34579
RuneScape
  • Androidus
    Figyuzzatok memberek, lenne egy ajánlatom. Ha valaki összehoz nekem egy memberes üzletet, 10% üti a markát. Most pl. van 3,5k yew logsom, ami 1 milla fölött van, és volna is vevő, de mivel nem tudok beírni a hivatalos fórumba, képtelen vagyok magam lebonyolítani. (Úgy tűnik, privacy on a jellemző.) Na, érdekel valakit a 105 ezer ingyenpénz?
  • pityogo2
    na igen, ez is lehet....
  • Androidus
    Nekem inkább az jut eszembe róla, hogy egy játékos az hány játékos...
  • pityogo2
    elmebeteg?
  • Androidus
    Öööö... milyen titulust tartogatsz annak a játékosnak, akinek 15 darab 99-es skillje van? :)
  • pityogo2
    ez már nem is hardcore, hanem 1-el magasabb fok nála :)
  • Androidus
    Na, csináltam egy szép kerek sorozatot a nehéz skillekből :)

Runecrafting 50
    Prayer 60
    Crafting 70

yeeeee :)))
  • Csabee
    régebben mastercarddal nem ment azt tudom.
    én is visaval fizettem
  • Entrery
    nem, az expire datet is megadtam, de miutan leokezom mondja hogy hianyzik a kibocsatasi szam, amit nem tudom hol lehet megnezni
  • Tarhonya
    nem az issue date-et kéri? Az sztem a kártyán van (a dátum amikor kiállították a kártyát)
  • Entrery
    le tudna valaki pontosan irni hogy mit kell beirni az adatlapra ha member szeretnek lenni es mastercarddal utalok at?
    mindent kitoltottem rendesen(legalabbis szerintem) de erre keri az issue numbert amirol fogalamam sincs hogy mi.
  • Tarhonya
    Köszi :)
    A 100 azért még kicsit odébb van, de a 97-et 2 héten belül szeretném
  • Androidus
    Megjegyezném, hogy Tarhonya közben csöndben 96-os lett :)

GRATULA!!! :)))

Mikor leszel 100-as???

:)
  • Nefasturris
    Hehe, én akkor őrültem meg amikor egy angolnak kellett ebnben segítenem a legelejéről :D Persze linket nem tudtam neki írni és semmi... eltartott egy ideig ameddigre megcsinálta a segítségemmel:P
  • pityogo2
    :/
    az a része marhaunalmas 8(
    én pl jól meg is untam, amikor a prince of alibaba vagy melyik küldit kelett csinálni... nem bírtam leitatni az őrt, pedig jól nyomkodtam, és még utána is minden variációt kipróbáltam. kb összesen 6-7 órán át nyomkodtam a variációkat, és kertem a segítséget... nah ekkor untam meg elégge, mert asszem ez kelett volna márcsak a 32 ponthoz...
  • Androidus
    Ha csak ez kell :) De jelzem, a küldetéseket magadnak kell megcsinálni. Legfeljebb tanácsot tudok hozzá adni.
  • pityogo2
    Andro, lehet h kipróbálom, ha megcsinálsz nekem minden fontos küldit, meg elmondod még1x, hogy mit hogy :D
    cask ennyi :-)
  • Androidus
    Kipróbáltam a scimitart, és hűha :) Nem gondoltam, hogy ekkora lehet a különbség. 2h felejtős...

Egyébként combat 90, és már 7 skillem van, ami xp 1 millió felett, és már csak 5, ami lvl 70 alatt, valamint skill átlag 71,5 :)

Ja, és jó lenne, ha nem monologizálnék tovább :)
  • Androidus
    Bocsi, tudom, nem szeretitek, amikor magamnak válaszolok, de épp ráfutottam egy kalkulátorra, ami elsőre használhatónak tűnik:

http://rsportal.dtiltas.lt/calculator/rs2combat.php
  • Androidus
    Ja, és szerintetek mennyi idő kell Zezimának, hogy elérje az 1881 skilltotalt? :)
  • Androidus
    Nem tudtok egy használható rs2 combat lvl képletet? Én csak ezt találtam:

