34579
RuneScape
  • Nuki
    Elmondanátok hol, hogy mikor lehet ezt csinálni?
    >>>Rhcpt
    Ha egy angol tévedne a klán oldalára (azaz 1 a 100000000000000-hez) akkor szerintem esze ágában sem lesz csatlakozni (bocss hogyha megsértettelek fijuk) mert nem hinném hogy tud magyarul.
  • Lacc
    Jaja. Aztán meg olyan lett, mint a Gömb-ben, Rince kérdezgetett, meg ilyesmi, én meg szövegesen válaszoltam =). Mintha a gépemmel dumálnék =).
  • Rincewind
    Ma össze vissza Wilco-zott mindenki.
    Sikerült egy kapcsolatot létesíteni Amorcével meg Hmudával délután! Azzal nem is volt semmi gond!
    De most Lacc fél órán keresztül hallgathatta real time, ahogy Steve-el nyomatjuk, hogy:
    - Halló, hallotok?
    - Bazz nem hallok semmit...
    - Válaszoljatok!!!
    stb...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
  • Rincewind
    De én hallani akarom a hangod! ! ! ! ! :))))))))))))))))))))))))))))))
  • Rincewind
    Mikrofon nélkül, hogy is működne???
  • Lacc
    Hát, engem csak akkor érdekel, hogy valaki lop, meg csal, amíg én áldozat nem leszek. Addig felőlem csinál, amit akar. Bizonyos értelemben még tisztelem is ezeket az embereket, mert olyat tud, amit én nem (legalábbis nekem még sohasem sikerült kicserélnem a cuccot, mielőtt rákattintott volna az acceptre, bár ezzel csak kezdő koromban próbálkoztam =)).

A wilcoról meg annyit, hogy megállnátok a fejlődésben, ha meghallanátok engem, úgyhogy szerencsétek, hogy egyrészt az istennek se akar működni, másrészt meg nincs mikrofonom =).
  • Rincewind
    Holnap gyertek az ICQ-ra és ott megadjuk az ip címet a wilkohoz!
    >>>Krisz
    Rég hallotam már ilyen kis csicsrgő hangot, mint a tiéd :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Ja igen, így kezdtem, idézem:
    Na, hát akkor szasztok!

Rince
  • Rincewind
    De úgy gondoltam, hogy mindenki, aki itt rúnázik!!!
  • Rincewind
    Kis egoista :))
  • Rincewind
    Holnap összejöhetnénk egy csomóan a Wilko-n!!!
    Kurva jó hallani a hangotokat végre élőben is!
    Márakiét :)) -csak vicceltem.
  • Rincewind
    Küld
  • Rincewind
    Ehhe, ez kurva jó volt :))
    Lassan mostmár mindenkivel beszéltem !
  • Hmuda
    er: szerintem még senki nem tudja hogyan lehet. Asszem egyáltalán nincs is benne a játékban.

Mindenki: szerintem aki rhcpt vel akar beszélgetni az tegye nyugodtan. Majd mi normálisan beszélgetünk tovább, megvitatva gondjainkat, örömeinket, tapasztalatainkat. Ok? Erröl ennyit.

Amorce: akkor megyek.
  • er
    vitatkozás helyett beirhatná valaki hogy hogy kell nyilvesszőt csinálni:)légyszi:)
    Előre is köszi
  • Rincewind
    Fire :)
  • Rincewind
    £acc vagy Krisz

