34579
RuneScape
-
#3127 Lol, akkor engem már írhatsz is fel erre a lelövömelőledamonstert listára! =) -
Atomy #3126 Én is egyetértek!
Még talán annyit hozzátennék hogy az ilyen alakokról külön listát vezetek, és amikor megváltozik a harcrendszer, kíméletlenül irtani fogom őket ahol érem. Még azt is megbánják hogy megszülettek!!!
Ebbe beletartoznak azok is, akik nyíllal vagy varázslattal lelövik előlem a monstereket mikor már majdnem kinyírtam, és ezen jót röhögnek. -
#3125 Hát talán én :))
äki régebb óta ismer, az tudhatja, mennyi undorítónak találom ezt a fajta viselkedést. És elszomorít, hogy ilyenek az emberek sárbadöntik ennek a játéknak a hangulatát :((
Ma már ahelyett, hogy egy jót játszanál, csak azt figyeled, mikor basznak már át... Arról nem is beszélve, hogy egy kezdőnek, egy életre elveheti a kedvét a játéktól!
Szerintem is undorító, de ezt le se kellett volna írnom, úgyis tudjátok :))
-
Amorce #3124 HÚÚÚÚÚ Apám!
Számomra bebizonyosodott, hogy nálunk is vannak bunkók.
Hát ez van. :)
Azért megemlíteném Hmuda védelmében (mert én is ezen a véleményen vagyok), hogy a "fajtátok" kifejezés ugyanazt takarja (mivel Rhcpt-nak igaza van abban, hogy többen csinálják mások is) amit a való életben a tolvajokra és egyéb hasonló alakokra szoktunk mondani.....vagyis BŰNÖZŐ.
Mert aki ugye becsapja amásikat és kicsalja belőle az értékeit azt ugye BECSÜLETESNEK nemigen nevezhetjük. Az hogy ebből a népségből (fajtából) sok van az inkább sajnálatos az én véleményem szerint, mintsem követendő. De ezt mindenkinek a saját lelkiismerete dönti el. Én speciel gyomorfordítónak találom. :)
(és az is igaz, hogy akár a való életben, sokkal gyorsabb a meggazdagodás :) )
Én A MAGAM RÉSZÉRŐL meg szoktam szakítani mindenféle kapcsolatot ezekkel az alakokkal és ez a továbbiakban is így lesz. (esetleg vitás kérdésekben szoktam csak anyázni :)))) )
Annyi hozzáfűzni valóm van még az említett ügyhöz, hogy a Player-Killer játékosokkal való összehasonlítás kicsit sántít, mert ők csak azokat a játékosokat támadhatják és ölhetik le akik beleegyeztek abba, hogy kockáztassák karakterük életét amikor PK-ra váltottak.
Ennyi.
Azért aki velem és Hmudával ért egyet az dobhatna egy "bátorító üzenetet". :))))))))) -
#3123 ok. megvitattuk : ) -
#3121 jójó. ne vesszünk össze jó? Tudom hopgy rengetegen vannak akik ezt csinálják. De én a jóságos lelkemmel nem vagyok képes arra, hogy másoknak ártsak pénzügyileg. -
#3117 ok, elfogadom a fajtátok létezését (habár nem igazán birom őket)
Egyébként a neved nem a Red hot chili peppers ből van? -
#3115 Sajnálatos, hogy ilyen magyarok is vannak... -
#3114 bocs
De ez akkor is enyhén szólva bunkóság volt (már meg ne sértődj). Nem tudom hogy te mit szólnál ahhot hogy ha veled esne meg ilyesmi. -
#3110 ÓÓÓ hogy én mennyire megútáltam valakit!
