34579
RuneScape
  • Cht
    Hétfő Szerda Csütörtök délután
    Hétfő Kedd Csütörtök délelött
    Fogok játszani
    Rendszeresen!
    Amúgy máskor is!
  • Cht
    Ok! CSak vége lett az órának
  • Disno
    megtaláltam a mirror siteot. ml raidek elég fájdalmasnak néznek ki...
    mirror sitera azt irtak h tenyleg beszart a visionofages.net, lehet h a bongeszod nem frissiti
  • Csabee
    nekem müx..
  • Disno
    Csab, beszart a visionofages.net par napra, de megtalaltam a mirrorjat (sztek ora rlz)
  • Cht
    Üdv népek megint játszok hetente 1x 2x
  • Androidus
    Mi a szar az a ctnetwork, amit folyamatosan akar az SG meghívni, sikertelenül? :( Grrrr...
  • Androidus
    No, megpróbálok kierőltetni valami ontopicot magamról. Az utóbbi időszak toplistás rs beszólásai:

- What are you doing?
    (A noob-ok számára a legnagyobb talány a high lvl alchemy :)
    - Str lvl
    (Szigorúan ennyi, egy betűvel se több. Ez az, amitől a falra mászok :)
    - Mining lvls
    (Sose tudom, hogy most vajon a jelenlevők összesített eredményére kíváncsi-e :)
    - Androidus
    (Igen, ez az, aminek látszik. A delikvensből többnyire nem lehet többet kihúzni. Vagy én vagyok türelmetlen. Szegény biztos gépeli a kisdoktoriját, amit nekem akar megmutatni, én meg otthagyom a francba. Szemét vagyok :)
    - You are lvl 100
    (Elképesztő, mit vált ki a noob-okból a mágikus szintszám. A 99 az kutyafüle, de a 100, az már bizony nem piskóta. Lehet, hogy azt gondolják, ez a max szint? Majd iparkodok elérni a 101-et, hogy lehiggadjanak, és megszűnjenek az ilyen információdús közlések, mint ez is :)
    - How did you get so high?
    (Csodálkozik ezerrel, hogy tegnapelőtt elkezdett rs-ezni, és még csak 17-es szintű. Én meg ott virítok a 100-zal, hát biztos van valami trükk :)
    - I need food
    (Lejött a 47-es karijával az ice cave-be, rohangászott pár percet az óriásokat rezignáltan aprító 90-esek között, közben persze a warriorok folyamatosan verték, kaja elfogyott. Az a sok 90-100-as kari ott biztos azért van, hogy neki kaját hordjon, nem?)
    - Buying all ... runes
    (Régebben még szórakoztam vele, hogy az ilyennek berakjam a trade ablakba a 47k body rúnámat, vagy valami hasonlót. Jellemzően olyan mondja ezt, akinek ránézésre 67 db-ra van pénze.)
  • Disno
    ...és 110 üzi :-P
  • Disno
    ggrrr 20 mega...
  • Disno
    bassza meg le kell tölteni ezt a pudvaságot mer nem akarja beolvasni a cdt. még 180 mega hátra, kb két óra, aztán meg ugye mehetek alukálni. nice.
    holnap talán gyakok egy kicsit yummi valewalkerrel (spec: 48 ab, 44 scy, 10 parry - egész jól elterveztem elöre, mi? :-D)
  • Disno
    lol :-D
  • Androidus
    Azért van, ami tetszik. Ahogy be lehet látni a player házakba, és csorgatni a nyálat a más kincseinek láttán, hát az nagyon ki van találva :)
  • Androidus
    Na kérem.

1. RS-ben ki van írva a szörnyek szintje szépen, így lehet ránézésre megpucolni, nem kell kóstolgatni.
    2. RS-ben a szintszám fele és duplája tartományon kívül nincs automatikus támadás.
    3. RS-ben kint a mezőn a szörnyek békések (vicces is lenne, ha Lumby-ban a goblinok leirtanák a noobokat, hehe :)

Ezek megvoltak már a classicban is. Az RS2 viszont még jobb, mert:

