RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elküldve: 2004. 02. 09. 10:34
Tárgy: Nincs tárgy
lol
magamnak küldtem üzenetet... LOOOOOOL

Ide mit kéne írni?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Március 20-tól 3 csillagom lesz 😊
új a nick képed látom 😄
a 2 kicsike csillag maitt kékebb neked a nicked melett a sáv? enyhénszólva jobban krí a többi közül 😄
Ide mit kéne írni?
Én azt tudom felajánlani, hogy csinálom az oldalt, illetve állom a domain és tárhely költségek rám esõ részét.
?:P
Mindenkinek ajánlom: http://free.srv.hu/r/s/rshun/
kpd-hungary
Szal elég sokan gamelünk, eq-ban is vannak magyarok?
Ide mit kéne írni?
Lehet nemsok minden van,de az is valami.
Asszem egyszer valamikor "elveszett" egy kb 800k-t érõ cuccom ... :-/
Nagy Tradelõ voltamn. 1 rune 2hs-el indítottam, és a végén már 12, 14 db volt, meg full rune öltözet 😊
Ide mit kéne írni?
email-t gondolom azért néha lecsekkolja, ugy ahogy néha az sg forumot is megnézi és ir néhány sort.
De a bunkosaga duhitett fel, ahogyan beszelt velem, raadasul utalom a keregetoket, foleg ha eroszakosak. Ezert nem adok penzt az utcan sem az allitolagosan gyerekeknek stb. gyujtoknek.
Mindenkinek ajanlom hogy ezt a sracot kerulje el jo messzire.
Udv: Pali04
?:P
------
A karidat ne add át senkinek, ha ki is fosztod, mert úgy jársz ahogy én.
kpd-hungary
Megszólított és elpanaszolta, hogy most vesztett el egy piros koronat.
Nos, meg ne mondjatok neki milyen szinût vesztett el 😊)
kpd-hungary
kpd-hungary
Pali Coret rakd ignoreba és felejtsd el, és légy boldog a zöld p hattel (nagyon szép fogás, gratz :-) )
Denis alatt vajon kire gondolt? Amúgy ne félj, nem tudja ellopni a jelszavadat ha nem fogadsz el ismeretlen fileokat meg ilyesmi (keyloggert küldhet max)
(1) Ha Core nem mond igazat, akkor az azt jelenti hogy lódit. Ez nyilván való, hosz aki lódit, az nem mond igazat. (Életbölcsességeket tudok még...) Hiszen, akkor Core-t nyomtad le a Wildben? Ha nem akkor sántit a dolog.
(2) Ha Core igazat mond, akkor az azt jelenti, hogy õt nyomtad le a w-ben, vagy azt, akinek õ kölcsönadta.
(3) Igen jól mehet Hungary-nak, ha Core szabadon garázdálkodhat a karijában.
(4) Szerintem semmikép nem kell visszaadnod, mert taszem azt mi van akkor ha én nyomom le, nekem mi közöm ahhoz, hogy ki kitõl mit kér kölcsön. Aki kölcsönruházatban jár, az legyen óvatosabb, mert a kölcsönért felelõsséggel tartozik.
kpd-hungary
Igényesnek ingyen átadó.
------
Tehát csatlakozz a sikátorosokhoz, és megkapod tõlem a másik felet.
kpd-hungary
Van egy magyar srac, Corewarrior1 a neve. Tul nagy volt a mellenye amikor eloszor talalkoztunk, pedig csak 4 szinttel magasabb volt nalam, nem ertettem, hogy mire fel. (Nem olyan volt mint Tarhonya vagy Androidus, semmi segitokeszseg, be akart csapni a srac!)
O volt az egyetlen magyar akit valaha is toroltem a friend listamrol 😞
Most tortent valami nagyon szerencses velem: 3-as wildyben megtamadott egy kari, 3-al magasabb mint en, megis levertem 😊)
Volt nala egy zold korona!! (Az is hulye aki ilyennel maszkal wildyben, megerdemelte, kulonben is minek tamadott meg).
Egy haveromnak elmondtam es o elmondta Corewarrior1-nek. O pedig odajott hozzam, elpanaszolni, hogy az ove is elveszett wildyben, adjak neki kolcson penzt vagy a koronat !!!
Mondtam neki, hogy nem, erre igen csunya stilusban leugatott. Erre en is nekiestem, mondtam szepeket.
Erre o megfenyegetett hogy egy Denis nevu ismerosevel feltoreti a jelszavamat es ellopjak a karakteremet 😞(
Erre gondolhatjatok mit valaszoltam ...
Azt is mondta, hogy mar tobb mint 20 magyar karaktert feltort ez az ismerose!! 😞(((((((
Es kozben mi derult ki: azt a koronat amit elvesztett, kolcsonkapta egy Hungary nevu karitol !!
Szerintem ez az a karakter, amit elloptak kpd-hungarytol anno!!!
Velemenyem: ez egy szemet srac. Egyebkent pedig madarat tollarol, embert baratjarol.
Durva nem?