RuneScape
-
silbor #29837 Én 1 évig nyomtam a Tibiat és nagy részt igazad van. Bár a gyógyulás nem pont úgy müxik ahogy írod. Igaz h. a kaják lassan gyógyítanak de vannak rúnák (ultimate healing) UH ami azonnal gyógyít rajtad egy csomót így a szörnyek nem ütnek agyon azonnal. (vannak kevesebbet gyógyítók is és varik amik szintén azonnali gyógyítást okoznak) Abban viszont abszolút igazad van h. a közösség 0 (NULLLLAAAA) nagyon sokan csak azért játszanak hogy másokat szivassanak és ez az oka h. abbahagytam. Bár volt néhány barátom a többség nagyon bunkón "játszik". A mozgásban abszolút igyazad van borzasztó h. nem lehet átmenni másokon és ezt egyesek ki is használják és blokkolnak mikor szar helyzetben vagy és menekülnél és persze a hulládat jól kipakolják. Persze feljelentheted őket de akkor te is olyan vagy mint ők akik mindenér feljelentgetnek mindenkit. Ma már semmi pénzért nem játszanék vele és tényleg összehasonlíthatatlanul élvezeteseb (számomra) a RS.....DE itt az RS-ben azért már látom a határokat (freeben) ami viszont a Tibiaban végtelennek tünt (ott is a free-ről beszélek). Ja és a Tibia a belépést csak az inyenélőknek korlátozza. A fizetők bármikor beléphetnek.
ui: a Tibia házbérlése óriási ötlet ami viszont nekem az RS-ben hiányzik.