34579
RuneScape
  • Cht
    Ja
  • Disno
    RS community :-p
  • Androidus
    Hű tényleg, questek is kellenek. Sirály :)))

Helyzetjelentés: 17 óra, combat 40, skilltotal 250 :) Már tudna full addy-t hordani, de rohadtul nincs rá pénze. Mire lett volna pénzem full steelre, addigra fel tudtam volna venni a fill mith-et. Mire lett volna pénzem full mithre (hehe, most sincs :), addigra megvan az addy szintkövetelménye. Szerintem a bőrnadrágot fogja cserélni rune legsre :)))))))

Sorban szembesülök a kezdőket sújtó nehézségekkel. Van egy uncut diamondom, és az istennek se bírom árán eladni, pedig kábé megdupláznám vele a készpénztartalékomat ;) És mindenki vagy le akar nyúlni, vagy jótékonykodni akar a szegény kezdő csajjal. Azt sehogy se bírják elképzelni, hogy szegény kezdő csaj tudja, mit akar, és tudja, mi mennyit ér :)))
  • Disno
    lol :-p
    leggyorsabban szvsz igy lehet full runét szerezni:
    bányássz egy rakás szenet, pont amennyit amennyiböl tudsz venni egy full runét. bár felvenni nem tudod :-p

viszont chesthez kvesztelni is kell sokat ám!
  • Androidus
    Indítottam egy női karaktert, a változatosság kedvéért :))) Mérem vele az időt, mert kíváncsi vagyok, ha az ember tudja, merre hány méter, mennyi idő épkézláb karit faragni (=full rune) belőle. Eddig 4 óra, de már 20-as, és iszonyat módon aprítja a men-eket Kharidban :) Teljesen állat a kis csutkahajú néger :)))
  • Androidus
    Van egy fogadásom, hogy _nem_ a runescape oldalán találtad :) Pofás funkciókat ír, de vigyázz vele. Nem szeretnénk holnapután hallgatni, hogy brühühü, ellopták az accomat.
  • Disno
    akkor így fogalmazok: nem tudok sokat gépnél ülni
  • Cht
    Ezt nézétek meg!
    Ezt a runescape oldalán találtam !!!
  • Taranov
    Magyarországon ezek a szokványosak, biztos jó az American mittudoménmianeve.
  • Cht
    Akkor jó szinte bármelyik csak master vagy visa legyen.
  • Cht
    Thx
  • Csabee
    én visa classiccal fizettem asszem és tényleg nemjo az electron ja
  • Taranov
    Ez nem szép tőled :)
  • Taranov
    Miket fogadnak el?
    Asszem a Visa Electront nem, ami olcsó és megszokott itthon.
    Ezekután marad a MasterCard vagy a Visa, de ha bemész a bankodba és a számládhoz kérsz kártyát, akkor nem lesz választási lehetőséged valószínűleg, tehát vagy MasterCard vagy Visa. Azért nézd meg előtte, hogy a MasterCardot biztosan elfogadják-e.
  • Cht
    Valaki: Milyen bankkártyát csináljak ami megéri és még a játékhoz is elfogadják?
  • Disno
    én azért mert nem sokszor ülök géphez :-/
  • Taranov
    :(
  • Cht
    Azért még jővőhéten benézek :(
  • Cht
    Na hát sajnos ezt le kellett írnom!
    De látom ezzel vége a fórumnak :(
  • Cht
    De most tényleg miért nem írtok?
  • Cht
    SAjnos nagyon úgy látszik hogy az üzimmel megöltem a topicot :(
  • Cht
    Játszottam Dio 2-t aktívan. A gyalogló.chat -en lévőp dio szobából!
    Nagyon sok embert ismertem!
  • Androidus
    Erre nehéz bármit is mondani... Vigyázz magadra.

Ha játszottál valaha Diablót, látogass el a www.diablo.hu-ra. Azt annak idején kb. ezért alapítottuk.
  • Cht
    Mármint a suliban a net :(
  • Cht
    Nagyon lassú :(
  • Cht
    A játék szellemére esküszünk, esküszünk,hogy függők tovább nem leszünk.
  • Cht
    A játék szelleme erős!
    Hatalma végtelen!
    Nem hagy elmenni :)
  • Cht
    U.i#5 javítás "ait=amit"
  • Cht
    Most félig Offtopic téma jön, aki nem akarja az ne olvassa el!!!

