34579
RuneScape
  • Lacc
    Lol, akkor engem már írhatsz is fel erre a lelövömelőledamonstert listára! =)
  • Atomy
    Én is egyetértek!
    Még talán annyit hozzátennék hogy az ilyen alakokról külön listát vezetek, és amikor megváltozik a harcrendszer, kíméletlenül irtani fogom őket ahol érem. Még azt is megbánják hogy megszülettek!!!
    Ebbe beletartoznak azok is, akik nyíllal vagy varázslattal lelövik előlem a monstereket mikor már majdnem kinyírtam, és ezen jót röhögnek.
  • Rincewind
    Hát talán én :))
    äki régebb óta ismer, az tudhatja, mennyi undorítónak találom ezt a fajta viselkedést. És elszomorít, hogy ilyenek az emberek sárbadöntik ennek a játéknak a hangulatát :((
    Ma már ahelyett, hogy egy jót játszanál, csak azt figyeled, mikor basznak már át... Arról nem is beszélve, hogy egy kezdőnek, egy életre elveheti a kedvét a játéktól!
    Szerintem is undorító, de ezt le se kellett volna írnom, úgyis tudjátok :))
  • Amorce
    HÚÚÚÚÚ Apám!
    Számomra bebizonyosodott, hogy nálunk is vannak bunkók.
    Hát ez van. :)
    Azért megemlíteném Hmuda védelmében (mert én is ezen a véleményen vagyok), hogy a "fajtátok" kifejezés ugyanazt takarja (mivel Rhcpt-nak igaza van abban, hogy többen csinálják mások is) amit a való életben a tolvajokra és egyéb hasonló alakokra szoktunk mondani.....vagyis BŰNÖZŐ.
    Mert aki ugye becsapja amásikat és kicsalja belőle az értékeit azt ugye BECSÜLETESNEK nemigen nevezhetjük. Az hogy ebből a népségből (fajtából) sok van az inkább sajnálatos az én véleményem szerint, mintsem követendő. De ezt mindenkinek a saját lelkiismerete dönti el. Én speciel gyomorfordítónak találom. :)
    (és az is igaz, hogy akár a való életben, sokkal gyorsabb a meggazdagodás :) )
    Én A MAGAM RÉSZÉRŐL meg szoktam szakítani mindenféle kapcsolatot ezekkel az alakokkal és ez a továbbiakban is így lesz. (esetleg vitás kérdésekben szoktam csak anyázni :)))) )
    Annyi hozzáfűzni valóm van még az említett ügyhöz, hogy a Player-Killer játékosokkal való összehasonlítás kicsit sántít, mert ők csak azokat a játékosokat támadhatják és ölhetik le akik beleegyeztek abba, hogy kockáztassák karakterük életét amikor PK-ra váltottak.
    Ennyi.
    Azért aki velem és Hmudával ért egyet az dobhatna egy "bátorító üzenetet". :)))))))))
  • Hmuda
    ok. megvitattuk : )
  • Hmuda
    jójó. ne vesszünk össze jó? Tudom hopgy rengetegen vannak akik ezt csinálják. De én a jóságos lelkemmel nem vagyok képes arra, hogy másoknak ártsak pénzügyileg.
  • Hmuda
    ok, elfogadom a fajtátok létezését (habár nem igazán birom őket)

Egyébként a neved nem a Red hot chili peppers ből van?
  • Hmuda
    Sajnálatos, hogy ilyen magyarok is vannak...
  • Hmuda
    bocs
    De ez akkor is enyhén szólva bunkóság volt (már meg ne sértődj). Nem tudom hogy te mit szólnál ahhot hogy ha veled esne meg ilyesmi.
  • Hmuda
    ÓÓÓ hogy én mennyire megútáltam valakit!
    A neve L6vi és egyszerűen bukó! Nyugodtan pakolok a leltárkarimba erre odajön és elkezdi felszedegetni a cuccaim. Kb fél órán át győzködtem mire visszaadta a mith kite-omat a magic amulettemet meg a chefsatyimat. Erre bejelenti hogy adósa vagyok. legalább a gyémántomat ki tudtam menteni előtte mert azt tuti nem adta volna vissza. De egy amulettet megtartott.
  • Hmuda
    SID_HU: a 3100-adik üzenet a fórumon...
  • Hmuda
    Háát...
    te se leszel klántag...
  • Rincewind
    ühüm
  • Hmuda
    Én is ezt kérdezem már órák óta...