Van számotokrta 383 darab ingyen rúnám. Esetleg, ha valamelyikőtöket érdekli...
  • Rincewind
    >>>Steve
    Ma nem érek rá Counterezni, de holnap egy rövid időre felmegyek, ha neked jó? Lacc, Krisz, Hmuda, gyertek ti. Megint csinálunk egy jó nyomulást :))
    Akit esetleg még érdekel és szeretne velünk nyomulni, az találhat élménybeszámolókat és KÉPEKET a Dark Angels klánoldal fórumán!
  • Rincewind
    >>>RHCakármi
    Te nem értetted meg a játék lényegét. Nem mondom, hogy meglepődtem rajta. Hozzáállásod alapján nem egy inlelligens ember képét keltetted, de nem baj! Én nem tudom, hogy te hány éves vagy, de itt bizony a játékosok nagy hányada, már bizony 20 fölött jár jóval, aki meg nem az is szépen összehaverkodott velünk. Mi már lassan 4-5 hónapja haverok vagyunk. És éppen ezért nem veszük jó néven, ha kis tizenéves taknyos idejön és ugrál. Ha idősebb vagy akkor idősebbb, nem baj, az éertelmi szinteden nem változtat :(
    Figyelj:
    1. Azt hiszem, már réjöttél, hogy ezen a fórumon nem terem babér számodra, úgyhogy jobban tennéd, ha többet nem tolnád ide a képedet! Ha mégis, nekem mind1, innentőlkezdve nem veszem tudomásul a beszólásaidat, nekem te levegő vagy!
    2. Senkit nem érdekel, hogy a te anyád micsida. Tőlem lehet qurva vagy Anglia királynője, a halál faszát se érdekli (Nuki, Disno, Rob, ti ezt ugye nem olvassátok? :))
    3. Neked sikerült nem észrevenned ennek a játéknak a lényegét, ami az, hogy jól érezzük magunkat egy kellemes baráti társaságban. Nekünk jó rohadni a bányában és jó hónapokig kereskedni a pénzért. Mi küzdünk érte és megbecsüljük. Te mindent azonnal akarsz (nem tudom ez "neveltetésedből" fakad-e?)! Emiatt valószínűleg sokkal kevesebbet fogsz vele játszani, mint mi, mert neked már nem lesznek elérhető célok, kihívások és abba fogod hagyni. A rendes játékosok legnagyobb örömére!!!
    4. Az angol oldalakkal kapcsolatban a hozzászólásodat köszönöm, de nem szándékozom kijavítani, azon oknál fogva, hogy azokkal már senki sem törődik hónapok óta. De ha a magyar oldalakban találsz hibát, azt kijavítom.

Rince

u.i.: Nagyon szeretném, ha nem válaszolnál erre a levélre, mert akkor az azt jelenti, hogy eltűntél innen és nem zavarsz itt tovább minket!
    u.i.2: A való életben az ilyan embereket úgy hívják, hogy tolval, csaló és rabló. És ezeket általában a többi rendes ember lenézi, azok pedig, akiket megsértettek egyenesen a halálukat kívánja. Szerintem, ha az életben is ilyen vagy, akkor... Mindenesetre, szerintem menj el és hagyd, hogy mi jól érezzük magunkat, egy olyan dologban, ami neked sohasem lesz igazán, egy baráti társaságban!
  • Hmuda
    mármint játszani a runescape-pel : )))
  • Hmuda
    Amorce: nyugi, játszani fogok mert ezek itt szarnak a fejemre. akkor megyek is.
  • Amorce
    --->Hmuda
    Ne legyél bolond ember! Ha abbahagyod, akkor csökken eggyel a Rúnán a becsületes emberek száma. Gondolj azokra akiknek szüksége van rád a Rúnán (tudom önző vagyok :) ) és most nem a játékban történő tényleges segítségre gondolok, hanem egy színes egyéniségre akivel nem találkoznék többet egy **** miatt! (jómagam cenzúráztam soraimat, mert senkit nem akarok megsérteni, még akkor sem az illető éppen ellenkezően gondolkodik - ez különböztet ugyanis meg tőle engem...vagyis, hogy én nem süllyedek le az ő színvonalára.)