4. Lehet harc közben enni.
    (5. Már nincs 3hit, vagyis a hátrány eltűnt.)
  • Disno
    gondoltam h neked nem fog tetszeni =)
  • Disno
    RSbe nem volt ilyen? vagy ott mindig tudtad melyik szinten hova kell menni?
  • Disno
    vagy a cd irom szaxxol
  • Disno
    mit kell beírni update.dat-ba h ToA-t töltse le? Qrva cd nem müxik
  • Dannyael
    És mire kell ügyelned, amikor át akarsz kelni egy krokodilokkal teli tavon? Tulajdonképpen semmire, mert az összes krokodil elment a gyűlésre...
  • Dannyael
    És ki nem megy el az állatgyűlésre? Az elefánt, mert még mindig a hűtőben van.
  • Dannyael
    Bocs Cht, de ezt folytatom: és egy elefántot? 4: kinyitod, ki a zsiráf, be az elefánt, ajtó be.
  • Cht
    i kill me
  • Cht
    3
    kinyitod berakod becsukod
  • Cht
    hány lépésből tudtok berakni a hűtőbe egy zsiráfot?
  • Androidus
    Egyébként meg úgy tűnik, a kontinens se különb egy dekával se. Csak gyloglok, gyloglok, hogy végre leljek valamit, aztán belefutok valamibe, ami elől hiába menekülök az első sebződés után, menthetetlenül kinyír. Ez egy nem jó játék.
  • Androidus
    Meg olyan apróságok, hogy pl. a táska tartalmát nem lehet tisztességesen rendezni. Mindent előre pakol, hogy jól felboruljon a sorrend, és nem lehet tetszőleges helyre húzni a tárgyakat. Ez horgászásnál pl. elég zavaró.
  • Androidus
    Vannak új nyavalygásaim is. Úgy tűnik, senki sincs, aki ne lenne nálam gyakorlottabb hulla-dobálásban :( Hihetetlen, ha többen is vagyunk ott, azonnal eltűnik a holttest...
  • Androidus
    Közben addig bíztattál, hogy csak felnyomtam 8-asig, hogy aztán jól meghaljak valami skorpiótól, grrrr... Még szerencse, hogy előbb találtam meg a depót.
  • Androidus
    Persze. De pontos kalkulátor most pl. nincs rs-hez sem... Csak az a nagy különbség, hogy rs-ben ki van írva minden ponthatár!
  • Disno
    Huzasban az a szar, h viszem a draga idodet, v arti xp-det, es en is csak ulok&bamulok
    viszont 3-4 fos kiskarigrppal elindulni egesz jo lehet :-P [de ha mondjuk nem jo otlet, akkor huzhatsz is]
    mercem 1.2 t41l :-D
    valewalkerral tesóm játszott tegnap [elvitte lv6ig; én SC versenyen voltam, aztán tanultam, és úgy fél óra merc] és megtetszett, jó kis instái vannak, és evade 4 + parry (ráadásul kétkezes fegyóval)
  • Disno
    ha a legnagyobb fan siteon trójais a kalkulátor... uhh akkor nagyon bátrak! De RS kalkulátorokból se volt az összes trójais
  • Disno
    a trade chat ezért van ;-)
  • Csabee
    ez kifejtésre szorulna ez a jo kaszt, mennyiben jo mennyiben nem stb, nem ide tartozik majd dumálnunk na megyek aludni
  • Csabee
    jo kaszt, és ha komolyan gondolod egy nap alatt 25re huzlak chanterrel :)
  • Androidus
    Amit eddig láttam, annak alapján sokkal jobb. Tibiában én még nem találkoztam olyan játékossal, aki nem üt bele az én szörnyembe, aki nem lép le a lépcsőn és vissza, amikor látja, hogy jövök, hogy engem támadjanak... Az egymás útjának elállásáról, a lépcsőn le nem engedésről már nem is beszélve.
  • Androidus
    Egy rpg alapú játékban milyen fajta az, akit nem a szintlépés érdekel? :) A külső kalkulátorokat meg nem szeretem. Pontatlanok, trójaisak stb. Egy rpg-ben igenis legyen ez benne.
  • Androidus
    Háááát... Ha rs-ben pörög a piac, akkor az azt jelenti, hogy sokat ÁRULNAK. Ott áll mondjuk 150 kari, és nyomja a szöveget. Hja kérem, fel kell pörögni hozzá :) Tibiában ugyanezt 30 ember megcsinálja úgy, hogy már 10 perce ugyanaz a 10 szöveg megy, és nem bírod kiszúrni, hogy kerül-e közé valami új. De persze ott nem is lehet több, mert nem tudnának mozdulni egymástól...
  • Disno
    139 █üzi még hacsak vki nem pofázik bele!
  • Disno
    én nem a közösség, hanem a ppl-korlát miatt hagytam abba... szinte soha nem tudtam játszani :-/
    amúgy milyen néven voltál?
  • Disno
    hmm server 1 varrock market :-D
    a térkép teli fehér pöttyökkel... az is egy élmény... kiszúrsz magadnak egy árut, visszanéznéd, kinek k♀üldj privit, de annyit szpemmeltek, h már nem tudod visszanézni...