RuneScape
  • Androidus
    Nem tudom, hogy újat mondok-e, de találtam egy pofás íjászó helyet. Az ice cave felé vezető barlangban a kalózok termének a közepén van egy kereszt alakú kőhalom, aminek az ágaiba jól be lehet csalogatni a kalózokat. Bambán állnak, nem menekülnek sehova, aranyosan lehet egyszerre hármat is ott tartani, a halálukra várva, és úgy leszedni őket, hogy nem ütnek vissza. Aztán ha megunta az ember a kőkereszt kerülgetését, akkor lehet szemtől-szembe, és ha az élet lefogyott, akkor vissza, a kőhalmon keresztül nyilazni. Baromi sokan vannak, ha van benn 5 játékos, akkor is van mit nyilazni folyamatosan. Viszont általában senki sincs, mindenki csak keresztül vágtat a giant-ek felé. Nem dobnak jól, csak law, nature és chaos fordul elő néha. Pontosabban... majd elfelejtem a slusszpoént :)

Elkezdtem nézni, hogy az új rendszerben mennyi pontot szerzek egy nyílvesszővel. Felírtam szépen, hány pont, hány vessző, aztán kis idő múlva ismét. Ki is jött, hogy 3100 pont és 27 nyílvessző a különbség, ami nem rossz arány, különös tekintettel, hogy 27-tel TÖBB nyílvesszőm volt a végén :))) Vagyis úgy tűnik, a kalózok olyan sűrűn dobnak nyílvesszőt, hogy 67-es skill mellett (nyilván szintfüggő) már pozitív a mérleg.