RuneScape
-
lol......
nyissá 1 kritizálófórumot, vagy nemtom, de a kritikáidat nem szertnénk nagyon itt olvasgatni.mellesleg sztem az RS igenis jó játék, csak pl énis azért hagytam már abba, mert kikoptak az emberek, nem jött be szinte senki.Mellesleg én éjjel-nappal azt toltam...
az a játék szerintem azért igen jó játék. nem fikáznád te se, ha tudnád mikor kezdték el a servereket beindítani.ez egy olyan jó játék, hogy minden szerver fullon szokott lenni még manapság is, pedig mostmár 2004-et írunk.A grafikája nem 1 gyönyör, de van feelingje, ami manapság a játékok 99%-nól hiányzik, és csak sz@rokat dobnak ki piacra.Én pl az elmúlt 2-3 évben nem láttam 1 normális játékot az RPG-k közül.szerintem a legutolsó játszható RPG a diablo II volt. sajnos az is átment manapság a csak tápolásba és 0 feelingbe, ezért hagytam abba.
Neme. figyelj. szerintem ha tudsz 1 jó feelenges játékot, amely ingyenes, és nem lagol, neten játszható társaságban, akkor te egy szuper ygerek vagy.Persze hogy a fizetős játékok jobbak. Én nem azt mondom, hogy azok sz@rok, de fel kell fogni, hogy az RS nem 1 mai játék, de mégis van feelingje.
röviden ennyit szólok a hozzászólásaidhoz. remélem a következőkhöz jobban utána nézel majd a dolgokhoz, nem csak úgy beirkálsz a fórumokra kritikákat játékokról, amikben nincs semmi tapasztalatod.