--->Disno
    Az asszony már így is rágta a fülemet, hogy mi a jó fenéért nem bújok már be mellé az ágyikóba :)))))))))))

--->Többiek
    Ne anyázzatok kérlek a fórumon. Az ember véleményét kultúráltan is meg lehet fogalmazni. Ne alacsonyodjatok le a 'kurvázás'-ig. Ez ugyanis főleg az írót minősíti.
  • Hmuda
    www.runescape.com

Itt le lehet tölteni. Érdemes letölteni mert gyorsabb lesz.
  • Hmuda
    Most nem valószínű mert itt folyik az anyázás.
  • er
    azt is leirná valaki hogy hogy kell arrowsokat csinálni?
    előre is kösz:)
  • Hmuda
    Akkor várok egy pár napot.
  • Hmuda
    FIGYELEM! EZT MOST AZONNAL ABBA FOGJÁTOK HAGYNI MERT NEM EZÉRT INDíTOTTAM EZT A FÓRUMOT! NEM KELL RÖGTÖN ANYÁZNI, HANEM SZÉPEN A TUDTÁRA HOZNI, HOGY NEM TETSZIK A DOLOG AMIT CSINÁL ÉS KÉSZ! HA NEM FEJEZITEK BE, AKKOR SZÉPEN ABBAHAGYOM A JÁTÉKOT, MERT MÁR SEHOL NEM LEHET MEGBESZÉLNI A DOLGOKAT A HAVEROKKAL! Lehet hogy nem a legjobb fenyegetés de mással sajnos nem tudok próbálkozni >: ((((.
  • Amorce
    Egyébként ha valaki nem tudná a bőrcuccok készítésének titkát, hát íme:
    1. Győzz le egy tehenet (level 8).
    2. Szedd fel a hullája mellől a COW HIDE-ot (tehénbőr)
    3. Vidd el Al Kharidba a tanner-hez, aki 1 cow hide-ért + 1 aranyért ad 1 leather-t.
    4. Vegyél az újonnan Al Kharidban nyílt crafting shopban tűt (needle) és cérnát (mit tudom én így fejből mi a neve ?! ... ja, valami thread)
    5. Használd a tűt a leatheren és válaszd ki mit akarsz csinálni (az Armorhoz level 7-es crafting, a többihez ennél alacsonyabb kell).
    6. Add el az armort a general shopban, ahol akkor is adnak érte 2 aranyat ha már több mint 9000 db van raktáron (ma amikor beléptem majdnem 10000 volt belőle). :)
    Ennyi.
  • Amorce
    Azért ha lehet maradjunk a játék keretein belül, ok? És bár engem is bosszant a dolog azért én mégis azt javaslom próbáljunk meg nem anyázni, ok?

--->Sir Disno
    Természetesen csinálok majd neked gyémánt cuccot, de még csak 43-as craftingnál tartok (köszönöm Atomy a mai segítséget), úgyhogy Karácsony előtt ne nagyon számíts rá :))))))))))))
    Addig is marad az emerald amulett és 1-2 hét múlva talán a ruby. :))))))))))
  • Hangianix
    ---> Disno
    De csak miutan ramsoztal egy ingyen blurite-ot ;-))))
  • Nuki
    www.extra.hu/elbandi
    www.extra.hu/el-bandi

nézzétek meg
  • Nuki
    Bezzeg amikor kezdő voltam
    engem nem segített senki :(
  • Nuki
    engem se :(

(remelem frissítenek)
  • Hangianix
    Baszics, nem enged be kliensrol... :(
  • Hangianix
    Amorce, te ilyen ember lennel? Rad se ismerek... En is mindenkit atverek meg minden, multkor Amorce-t is atvagtam, mert adtam neki 3 zafirt meg egy smaragdot, o pedig megkoszonte. Azota is dorzsolom a markom, hogy atbasztam ot... :-)))))))
  • er
    Üdv
    még mindig nem zudja senki hogy kell börcuccokat csinálni?:)
  • Amorce
    Nuki ! Ezt úgy írtad, mintha én nem osztogatnék ingyen semmit se. (pedig igen, sőt craftolok is néha :) )
  • Hmuda
    Sőt...
  • Rincewind
    Nocsak mégegy ember :))
  • Nuki
    >>>Amorce

Én viszont előszeretettel osztogatom az ingyen cuccokat :)
  • Atomy
    Ezt ugye nem mondtad komolyan???