34579
RuneScape
  • Atus01
    Kéne az IRC Server neve az rpg.hu chat-hez. Aki tud, segítsen, thx.
  • Amorce
    --->er
    Nincs mit, ha te vagy az akinek ma csináltam pár amulettet. Ha nem akkor is :))))))))))))

--->Mindenki
    Ma Sir Ams és Atomy segítségével elértem a 49-es craftingot. Köszönöm nekik a segítséget! Szóval holnapra várható az 50 :))))))))))))))))))
  • Nuki
    Amúgy nem volt igazatok a misslek száámával és a sebzéssel. két példám is van:
    Éppen törpéket ölöm (ez pár héttel ezelőtt volt) és vater stikeal rásebeztem 4-et. Nem nagyon hittem el ezzzel 4et sebeztem e mert rögtön megjelent ott egy nulla.
    Ma meg harcba hívtam varázslással egy törpét (úgy hogy szabadon kószált és rávarázsoltam) erre fire strikera 5 öt sebzett amit életemben nem vertem rá semmilyen lényre sem.
    HOGY VAN EZ AKKOR?
  • Nuki
    Lenne egy nagyon fontos kérdésem még mielőtt vasárnap elindulnék egy 10 napos biciklis táborba:
    Melyikőtök jön a Hatvani táborba?
    Ami júli 18-27ig lesz?
  • er
    próba:)
  • er
    Mégegyszer KÖSZI Amorce:)))
  • Atomy
    A Mithril shield legyen inkabb 1000gp :-)
  • Atomy
    Vannak eladó cuccaim: (nagyon olcsók, bevezető reklám áron, csak itt csak most)
    2 Mithril Square Shield 700/db
    1 Large Mithril Helmet 900/db
    1 Emerald Amulet of Protection (ha Steve-nek nem kell)
  • Amorce
    Ne búsulj Disno, ha minden jól megy, akkor ma is fent leszek 19h és 21h között (talán tovább is) és ha van valami craftolnivalód azt szívesen megcsinálom.
  • Amorce
    Na eddig voltam ma.
    Ja, van egy jó hírem a bocivédőknek:
    Mostanában annyian írtják a bocikat, hogy nekem csak fel kell szedegetnem a földről a cow hide-okat, úgyhogy manapság kevesebb 'bocivér' tapad a kezeimhez. :)))))))))))))
    Persze a földön heveő cow hide-ok megszerzéséért is valóságos csata folyik, de ez már más lapra tartozik :)))))))))))))
  • Amorce
    Na ha már ennyien nem bírnak a megszerzett ékkövükkel várni :))), akkor egye fene ma este valamikor 18h és 21h között fent leszek, ok?
    Atomy elsőbbséget élvez, de ha időm engedi, akkor a többieknek is szívesen megcsinálom amit kérnek, csak az alapanyagot, a mouldot, a chiselt és a hammert kéretik hozni, mert anélkül nem megy. (Level 47-es a craftingom jelenleg)
    JA és szívesen fogadom a leather, vagy a cow hide adományokat is :)))))))))))))))))
  • Atomy
    Ja ezt nekem is csinálja, úgyhogy mostanában már nem nézek reklámokat. Pedig eddig nagyon jó fej voltam, és mindíg kattintgattam a bannerokon.
  • Zsooo
    MARHAJÓ...
    Ráklikkelek a reklámra az egyórás felszólítás után, és a JÁTÉKABLAKBA HOZZA BE A BAROMSÁGAIAT!!! :(((
  • Hangianix
    --->Amorce
    Dobj már egy listát, mi kell és azt is megírhatnád mikor vagy fent! Rendben van te Böllér? :-)))
  • er
    közben bányásztam még egy zafirt és 1 emeraldot:)))))))))))
  • er
    >>>Disno
    1 rubyt 1 zafirt 1 emeraldot bányásztam(4 nap bányászás eredménye:)
    1 rubyt az első legyilkolt ice warriorom bobott 1 zafirt meg ugyanott egy hobgoblin:))
  • Atomy
    Most vettem 5000gp-ért 10 zafirt+ 1 emaraldot+ 1 gold lancot. kb 8500gp-ért el lehet majd adni :-)
  • Atomy
    >>>Disno, meg akit érdekel
    Én kb. 10 gem-et felhajtok minden nap Amorce-nak :-)
    Elmondom hogy csinálom:
    - 1 leltárkarim mindíg ott figyel a gem shopban kb. 5000gp-vel, és néha belépek vele, megnézem van e valami eladó. Meglepően sokszor tudok venni uncut gemet 100-200gp-ért!!!! A cut gem-eket is mindíg megveszem, mert jó áron vannak.
    - Mástól is szoktam venni mindíg gem-et ha el akarják adni normális áron :-)
    A normális árak nálam a következők: Ha a gem 100-200gp-vel olcsóbb mint a lánc amit lehet csinálni belőle, akkor már jó. Persze ez a maximum :-)

eladási árak
    345 gold amul
    630 Sapphire ring
    735 Sapphire lanc
    Sapphire Amulet
    892 Emerald ring
    997 Emerald lanc
    Ruby Ring
    1522 Ruby lanc
    2467 Diamond Ring