  • er
    hogy lehet bőr cuccokat csinálni?
  • Hmuda
    3100. : )
  • Hmuda
    remélem
  • Hmuda
    HOGY A FA**BA LEHET FELDOLGOZNI A BŐRT???
  • Nuki
    Csak egy baj van a fire rúnnal:
    ***** sokan vannak ott.
  • Nuki
    Gladiator:
    a sajátod még jó
  • Rincewind
    Én persze az új rendszer óta nem varázsoltam, de előtte már tényleg egy állat (marha) volt, aki pénzt dobott ki rúnára. Vettem egy Air stuffot és elmentem a sivatagba, ahol a fire rune termelődik 3-asával (!!!). Én ott másfél óra alatt 1500-1600 rúnát gyűjtöttem be, mikor sokan voltak fent. És ez persze egy fillérembe nem került!!! És ez akkor még 1500-1600 wind bolt volt, ami elég jól fejlesztette a magicet! Mostmár lehet, hogy kell a rúnáért fizetni, de akkor nem kellett...
  • Rincewind
    Bocs, marhák :)))))
  • Hmuda
    Miaz, lusta vagy? :)
  • Gladiator
    Tök most már a játék, annyiminden van benne, csak az iráányítás idegesít egy kicsit, de majd meg szokom. Tök jó a halászat is, de Karamja kicsit gyér. Nincsen valakinek egy jó fejlett karija, ami neki már nem kell?
  • Amorce
    Te Rince!
    Nem leszünk ám így jóban, ha lemarházol ! :)))))
    Egyébként sokkal gyorsabb venni 3-4 féle rúnát, mint felkeresni a lelőhelyeket. Talán ezért vannak olyan 'marhák', mint én. :)))))))
  • Rincewind
    Annyira nem drága azért a spec. rúna sem. Én általában 15-ért meg tudok venni bármilyet, de mégjobb, ha ölök darkwizard-ot és azok dobnak mindenfélét!
    A sima rúnákhoz meg annyit, higy ki az a marha, aki azokat vásárolja?????
    Könyörgöm, hát azok termelődnek, INGYEN!!!
  • Lacc
    Ok, akkor adj már nekem kölcsön 10k aranyat, akkor nekem is olcsó lenne a rúna!
  • Bith
    Azén nevem, azén nevem kukóóórica....ja nem, ez más :))
    Szal az RS-ben Bith és Bith_hu néven szoktam lenni, ha vagyok.
  • Hmuda
    jaja. at at emerald nem volt rossz
  • Amorce
    Az alábbi gem-es történetek is azt mutatják, hogy érdemes hordani nekem a clayt :))))))
  • Hmuda
    SID_HU: eggyáltalán nincsenek más arányban a gemek. Nekem például egy gyémánt esett ki a clayből majd 3mal utána egy zafir. Színtisztán mák kérdése.
  • Rincewind
    E,lékszem akkoriban ritka volt a magyar ember, mint a fehér holló. Most meg fél óráig keresek a friend-listában mire megtalálom akinek írni akarok... :))
  • Rincewind
    Én azért jókat eldumáltam vele :))
  • Amorce
    Ajaj szakadok mint a fene
  • Hmuda
    Nem írom ide be a nevét mert nem akarom, hogy minden magyar őt zaklassa. Majd neked külön megadom...
    Amúgy nem Apri...
    Amúgy számíthatsz rám...
  • Rincewind
    Apri = Arpi
  • Rincewind
    Én már régen ismerek egy finnországban élő, tősgyökeres magyart, aki runázni is szokott. Szerintem ti vele találkoztatok. Apri volt a neve, de ő teljesen Magyar!
  • Amorce
    Én is talalkoztam egy ilyen sráccal tegnap, írd már le légy oly kedves a nevét.
    Ja és Hmuda.....ma számítok rád ! :))))))))))))))))))))
  • Hmuda
    Hidd el, finn volt. Egyrészt nem hiszem hogy egy erdélyi magyar az ottani magyarok helyzete mellett Runescapezik. És különben is, saját bevallása szerint csak levelekből ismeri kicsit a nyelvünke...
  • Amorce
    Jézus Mária ! SID, te tegnap 18h-tól ma hajnali háromnegyed ötig játszottál ?! Nem semmi.
    (Én hülye meg akkor keltem ma reggel amikor SID esetleg aludni ment :))))))))) )