RuneScape
-
Zsooo #3279 Naszóval.
Jóhiszemű emberként általában megvárom, hogy kiderüljön, ha valaki át akar verni, nem fogok magánnyomozásba, és most is hagytam magam. Egyébként meg én vagyok a lamer ha bevettem. Lehet hogy az egész jelenség csak nekem új, de azért érdekes. A sztori:
Szóbaelegyedett velem egy rob42 nevű, magát 11 éves lánynak mondó játékos (később derült ki), privátban persze, megkérdeztem honnan ismer (a klánoldalról, biztos azt hitte lány vagyok, a Zsooo-ból mindenki a Zsu-ra asszociál, tévesen), erre ő is szépen kikérdezett. A vége az lett, hogy szeretné, ha a barátja lennék, mert a bátyja minden barátját lenyúlja, és ne legyek a bátyja (ő rob45, állítólag 13 éves fiú) barátja.
Innentől próbáltam visszahúzódva "bölcs, érett" jóbarátként vigasztalni, hogy lesz még neki sok barátja, meg minden, nyaraljon inkább számítógépezés helyett (11 évesen meg főleg).
Ennyi.
Most lehetne a játék személyiségfejlesztő hatásáról, meg miegymásról hablatyolni, mindenesetre én magamnak azt szűrtem le, hogy már itt se mindegy milyen példát mutat az ember.