RuneScape
  • Androidus
    No, megpróbálok kierőltetni valami ontopicot magamról. Az utóbbi időszak toplistás rs beszólásai:

- What are you doing?
    (A noob-ok számára a legnagyobb talány a high lvl alchemy :)
    - Str lvl
    (Szigorúan ennyi, egy betűvel se több. Ez az, amitől a falra mászok :)
    - Mining lvls
    (Sose tudom, hogy most vajon a jelenlevők összesített eredményére kíváncsi-e :)
    - Androidus
    (Igen, ez az, aminek látszik. A delikvensből többnyire nem lehet többet kihúzni. Vagy én vagyok türelmetlen. Szegény biztos gépeli a kisdoktoriját, amit nekem akar megmutatni, én meg otthagyom a francba. Szemét vagyok :)
    - You are lvl 100
    (Elképesztő, mit vált ki a noob-okból a mágikus szintszám. A 99 az kutyafüle, de a 100, az már bizony nem piskóta. Lehet, hogy azt gondolják, ez a max szint? Majd iparkodok elérni a 101-et, hogy lehiggadjanak, és megszűnjenek az ilyen információdús közlések, mint ez is :)
    - How did you get so high?
    (Csodálkozik ezerrel, hogy tegnapelőtt elkezdett rs-ezni, és még csak 17-es szintű. Én meg ott virítok a 100-zal, hát biztos van valami trükk :)
    - I need food
    (Lejött a 47-es karijával az ice cave-be, rohangászott pár percet az óriásokat rezignáltan aprító 90-esek között, közben persze a warriorok folyamatosan verték, kaja elfogyott. Az a sok 90-100-as kari ott biztos azért van, hogy neki kaját hordjon, nem?)
    - Buying all ... runes
    (Régebben még szórakoztam vele, hogy az ilyennek berakjam a trade ablakba a 47k body rúnámat, vagy valami hasonlót. Jellemzően olyan mondja ezt, akinek ránézésre 67 db-ra van pénze.)