Rájöttem, hogy nekem többet jelent ez a játék mint csak játékot!
    Már én is sok mindent megtettem a játékért! (Lógtam a suliból, lógtam a gyógytesiről, nem tanultam) De itt érzem, hogy vagyok valaki amikor 2002 ben abbahagytam akkor azt hittem vége, de utána valahogy megint közel kerültem a játékhoz. Azóta megint megállíthatatlan vagyok.
    Emlékszem amikor akkor találtam a játékot amikor a gólyatábor elött a startlapon nézegettem az online játékokat. Ekkor még csak egy server volt. Azóta megértük, hogy van már vagy 40 server és vagy 10-szer akkora terep mint ami a bétában volt. Sajnos még eddig nem tudtam fizetni de rájöttem, hogy most fogok. Betöltöttem a 18. életévem októberben. Most már nyithatok magamnak saját bankszámlát. És nyomulhatok az egész térképen. Voltam már a member világban nemegyszer. (Köszönhető ez: Ron Ragn-nak aki megbízott bennem és játszhattam a karijával amiért fizetett!)
    Egyébként én is sokszor gondoltam rá, hogy abbahagyom a játékot, mert megöltek a wildben, vagy csak egy szörny és én az akkor még drága rune cuccokat elveszettem.(Akkor még a rune 2h sword még 1.5 millió volt.) De mindig voltak olyanok akik sgítettek. Lassan már 4 éve játszom a játékkal. Mondjuk kihagytam több mint egy évet köszönhetően annak, hogy nem volt egyáltalán netem, meg hogy történtek komoly válltozások az életemben. De mindig volt valamiféle aura a játék körül ahova elmenekülhettem a gondok elöl. Volt olyan amikor Hagane és Ams vitázott több mint 400 üzeneten át. De én megpróbáltam őket valamiképpen lenyugtatni. A játékben nem éreztem egyedül megam pedig a való életben szinte teljesen egyedül vóltam és vagyok. A szüleimmel csak havonta egyszer találkozok. Édesanyám Pestem, Édesapám Fegyverneken (Jász-Nagykun-Szolnok megye), én meg Szolnokon élek. Voltak elég durva pénzbajaim. De aztán rájöttem nem a múlt a fontos hanem a jelen. Most járok a 3. szakközépiskolába 4 év alatt. Az elsőt Pesten, a másodikat és harmadikat Szolnokon Jártam, de harmadik nem sikerült. Így most Újszászra járok végre informatika szakra. Most kollégista vagyok. Egyébként egy lakásotthonban élek, 9 más gyerekkel ahol 5 felnőtt van. Én már utogondozásban vagyok, ha ez az év a suliban nem sikerül akkor egyszerüen kiraknak. Akkor aztán nem tudom, hogy mihez kezdek. Nincs még szakmám. Valahogy az életben senkivel se tudom megszerettetni magam. Remélem bent tudok itt maradni 24 éves koromig és lesz szakmám, mert akkor legalább lesz mit csinálnom. Azt még nem tudom hol fogok lakni, de mondjuk ezt most ez nem is fontos. Hanem az a fontos, hogy a Runescape összehozott számtalan remek emberrel akiket lehet, hogy már láttam, és még az is lehet hogy beszéltünk is de nem tudtuk, hogy ő is Runázik. Eddig a legtöbb emberrel akivel találkoztam a játékban, nem az érdekelte hogy milyen cuccom van hanem, hogy találkozott megint egy magyarral. Ez jó, mert az amerikaik könnyen beszélnek. Őnekik ott a pénz, meg a legjobb számítógép és persze az olcsó net. De minekünk magyaroknak kevés pénzünk drága a számítógép és az internet. Én is szertettem volna a lakásotthonba beköttetni kábelnetet, de havi 4176 Ft- ból kicsit nehéz lenne megoldani és amúgy se engedélyeznék. Szerintem ez a fórum a játékot közelebb hozta a magyarokhoz. A magyarokat pedig egymáshoz. Lehet,hogy nem a legjobb és legszebb játék, de tartalmas.

Cht

U.I#0: Enyit a magánéletről!

U.i#1: Elnézést hogy a fórum olvasási idejét meghosszabítottam, de már rég le akartam írni a gondolataimat.

U.i#2: Az új embereknek lehet, hogy már nehéz a játék, és azt ondják szar a grafika, de a régi motorosok tudják milyen volt a kezdet, és tudják mennyit fejlesztettek a játékon.

U.i#3: Köszönöm nektek: Taranov, Hagane, Ams, Aszitted, Ron Ragn, Sign, Rincewind, Hangianix, Hungary, Disno, More Coal, Nuki, Bazsi, Crokin, Rob, Lost Soldier, PascalSp, Atomy, Tisztogato, Horny Keeper, Lord Marcus, Csabee, Dead Neo, Tomee, Androidus és a öbbieknek is ugyanúgy!

U.i#4: Ez nem búcsúbeszéd!

U.i#5: Ait megmondtam megmontam,ha nem éri el a fórum a #31000. üzit akkor, 40K ig elirogatok magamban!
  • Taranov
  • Disno
    elöbbi a #30180-ra ment
  • Disno
    zafír meg smaragd varázscuccot meg nyugodtan füstöld el
  • Disno
    ha vkinek mithril kell annak meg odaadom a passom :-p j/k
  • Androidus
    Ahol sok ember van :) Ruby 3-4k, Diamond 8-10k.
  • Cht
    Barkinek kell steelt kovacsolni szoljon!
  • Cht
    Hogyhogy?
  • Csabee
    ja és már másfél éve nem játszom kb :)
  • Csabee
    pfft nem gondoltam hogy ilyen komolyan veszed :P
    ugy rémlik régebben abba a kikötöbe volt a bolt ahonnan karamjára lehetett menni de lehet tévedek :)
  • Cht
    Kérdés: Játszol?
    Kérdés: Varázsamuletet és rubyt nem vesz? Akkor hol?
  • Csabee
    amulet bolt