A neve L6vi és egyszerűen bukó! Nyugodtan pakolok a leltárkarimba erre odajön és elkezdi felszedegetni a cuccaim. Kb fél órán át győzködtem mire visszaadta a mith kite-omat a magic amulettemet meg a chefsatyimat. Erre bejelenti hogy adósa vagyok. legalább a gyémántomat ki tudtam menteni előtte mert azt tuti nem adta volna vissza. De egy amulettet megtartott. -
#3108 SID_HU: a 3100-adik üzenet a fórumon... -
#3107 Háát...
te se leszel klántag... -
#3106 ühüm -
#3102 Én is ezt kérdezem már órák óta... -
er #3101 hogy lehet bőr cuccokat csinálni? -
#3100 3100. : ) -
#3098 remélem -
#3096 HOGY A FA**BA LEHET FELDOLGOZNI A BŐRT??? -
Nuki #3093 Csak egy baj van a fire rúnnal:
***** sokan vannak ott. -
Nuki #3091 Gladiator:
a sajátod még jó -
#3076 Én persze az új rendszer óta nem varázsoltam, de előtte már tényleg egy állat (marha) volt, aki pénzt dobott ki rúnára. Vettem egy Air stuffot és elmentem a sivatagba, ahol a fire rune termelődik 3-asával (!!!). Én ott másfél óra alatt 1500-1600 rúnát gyűjtöttem be, mikor sokan voltak fent. És ez persze egy fillérembe nem került!!! És ez akkor még 1500-1600 wind bolt volt, ami elég jól fejlesztette a magicet! Mostmár lehet, hogy kell a rúnáért fizetni, de akkor nem kellett... -
#3075 Bocs, marhák :))))) -
#3072 Miaz, lusta vagy? :) -
#3071 Tök most már a játék, annyiminden van benne, csak az iráányítás idegesít egy kicsit, de majd meg szokom. Tök jó a halászat is, de Karamja kicsit gyér. Nincsen valakinek egy jó fejlett karija, ami neki már nem kell? -
Amorce #3069 Te Rince!
Nem leszünk ám így jóban, ha lemarházol ! :)))))
Egyébként sokkal gyorsabb venni 3-4 féle rúnát, mint felkeresni a lelőhelyeket. Talán ezért vannak olyan 'marhák', mint én. :))))))) -
#3068 Annyira nem drága azért a spec. rúna sem. Én általában 15-ért meg tudok venni bármilyet, de mégjobb, ha ölök darkwizard-ot és azok dobnak mindenfélét!
A sima rúnákhoz meg annyit, higy ki az a marha, aki azokat vásárolja?????
Könyörgöm, hát azok termelődnek, INGYEN!!! -
#3067 Ok, akkor adj már nekem kölcsön 10k aranyat, akkor nekem is olcsó lenne a rúna! -
#3066 Azén nevem, azén nevem kukóóórica....ja nem, ez más :))
Szal az RS-ben Bith és Bith_hu néven szoktam lenni, ha vagyok. -
#3062 jaja. at at emerald nem volt rossz -
Amorce #3061 Az alábbi gem-es történetek is azt mutatják, hogy érdemes hordani nekem a clayt :)))))) -
#3058 SID_HU: eggyáltalán nincsenek más arányban a gemek. Nekem például egy gyémánt esett ki a clayből majd 3mal utána egy zafir. Színtisztán mák kérdése. -
#3057 E,lékszem akkoriban ritka volt a magyar ember, mint a fehér holló. Most meg fél óráig keresek a friend-listában mire megtalálom akinek írni akarok... :)) -
#3056 Én azért jókat eldumáltam vele :)) -
Amorce #3053 Ajaj szakadok mint a fene -
#3051 Nem írom ide be a nevét mert nem akarom, hogy minden magyar őt zaklassa. Majd neked külön megadom...
Amúgy nem Apri...
Amúgy számíthatsz rám... -
#3050 Apri = Arpi -
#3049 Én már régen ismerek egy finnországban élő, tősgyökeres magyart, aki runázni is szokott. Szerintem ti vele találkoztatok. Apri volt a neve, de ő teljesen Magyar! -
Amorce #3048 Én is talalkoztam egy ilyen sráccal tegnap, írd már le légy oly kedves a nevét.
Ja és Hmuda.....ma számítok rád ! :)))))))))))))))))))) -
#3047 Hidd el, finn volt. Egyrészt nem hiszem hogy egy erdélyi magyar az ottani magyarok helyzete mellett Runescapezik. És különben is, saját bevallása szerint csak levelekből ismeri kicsit a nyelvünke... -
Amorce #3046 Jézus Mária ! SID, te tegnap 18h-tól ma hajnali háromnegyed ötig játszottál ?! Nem semmi.
(Én hülye meg akkor keltem ma reggel amikor SID esetleg aludni ment :))))))))) )