http://www.tip.it/runescape/index.php?page=combatcalc2.htm

Namost a mágiám alapján 93-asnak kéne, hogy legyek eszerint :) De nem azzal számol, hanem a vagdalkozós skillekkel, és így vagyok 89-es, ami már csak pontatlan (88,975 kerekítés nélkül). Azonkívül szintugrást eredményezne, ha ilyen képletek lennének a különböző feltételekhez, szóval sehogy se jó. Van jobb?
  • Androidus
    Hallottam persze, de azt nem gondoltam, hogy ennyire klassz lesz... ajjaj, bajban van a wow :)
  • Androidus
    Mikor hogy :)
  • silbor
    Én nyomultam a beta testen. nagyon frankó a grafika és nam ecsak csapatmunkára van kihegyezve hanem a single mod is jó (olyan diablo-s) szóval ha csak 1/2 órára ugrasz be akkor is jót lehet vele játszani. (persze a kiegészítők majd pénzbe kerülnek!!
  • Nefasturris
    vaze sazr enkem ehehz a gépem :'( kb őszig nemtok runescape 2zni :'( :P (akkor emg már lesz guild wars :D) (ősszel lehetséges az új gépem...)
  • Nefasturris
    Ja gyerekek hallottatok már a Guild Warsról? Minden szép és jó amit róla olvasok, plusz nuku havidíj (és nem is lesz)! Megjelenés 2004 ősz...

Itt a cikk róla érdemes átolvasni
  • Nefasturris
    Én is felnézek, mikor vagy fent?:)
  • Androidus
    Ahogy nézem, rs2-ben lehet jóval magasabb combat is (régen 123 volt a max). Galaxyg szintjében az a durva, hogy nem member. Amennyivel olajozottabban megy minden memberként, ha ugyanezt előfizetéssel csinálja, kábé vezetné a ranglistát :)
  • silbor
    Én a max akivel találkoztam lvl 123 volt.
  • silbor
    Művészet! Élet művészet!
  • Ams
    az munka!
  • Androidus
    Elmondjam, ki az igazi hardcore játékos? Ma találkoztam épp vele, Galaxyg a neve, 122-es combat, 1303 skilltotal f2p-n (!!!), és hozzá 127 millió xp. Bocs... :)
  • silbor
    na te aztan figyelsz rendesen! :o) igazi hardcore játékos!!
  • Androidus
    Nem tudom, hogy újat mondok-e, de találtam egy pofás íjászó helyet. Az ice cave felé vezető barlangban a kalózok termének a közepén van egy kereszt alakú kőhalom, aminek az ágaiba jól be lehet csalogatni a kalózokat. Bambán állnak, nem menekülnek sehova, aranyosan lehet egyszerre hármat is ott tartani, a halálukra várva, és úgy leszedni őket, hogy nem ütnek vissza. Aztán ha megunta az ember a kőkereszt kerülgetését, akkor lehet szemtől-szembe, és ha az élet lefogyott, akkor vissza, a kőhalmon keresztül nyilazni. Baromi sokan vannak, ha van benn 5 játékos, akkor is van mit nyilazni folyamatosan. Viszont általában senki sincs, mindenki csak keresztül vágtat a giant-ek felé. Nem dobnak jól, csak law, nature és chaos fordul elő néha. Pontosabban... majd elfelejtem a slusszpoént :)

Elkezdtem nézni, hogy az új rendszerben mennyi pontot szerzek egy nyílvesszővel. Felírtam szépen, hány pont, hány vessző, aztán kis idő múlva ismét. Ki is jött, hogy 3100 pont és 27 nyílvessző a különbség, ami nem rossz arány, különös tekintettel, hogy 27-tel TÖBB nyílvesszőm volt a végén :))) Vagyis úgy tűnik, a kalózok olyan sűrűn dobnak nyílvesszőt, hogy 67-es skill mellett (nyilván szintfüggő) már pozitív a mérleg.
  • Androidus
    Ismét játszom. A runecraftingnak köszönhetően a jó kis 72-es skillátlagom leesett 68 alá, de már dolgozom rajta :)
  • Taranov
    Ja, de megint tévedtem. A bankból kivenni kilehetett, hisz csak úgy lehet eldobni.
  • silbor
    ok köszi.
  • Taranov
    Nekem az volt, hogy megmaradt, csak nem lehetett kivenni a bankból meg nem lehetett mit csinálni, még a nevét se láttam, csak azt, hogy member's object.
    Azóta változhatott a helyzet, mert ez lassan 1,5 éve volt.
  • Taranov
    Te még játszol? Hogy állsz skillekben? :)
  • Taranov
    Ja igen, persze, most látom, hogy tisztára fordítva írtam :)))