Cut Gem-ek eladási ára a Gem Shopban
    182 Sapphir
    350 Emerald
    Ruby
    1400 Diamond
  • Hangianix
    Vegre elertem azt a nyomorult 50-s ranged-t!!!! ;-))))))))))))
  • Hmuda
    Ez van. Kifogtam egy hálálkodós pasast : ).
  • er
    >>>Hmuda
    kössz de már nem kell:)

>>>Amorce
    1:tudsz aranyat olvasztani?
    2:a jatékban is ez a neved ugye?
    3.szereztem megegy rubyt meg egy zafirt:)
    mostmar van 2 zafirom 2 rubym meg 1 emeraldom:))
  • Hmuda
    ÁH! Ma ismét segítettem egy rászorulón. Csináltam neki steel kardot meg sisakot, és öröm volt hallgatni a köszöneteit. Ezért jó játszani : ).
  • Hmuda
    er: van
  • Amorce
    Köszönom mindenkinek a támogatását! :))))))
    Akkor úgy néz ki mégsem zárom be a vágóhidamat :))) és újult erővel vetem bele magam a vérszomjas bocik elleni harcba! :)))))))
  • er
    van valakinek fölös chef's hat-ja?
  • Zsooo
    OK, akkor minden rendben. Ja, és én is mindenkinek a barátja vagyok, főleg hogy eddig csak egyszer sikerült átverni, valami mastersmither nevű adott el tin-t iron helyett, siettem, meg se néztem, nagy ügy, a gyerek biztos nagyon oda volt magától.
  • Lacc
    Hát, ez érdekes. Rob45 engem is megkért, hogy legyek a barátja, hát azóta a barátja vagyok =). Én mindenkinek a barátja vagyok, de LEGINKÁBB azoknak a SZERENCSÉTLEN, VÉRSZOMJAS bociké. Amúgy én képeztem ki őket emberölésre. Le szoktam vinni őket az Asgarnia-i dungeonba, és ott szoktak Ice Warriort reggelizni =).
  • Zsooo
    Naszóval.
    Jóhiszemű emberként általában megvárom, hogy kiderüljön, ha valaki át akar verni, nem fogok magánnyomozásba, és most is hagytam magam. Egyébként meg én vagyok a lamer ha bevettem. Lehet hogy az egész jelenség csak nekem új, de azért érdekes. A sztori:

Szóbaelegyedett velem egy rob42 nevű, magát 11 éves lánynak mondó játékos (később derült ki), privátban persze, megkérdeztem honnan ismer (a klánoldalról, biztos azt hitte lány vagyok, a Zsooo-ból mindenki a Zsu-ra asszociál, tévesen), erre ő is szépen kikérdezett. A vége az lett, hogy szeretné, ha a barátja lennék, mert a bátyja minden barátját lenyúlja, és ne legyek a bátyja (ő rob45, állítólag 13 éves fiú) barátja.

Innentől próbáltam visszahúzódva "bölcs, érett" jóbarátként vigasztalni, hogy lesz még neki sok barátja, meg minden, nyaraljon inkább számítógépezés helyett (11 évesen meg főleg).

Ennyi.

Most lehetne a játék személyiségfejlesztő hatásáról, meg miegymásról hablatyolni, mindenesetre én magamnak azt szűrtem le, hogy már itt se mindegy milyen példát mutat az ember.
  • Hmuda
    Na, akkor itt is felütötte fejét a kerge marha kór : )
  • Bith
    LOL :)))
  • Atomy
    JA :-))))) Ezt én is megerősíthetem! Egyszer gyanútlanul sétálok az úton, mire egy tehén átugrik a kerítésen és a torkomnak esik vérben forgó szemekkel, habzó szájjal. Alig tudtam elmenekülni.
    Köszönjük neked Amorce hogy megvédessz bennünket a fenevadaktól!
  • Amorce
    --->Hangianix
    Ja és a tevék is azok. Csak őket még nem lehet írtani. :)))))))))))))))
  • Amorce
    --->er
    A zafír és emerald dolgokat már most is meg tudom csinálni. Majd dobj egy üzenetet a játékban.

--->Rincewind
    Teljesen egyetértek veled abban, hogy a steak nem mozog és nem néz rád könyörögve (legalábbis amelyik jól van elkészítve :)))))))))) ), de elgondolkoztál már azon, hogy hogyan is jut el az asztalodra az a steak ? (és itt most nem arra a végső fázisra gondolok, hogy kiviszi a picér :)))))))))) )
    Egyébként ezek a Runescape-es bocik nem egyszerű hétköznapi, könyörgő tekintetű tehenek, hanem vérszomjas, aggresszív, gyilkos tehenek. És én megvédelek tőlük benneteket :)))))))))))
  • Atomy
    Én is
  • Nuki
    Én is ismerem.
  • Hmuda
    Én ismerem rob45-öt. De miéert?

Ja. NA VÉGRE :)))
  • Zsooo
    (...lemaradt egy kérdőjel az első mondat végéről)
  • Zsooo
    Hello

Ismer valaki rob45 ill. rob42 nevű játékosokat.
    Vagy nagyon át lettem verve, vagy egy teljesen meglepő sztorit fogtok hallani.

Ja, I'M BACK :)))
  • er
    mázlista:)
  • Atomy
    Ja meg 1 emerald amulet + 1 mith large sapi