RuneScape
-
>>>RHCakármi
Te nem értetted meg a játék lényegét. Nem mondom, hogy meglepődtem rajta. Hozzáállásod alapján nem egy inlelligens ember képét keltetted, de nem baj! Én nem tudom, hogy te hány éves vagy, de itt bizony a játékosok nagy hányada, már bizony 20 fölött jár jóval, aki meg nem az is szépen összehaverkodott velünk. Mi már lassan 4-5 hónapja haverok vagyunk. És éppen ezért nem veszük jó néven, ha kis tizenéves taknyos idejön és ugrál. Ha idősebb vagy akkor idősebbb, nem baj, az éertelmi szinteden nem változtat :(
Figyelj:
1. Azt hiszem, már réjöttél, hogy ezen a fórumon nem terem babér számodra, úgyhogy jobban tennéd, ha többet nem tolnád ide a képedet! Ha mégis, nekem mind1, innentőlkezdve nem veszem tudomásul a beszólásaidat, nekem te levegő vagy!
2. Senkit nem érdekel, hogy a te anyád micsida. Tőlem lehet qurva vagy Anglia királynője, a halál faszát se érdekli (Nuki, Disno, Rob, ti ezt ugye nem olvassátok? :))
3. Neked sikerült nem észrevenned ennek a játéknak a lényegét, ami az, hogy jól érezzük magunkat egy kellemes baráti társaságban. Nekünk jó rohadni a bányában és jó hónapokig kereskedni a pénzért. Mi küzdünk érte és megbecsüljük. Te mindent azonnal akarsz (nem tudom ez "neveltetésedből" fakad-e?)! Emiatt valószínűleg sokkal kevesebbet fogsz vele játszani, mint mi, mert neked már nem lesznek elérhető célok, kihívások és abba fogod hagyni. A rendes játékosok legnagyobb örömére!!!
4. Az angol oldalakkal kapcsolatban a hozzászólásodat köszönöm, de nem szándékozom kijavítani, azon oknál fogva, hogy azokkal már senki sem törődik hónapok óta. De ha a magyar oldalakban találsz hibát, azt kijavítom.
Rince
u.i.: Nagyon szeretném, ha nem válaszolnál erre a levélre, mert akkor az azt jelenti, hogy eltűntél innen és nem zavarsz itt tovább minket!
u.i.2: A való életben az ilyan embereket úgy hívják, hogy tolval, csaló és rabló. És ezeket általában a többi rendes ember lenézi, azok pedig, akiket megsértettek egyenesen a halálukat kívánja. Szerintem, ha az életben is ilyen vagy, akkor... Mindenesetre, szerintem menj el és hagyd, hogy mi jól érezzük magunkat, egy olyan dologban, ami neked sohasem lesz igazán, egy baráti társaságban!