RuneScape
-
Cht #30190 Most félig Offtopic téma jön, aki nem akarja az ne olvassa el!!!
Rájöttem, hogy nekem többet jelent ez a játék mint csak játékot!
Már én is sok mindent megtettem a játékért! (Lógtam a suliból, lógtam a gyógytesiről, nem tanultam) De itt érzem, hogy vagyok valaki amikor 2002 ben abbahagytam akkor azt hittem vége, de utána valahogy megint közel kerültem a játékhoz. Azóta megint megállíthatatlan vagyok.
Emlékszem amikor akkor találtam a játékot amikor a gólyatábor elött a startlapon nézegettem az online játékokat. Ekkor még csak egy server volt. Azóta megértük, hogy van már vagy 40 server és vagy 10-szer akkora terep mint ami a bétában volt. Sajnos még eddig nem tudtam fizetni de rájöttem, hogy most fogok. Betöltöttem a 18. életévem októberben. Most már nyithatok magamnak saját bankszámlát. És nyomulhatok az egész térképen. Voltam már a member világban nemegyszer. (Köszönhető ez: Ron Ragn-nak aki megbízott bennem és játszhattam a karijával amiért fizetett!)
Egyébként én is sokszor gondoltam rá, hogy abbahagyom a játékot, mert megöltek a wildben, vagy csak egy szörny és én az akkor még drága rune cuccokat elveszettem.(Akkor még a rune 2h sword még 1.5 millió volt.) De mindig voltak olyanok akik sgítettek. Lassan már 4 éve játszom a játékkal. Mondjuk kihagytam több mint egy évet köszönhetően annak, hogy nem volt egyáltalán netem, meg hogy történtek komoly válltozások az életemben. De mindig volt valamiféle aura a játék körül ahova elmenekülhettem a gondok elöl. Volt olyan amikor Hagane és Ams vitázott több mint 400 üzeneten át. De én megpróbáltam őket valamiképpen lenyugtatni. A játékben nem éreztem egyedül megam pedig a való életben szinte teljesen egyedül vóltam és vagyok. A szüleimmel csak havonta egyszer találkozok. Édesanyám Pestem, Édesapám Fegyverneken (Jász-Nagykun-Szolnok megye), én meg Szolnokon élek. Voltak elég durva pénzbajaim. De aztán rájöttem nem a múlt a fontos hanem a jelen. Most járok a 3. szakközépiskolába 4 év alatt. Az elsőt Pesten, a másodikat és harmadikat Szolnokon Jártam, de harmadik nem sikerült. Így most Újszászra járok végre informatika szakra. Most kollégista vagyok. Egyébként egy lakásotthonban élek, 9 más gyerekkel ahol 5 felnőtt van. Én már utogondozásban vagyok, ha ez az év a suliban nem sikerül akkor egyszerüen kiraknak. Akkor aztán nem tudom, hogy mihez kezdek. Nincs még szakmám. Valahogy az életben senkivel se tudom megszerettetni magam. Remélem bent tudok itt maradni 24 éves koromig és lesz szakmám, mert akkor legalább lesz mit csinálnom. Azt még nem tudom hol fogok lakni, de mondjuk ezt most ez nem is fontos. Hanem az a fontos, hogy a Runescape összehozott számtalan remek emberrel akiket lehet, hogy már láttam, és még az is lehet hogy beszéltünk is de nem tudtuk, hogy ő is Runázik. Eddig a legtöbb emberrel akivel találkoztam a játékban, nem az érdekelte hogy milyen cuccom van hanem, hogy találkozott megint egy magyarral. Ez jó, mert az amerikaik könnyen beszélnek. Őnekik ott a pénz, meg a legjobb számítógép és persze az olcsó net. De minekünk magyaroknak kevés pénzünk drága a számítógép és az internet. Én is szertettem volna a lakásotthonba beköttetni kábelnetet, de havi 4176 Ft- ból kicsit nehéz lenne megoldani és amúgy se engedélyeznék. Szerintem ez a fórum a játékot közelebb hozta a magyarokhoz. A magyarokat pedig egymáshoz. Lehet,hogy nem a legjobb és legszebb játék, de tartalmas.
Cht
U.I#0: Enyit a magánéletről!
U.i#1: Elnézést hogy a fórum olvasási idejét meghosszabítottam, de már rég le akartam írni a gondolataimat.
U.i#2: Az új embereknek lehet, hogy már nehéz a játék, és azt ondják szar a grafika, de a régi motorosok tudják milyen volt a kezdet, és tudják mennyit fejlesztettek a játékon.
U.i#3: Köszönöm nektek: Taranov, Hagane, Ams, Aszitted, Ron Ragn, Sign, Rincewind, Hangianix, Hungary, Disno, More Coal, Nuki, Bazsi, Crokin, Rob, Lost Soldier, PascalSp, Atomy, Tisztogato, Horny Keeper, Lord Marcus, Csabee, Dead Neo, Tomee, Androidus és a öbbieknek is ugyanúgy!
U.i#4: Ez nem búcsúbeszéd!
U.i#5: Ait megmondtam megmontam,ha nem éri el a fórum a #31000. üzit akkor, 40K ig elirogatok magamban!