, there's little that the Myreque can do.
Or is there?
Veliaf has an ambitious plan to try and gain entry into the Vampyre ruled lands of the Sanguinesti region and the blood tithed ghetto of Meiyerditch. With luck, there may still be some resistance in that dread area. But if there is, it's most likely very well hidden. Navigating the maze-little ghetto of Meiyerditch will take cat-like agility skills and an incredible eye for detail, especially when trying to evade the demanding, ever-watching Vyrewatch who patrol the skies above. If this resistance exists, and with your help, there maybe a chance to pull back the Darkness of Hallowvale.
-
#33039 Myreque Pt III - Darkness of Hallowvale
From his new base in Burgh de Rott, Veliaf is forming an ambitious plan to send an adventurer deep into the labyrinthine ghetto of Meiyerditch to make contact with the Sanguinesti order of the Myreque. If you can find them, perhaps there will be a chance to pull back the Darkness of Hallowvale...
wowowo #33038 hiho :) -
Cht #33038 RE üdv innen az egyetemről :)
Majd leszek valamikor -
#33037 ja igen, lehetne varialni rendesen, elvileg a chain mail jobb mint a plate mail scimmy ellen :\ a hivatalos oldalon lehet nezelodni milyen armortipusok mennyire ellenallok kulonbozo fegyverek (slash, stab, crush) ellen -
#33036 Jól mondja Disno, 200 és 250 között mozog a cooked (250 kis tételekben).
Ha bárkinek sok lobster kéne szóljon, 180ea-ért (csak nektek csak most) szívesen adok, még olcsó is :)
-
#33035 Jól mondja Disno, 200 és 250 között mozog a cooked (250 kis tételekben).
Ha bárkinek sok lobster kéne szóljon, 180ea-ért (csak nektek csak most) szívesen adok, még olcsó is :)
-
Androidus #33034 Arra válaszolok, amire tudok.
3: Én egy olyan kalkulátort használok, ami 0,05 pontossággal eltalálja, kicsit fölfelé csal. Így számol:
combat lvl = (att+str)*0,325 + (def+hp)*0,25 + pray*0,125
A ranger és mage szintek valami behelyettesítéssel számolódnak, és annyit tudok, hogy nekem már 100 körül azt mondta a kalkulátor, hogy többé nem fogja befolyásolni a szintemet.
4: Igen, a 2h megmaradt a gyagyásoknak, akik azt hajtogatják, hogy "max hit" "max hit". Bejött a sebesség, és a scimmy iszonyú gyors, kite nélkül is egyértelműen lealázza a kétkezest, és ehhez jön még ugye a def többlet a pajzzsal. A baxe van még versenyben, bizonyos esetekben lehet, hogy az a jobb, de ehhez ki kellene mérni, hogy az egyes monsztáknak milyen ellenálló képességük van az egyes támadástípusokkal szemben. Ha van olyan, aki a slash-re rezisztens, akkor annál tuti jobb a baxe, mint a scimmy. De istenigazából a fene se szereti variálni, szóval a scimmy a tuti allround fegyver.
6: Szerintem még mindig a lobby az általános táplálék. Senki se nagyon bajlódik mással. A pénzéhesek 250-300-at is képesek elkérni darabjáért, én 200-ért nulla perc alatt meg szoktam szabadulni tőle. -
#33033 #33033 :D
es h ne csak spam legyen
tegnapelött advancoltam kb 20k mining xp-t es 650+ addy barom van ^^ -
#33032 1) most már elvileg csak pure karakterek vannak, mert a magic csak a "pure mage"-eknél számít, a ranged csak a "pure ranger"-eknél... kicsit átvariálták a combat systemet, és nem pure>unpure egyenlötlenség van, hanem mage\ranger\melee es mindegyik ki tudja nyirni a masikat elvileg... erröl inkább az uj generaciot kerdezd :D amugy se voltam nagy PK-s
2) mindegyikre megvan az ellenszer... de vszeg ha a 3 fajtabol 2 ember megy es grp-olnak az a legdurvabb kombo :P pl egyik mage stunnolja, masik mage kuldi a tölteteket, meg az atkokat, blabla
3) sajnos ezt nem tudom, viszont ha magic meg ranged hasznalo vagy megy fel a hp meg talan a def is
4) meleenél scim plusz kite az uber, viszont van egy uj skill, slayer, ott lehet szerezni abyssal whip-et vmi ilyesmi, mar jo reg jött ki, tavaly nyáron asszem, akkor vmi 20 milla volt :D
5) rare arak felmentek mint a genyo, runescape forumon meg lehet nezni... kar h a rare-tarolomat toroltek, meg mintha adtam volna Tarhonyanak is parat, amugy milliomos lennek en is :P
6) 200 korul lehet darabja nagy mennyisegben is, szvsz tobbet pofatlansag elkerni, de Tarhonya lehet tudja, o tolja a cookingot mostansag
7) mivel free gamerek ellen tolod, elvileg egyenlo, de tapasztalattal siman lenyomnak :D van pl stun magic, meg egyeb nyalanksagok amivel meg tudnak szivatni
ezzel ugye nem azt akarod mondani h meguntad wow\daocot es jossz runescapezni? :D:D -
#33031 E, föleg az odaégett halakat szeretem rásózni másra ;) -
Marchus #33030 lenne 1-2 kérdésem, remélem az elit RS-esek megtudják válaszolni őket :)
1,) ööö, szal, a pure karakterek még jók? és hogyan kéne speccelni (azaz hogyan kell a pontokat elosztani)?
2,) wild-ben melyik fajta kari írt a legjobban?
3,) a combatot hogy számítja?
4,) Melyik a legjobb fegyver, vagy hogy van ez? úgy hallottam hogy a 2h már xar...
5,) egy santa hatot mennyiért lehet eladni?
6,) mennyibe kerül a kaja? (lobster a legjobb ehhez, nem?)
7,) Wildrenesben mennyi esélye van egy free gamernek?
-
#33029 turhassal leköpés rulz -
Nuki #33028 M/ mivel a karaktere biztos NEM idősebb az enyémnél, ezért nem is foglalkozok vele :D
najó csak vicc^^ az esetek 101%-ban K -
#33027 :D -
#33026 :DDD -
Androidus #33025 Ja télleg, ezt kifelejtettem:
L/ Jól beszólok neki, mert hogy képzeli, hogy nálam erősebb. -
#33024 !!!!!!!!!!!!! -
#33023 LOL -
Cat 02 #33022 hmm ha pl ijjász és a lexarabbg bow al lődöz fasza cuccban megkérdem range lvl jét =) utána megmondom én is és akkor szokták mondane nekem hogy nice xD -
#33021 egy turhással leköpömíés megyeka dolgomra vagy k -
#33020 nemtudom meliykhez tartozik ez :általában eleresztek egy nice lvl-t és megyek a dolgomra