RuneScape
-
1) most már elvileg csak pure karakterek vannak, mert a magic csak a "pure mage"-eknél számít, a ranged csak a "pure ranger"-eknél... kicsit átvariálták a combat systemet, és nem pure>unpure egyenlötlenség van, hanem mage\ranger\melee es mindegyik ki tudja nyirni a masikat elvileg... erröl inkább az uj generaciot kerdezd :D amugy se voltam nagy PK-s
2) mindegyikre megvan az ellenszer... de vszeg ha a 3 fajtabol 2 ember megy es grp-olnak az a legdurvabb kombo :P pl egyik mage stunnolja, masik mage kuldi a tölteteket, meg az atkokat, blabla
3) sajnos ezt nem tudom, viszont ha magic meg ranged hasznalo vagy megy fel a hp meg talan a def is
4) meleenél scim plusz kite az uber, viszont van egy uj skill, slayer, ott lehet szerezni abyssal whip-et vmi ilyesmi, mar jo reg jött ki, tavaly nyáron asszem, akkor vmi 20 milla volt :D
5) rare arak felmentek mint a genyo, runescape forumon meg lehet nezni... kar h a rare-tarolomat toroltek, meg mintha adtam volna Tarhonyanak is parat, amugy milliomos lennek en is :P
6) 200 korul lehet darabja nagy mennyisegben is, szvsz tobbet pofatlansag elkerni, de Tarhonya lehet tudja, o tolja a cookingot mostansag
7) mivel free gamerek ellen tolod, elvileg egyenlo, de tapasztalattal siman lenyomnak :D van pl stun magic, meg egyeb nyalanksagok amivel meg tudnak szivatni
ezzel ugye nem azt akarod mondani h meguntad wow\daocot es jossz runescapezni? :D:D