RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Nem tud valaki áron alul Rune plate mailt szerezni?
Vagy legalább azt mondjátok meg, hol lehet venni rendes áron. Elfelejetettem, hol volt a pali

.... de a legjobb mégis csak az áron aluli lenne

Lord Schmied néven játszok.
köszi, bye
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Megnéztem a leírást, az csak annyit ír, hogy egy kocsmában adja egy ex-vámpírölõ.Hol van az a kocsma?
más: van olyan quest amelyiknek a jutalma attackot növeli? vetem egy olyan adamiante kardot, aazt 30-as attack kell hozzá.
Régóta nem runoztam de most hogy lett adsl-em úgy döntöttem fojtatom.Ezek a nevek a felhasználóneveitek is? Mert ha más akkor írjátok légyszi le. Nekem ez.
Amúgy vennék rune leget vagy great helmetet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem az zavar, hogy nem tudom, hogy miért nem fér a nethez, illetve miben függ ez a téli szünettõl.
Azt említettem meg, hogy nem zavar-e ez a burkolt beszéd, amit az amerikai akciófilmekben használnak.
"rajta kívülálló ok"
"nem azon múlik"
stb.