34579
RuneScape
  • Disno
    méééééééééég =) =) =)
  • Disno
    "Nem látom a következő szint ponthatárát"

ez a te "fajtád"nak rossz =)
    (na még 5354 vérfarkas és lvl 55234 :-D)
    egyébként van mágiához és charlvlhez kalkulátor.
    és itt vannak KASZTOK. (RSbe is voltak, de csak a kezdö cuccot és kezdö skilleket határozta meg. lol)
  • Dannyael
    Asszem "csak" ennyi mára. (Boldog sóhajok mindenfelől)
  • Dannyael
    Jön az anyós látogatóba. A férj kedvesen beengedi, nagyon kedves hozzá, de azért csak megkérdezi: -És meddig tetszik maradni?
    -Hát ameddig nem zavarok.
    -Ó, hát már egy teát sem tetszik meginni?
  • Disno
    nana te még ki sem próbáltad a gamezt!

ellenben lehet lesz toám.
    valewalker jó kaszt? gyú lenne newb grpot indítani... [de csak miattam? áhh, 20ig solo, aztán külföldi grpok rlz]
  • Dannyael
    Összegyűlik a tömeg az utcán, mert látják, hogy egy férfi ki akar lökni egy nőt a tizedikről.
    -Nézzétek, ki akarja lökni az az elmebeteg a feleségét a tizedikről!-kiállt fel az egyik járókelő.
    -Nem a feleségem, az anyósom!-jön a válasz fentről.
    Néma csend pár pillanatig, majd: -Nézd, hogy kapaszkodik a rohadék!
  • Disno
    csoportos harc sokkal jobb mint RSben szvsz; és erösebb monsztáknál tisztelik hogy már kempelve van és nem buzerálják a grpod
  • Disno
    örülni kéne h van alternatív pénzkeresési módszer...

mondjuk RSben jobb a sok skill meg minden... kár h Tibiából kivették a questeket, mert azok télleg überek voltak, és azokat télleg megtalálni kellett és a jutalom mindig fasza volt, nem az h najó még ezt és ezt a küldit kell megcsínni champ gulához...
  • Dannyael
    Orbán megy a tengerparton. Hirtelen szinte majdnem belebotlik egy lámpásba. Megdörzsöli, ki is jön belőle a dzsinn: -Húúúúúúúú. Mit kívánsz, kis gazdám?
    -Kisgazda a k*rva anyád!
  • Dannyael
    Egy férfi dug egy nőt a temetőben. Odamegy hozzá a barátja:
    -Te add már kölcsön a nődet!
    -Faszt. Ott az ásó, áss magadnak.
  • Disno
    nah ez igaz :-D
    viszont ne mondd h az RS közösség annyival jobb.
    hányszor hallottam már h "pussy archer" meg ilyenek... meg üldöz téged az óriás oszt pofádra zárják a kaput... ott is vannak g*ci emberkék
  • Dannyael
    Két férfi elmegy a bordélyba, hogy szeretnének mindketten befizetni egyre.
    -És mennyi pénzük van?-kérdezi a madame.
    -Egy százas-mutatja fel a fémpénzt az egyik.
    -Na jó, ennyi pénzért intézzék el maguk között!
    A két férfi elmegy, de kisvártatva jönnek is vissza.
    -Maguk meg mit keresnek már megint itt?-kérdi a madame.
    -Jöttünk fizetni.
  • Disno
    hmm erröl a Testvérbosszú jut az eszembe =)
  • Dannyael
    Hugyozik a cigány a temetőben. Odamegy hozzá a rendőr: -Tegye el azonnal, meggyalázza az emléküket!!
    A cigány elteszi, majd elkezd röhögni.
    -Min röhögsz, cigány?
    -Azt hiszi, abbhagytam?
  • Disno
    Nnah.
    Gyanítom, hogy te csak a n00b islandon voltál, mert az a hely tényleg egy nagy rakás sz*r, de ha az ember jó idöt fog ki, max pár óra, és az ember odaát van.

