RuneScape
-
Amorce #3124 HÚÚÚÚÚ Apám!
Számomra bebizonyosodott, hogy nálunk is vannak bunkók.
Hát ez van. :)
Azért megemlíteném Hmuda védelmében (mert én is ezen a véleményen vagyok), hogy a "fajtátok" kifejezés ugyanazt takarja (mivel Rhcpt-nak igaza van abban, hogy többen csinálják mások is) amit a való életben a tolvajokra és egyéb hasonló alakokra szoktunk mondani.....vagyis BŰNÖZŐ.
Mert aki ugye becsapja amásikat és kicsalja belőle az értékeit azt ugye BECSÜLETESNEK nemigen nevezhetjük. Az hogy ebből a népségből (fajtából) sok van az inkább sajnálatos az én véleményem szerint, mintsem követendő. De ezt mindenkinek a saját lelkiismerete dönti el. Én speciel gyomorfordítónak találom. :)
(és az is igaz, hogy akár a való életben, sokkal gyorsabb a meggazdagodás :) )
Én A MAGAM RÉSZÉRŐL meg szoktam szakítani mindenféle kapcsolatot ezekkel az alakokkal és ez a továbbiakban is így lesz. (esetleg vitás kérdésekben szoktam csak anyázni :)))) )
Annyi hozzáfűzni valóm van még az említett ügyhöz, hogy a Player-Killer játékosokkal való összehasonlítás kicsit sántít, mert ők csak azokat a játékosokat támadhatják és ölhetik le akik beleegyeztek abba, hogy kockáztassák karakterük életét amikor PK-ra váltottak.
Ennyi.
Azért aki velem és Hmudával ért egyet az dobhatna egy "bátorító üzenetet". :)))))))))