Én szeretem a pályát/világot felderíteni, ha erösebb szörnycsapat elkap és meggyak, akkor ez van, ide max. grp-pal jövök legközelebb... egy idö után úgyis céltudatosan megy az ember edzeni.
  • Dannyael
    A zsidó, az arab és a skinhead horgásznak. Csak hamar horogra akad az aranyhal, aki azt mondja: -Ha visszadobtok, teljesítem mindegyikőtöknek egy kívánságát.
    A zsidó: -Dögöljön meg az összes arab.
    Az arab: -Dögöljön meg az összes zsidó.
    A skinhead: -Óóóóó. Csak egy sört.
  • Dannyael
    Erős alkoholista elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgája, majd mondja: -Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem.
    -A rosszal.
    -A fél tüdejét ki kell operálni.
    -És mi a jó?
    -Lesz helye a májának.
  • Disno
    haha :-D
    na én is betársulok.
    [szpem van, szal egyesével válaszolok. szori.]
  • Dannyael
    Miért nem vízbe folytották Jézust?
    Hogy nézne ki egy akvárium a templomtorony tetején?
  • Dannyael
    Ruhat megy az erdőben, ruhat nagyon éhes, ruhat találkozik a Nyuszikával, ruhat éhes, ruhat megeszi a Nyuszikát. Ruhat megy tovább az erdőben, ruhat még mindig éhes, ruhat találkozik a Medvével, ruhat éhes, ruhat megeszi a Medvét. Ruhat megy tovább az erdőben, ruhat még mindig éhes, ruhat találkozik az emberrel. Ruhat megenné az embert, de nem megy, így az ember esz meg a ruhatot. Mi ebből a tanulság?
    Nem a ruhat eszi az embert...
  • Androidus
    Persze, van pro és kontra, jó még a chat modulja, meg jó, hogy lehet egérrel földre dobni dolgokat, de ilyeneket tudnék sorolni rs-ből is bőven.
  • silbor
    Én 1 évig nyomtam a Tibiat és nagy részt igazad van. Bár a gyógyulás nem pont úgy müxik ahogy írod. Igaz h. a kaják lassan gyógyítanak de vannak rúnák (ultimate healing) UH ami azonnal gyógyít rajtad egy csomót így a szörnyek nem ütnek agyon azonnal. (vannak kevesebbet gyógyítók is és varik amik szintén azonnali gyógyítást okoznak) Abban viszont abszolút igazad van h. a közösség 0 (NULLLLAAAA) nagyon sokan csak azért játszanak hogy másokat szivassanak és ez az oka h. abbahagytam. Bár volt néhány barátom a többség nagyon bunkón "játszik". A mozgásban abszolút igyazad van borzasztó h. nem lehet átmenni másokon és ezt egyesek ki is használják és blokkolnak mikor szar helyzetben vagy és menekülnél és persze a hulládat jól kipakolják. Persze feljelentheted őket de akkor te is olyan vagy mint ők akik mindenér feljelentgetnek mindenkit. Ma már semmi pénzért nem játszanék vele és tényleg összehasonlíthatatlanul élvezeteseb (számomra) a RS.....DE itt az RS-ben azért már látom a határokat (freeben) ami viszont a Tibiaban végtelennek tünt (ott is a free-ről beszélek). Ja és a Tibia a belépést csak az inyenélőknek korlátozza. A fizetők bármikor beléphetnek.

ui: a Tibia házbérlése óriási ötlet ami viszont nekem az RS-ben hiányzik.
  • Androidus
    Valahogy úgy tudnám jellemezni, mintha fognánk az rs-t, és elkezdenénk nézni, hogy mi megy legjobban. Halászik a nép naphosszat? Hohó, hát akkor az nekik jó! Nosza, vegyük le a halászás pontszámot tizedére! Oké, eltűntek, már csak pár megátalkodott ácsorog a mólón. De nini, milyen tömeg van a bányában! Nosza, vegyük le a csákányozás esélyét huszadára. Oké, onnan is eltűntek. Na és ezt ha megcsinálnánk kb. 100-szor, akkor nagyjából hasonlítana a Tibiára.
  • Androidus
    Ki se logol automatikusan, ott lehet ácsorogni naphosszat, de persze minek, ha a karakter nem támad vissza automatikusan. Viszont arra jó, hogy teli legyen a szerver...
  • Androidus
    Az árus meg bugos, mert ha kettőnél többen szólnak hozzá egyszerre, akkor elfelejti, amit előzőleg mondott. Beköszönök, aszongya várjak a soromra, de várhatok ám... többé nem áll szóba velem, mert túl sokan beszéltek egyszerre a többiek. Ez persze 10 perc várakozás után válik majd gyanússá. Korrekt, nem?
  • Androidus
    Az se épp dícséretre méltó, hogy nem lehet mozgatni a karit szerverek között, viszont a szerverek kapacitása korlátozott. Ha épp teli van, akkor csá.
  • Androidus
    Van ám még tovább is :)

Például ott van a súlyrendszer. Tök gagyi, hogy az egyre komolyabb cuccok egyre nehezebbek lesznek. Nem is tudnék tisztességgel felöltözni, mert amit meg bírnék venni (azon a kínszenvedve összekapirgált pár aranyon, ugye), az összességében már nehezebb, mint amit elbírok, és akkor hol van még a hátizsák. Úgyhogy szerintem mindenki félpucéran grasszál, és vár, hogy hátha lesz valami olyan, ami erősebb, de egyben könnyebb is. (Eddig egyet találtam: Viking Helmet.)
  • Csabee
    lol :D mekkora fos
  • Androidus
    Szóval a Tibia egy rakás szar, éljen a Runescape! :)
  • Androidus
    Olyat már szinte meg se említek, hogy a rámpákra fölmenni kínszenvedés, a létrának el kell találni az alsó két pixelét, meg ilyen nyalánkságok. Nem látom a következő szint ponthatárát, és még a manualban sincsen benne. Nem bírok eladni olyan cuccot, ami nálam van, mert az árus közli, hogy nincs nálam. El lehet lökdösni egymást az árustól, és betolakodni előre. Ilyen játékot...
  • Androidus
    Az meg, hogy bele lehet avatkozni a másik harcába, meg egyenesen alávaló dolog... Ha egyenlő arányban sebeztünk, még el is tűnik a hulla, de ha nem tűnik is el, akkor is láthatóvá válik mindkettőnek, és aki épp csak beleütött, annak is lehetősége van fölszedni (elcsórni) azt, amiért a sebződéssel, meg egyáltalán, a másik jobban megdolgozott.
  • Androidus
    No meg amit a beakadásokkal lehet művelni... Amikor zsúfoltság van a piactéren, hát egy örökkévalóság, amíg átér az ember. Mi a szarért nem lehetett megoldani, hogy a karakterek ne akadjanak egymásba? Úgyis összefolyik minden. Aztán amikor ugyanez egy labirintusban jön elő... Vicces lenne, ha már a beakadós algoritmus van, akkor ne egy kockányi széles folyosók lennének mindenhol. Összefutunk szembe, erre mind a kettő automatikusan megfordul, és keres egy másik útvonalat, ahol valszleg újra össze fogunk futni...
  • Androidus
    Valamint bármi módon megakadályozzák, hogy a játékosnak sikerélménye legyen. Lehet ugye áfonyát szedni, és azt megveszi egy npc. 5 darabért 1 arany, nem túl húzós, de ha az ember lát egy termő bokrot, akkor le lehet szedni, és nem túl súlyos. Namost a többi npc-nél meg lehet adni a darabszámot, hát nehogy már itt meg lehessen adni. Akkor ugye az jó lenne a játékosnak, nem?
    Lehet még eladni nyúltetemet, de az meg olyan rettentően nehézre lett véve, hogy egyesével lehetne szaladgálni a boltig, ami hogy hogy nem, de k. messze van a nyulaktól.

Az egész arra megy ki, hogy az ember jól elszarja vele az idejét, és semmire ne haladjon. Csak azt nem értem, hogy miért játszanak ezzel a fossal.
  • Androidus
    Ja, és a játék teljes felülete érzékeny a kattintás közbeni bemozdításra. Séta közben pedig baromi könnyű belemozdulni, olyankor közli, hogy bocsi, de nem mozdíthatom el, mondjuk a talajt. Namost ahhoz, hogy megálljak, előbb a talajra kellene kattintani...
  • Androidus
    Ja, és a közösség is rosszabb. Például nem nagyon árul senki se úgy, mint az rs-ben, hogy bemondja, és vár, hanem minden bemondás legalább 12-szeres. Ha van egy zsúfolt hely, ott nem lehet látni semmit a szövegtől. Hogy ennyi agyuk legyen...
  • Androidus
    Erre mondják, hogy a neszesszer visszalő és talál :)

Elmondom, miért nem tetszik a tibia. Minden ilyen játékban meg kell valahogy oldani a harcolás folyamatosságát. Vagy úgy, hogy bizonyos helyeken folyamatosan várnak a lények, és viszonylag gyorsan regenerálódnak (rs), vagy úgy, hogy a kari jöttére elkezdenek generálódni (priston, camelot). Ha ezt nem sikerül, akkor van az, órákig kell kolbászolni, ellenfelet keresve. Ami a tibiában van, miszerint teljesen véletlenül, ritkán, és elkolbászolva generálódnak, a legrosszabb.

Ezt tetézik azzal, hogy nem lehet egyből gyógyulni az evéstől, és több szörny is tud egyszerre támadni. Vagyis két választásom van:
    - Vagy olyan helyen téblábolok, ahol gyönge lények vannak, akkor azt két csapással elintézem, és 10 percig keresem a következőt.
    - Vagy erősebb lényeket keresek, de ott meg belefuthatok egy csapatba, és akkor _nulla_ esélyem lesz a túlélésre, mert hiába zabálom fel az összes kajámat, nem gyógyít meg, csak miután meghaltam. Ebben az esetben menekülni kell, hogy aztán mire visszaérek, valaki már leölte mindegyiket.

Ilyen volna egy jó játék? Hogy naphosszat kolbászolok, és néha-néha, de nagyon rotkán belefutok valamibe, amit jól megütök?

Nem tudom, hogy kaszt választás után megváltozik-e a dolog, de nem biztos, hogy lesz addig türelmem elvinni. Ezt kb. 3 óra alatt lehet annyira megunni, mint az rs-t 300 óra alatt.
  • Dannyael
    flém-flém
  • Disno
    nah aki megérti mit (miket) akartam mondani az flémeljen
  • Disno
    fogadjunk mire elérjük a #30k-t a Tibia topik is eléri [Most #9k de nonstopiszonyatszpemmerek]. Pedig mikor a topikindító elkezdte én akkor fejeztem be hosszú pályafutásomat... [pedig akartam anno tibia topixot :-/ de hát ide szpemmeltünk anno :-D csak kár h rajtam kívül most egy ex-Tibia player se aktív :-(]
  • Disno
    most látom soon #30k :-D
    Szpemre fel!