34579
RuneScape
  • Csabee
    okés
  • Tarhonya
    befizettél daocra? beszélni kéne mircen...
  • Disno
    pc ready, holnap megnezem kamelot jo-e
  • Csabee
    mwhwhahahah!!!
  • Disno
    mwhaha holnap 2x40 gig wincsi new opsystemmel terek vissza ;-) szurkoljatok! :-p
  • Tarhonya
    eltűnt? huh? höh? Vagytok ma mircen?
  • Disno
    valoszinuleg nem volt buzeralva a hazon belul amikor eltunt... bar nem tom vegulis nem az en gepem meg nem igazan vagyok itthon :-/ majd hetvegen idot szakitok ra
  • Taranov
    Nekem mikor ez volt, hogy nem látszott a cd-író, akkor bios reset kellett.
  • krisz073
    Deesno nézd meg az ide kábeleket,virustol én még nem hallottam,hogy a CD+DVD nem müködött volna.
    Szvsz ott valami más gubanc lehet,hogy ha nem látszik a cd+dvd.
    Biosba egyébjként látszanak?
  • Taranov
    irc.enerla.net
    7777-es vagy 6667-es port.
  • Tarhonya
    Nagyon megkukultunk...
    Mi is az enerla címe +port?
  • Csabee
    várjuk a fejleményeket...
  • Csabee
    kk, soxerencsét etc :)
  • Disno
    trojai kiirtva, cd+dvd nem mux :-/
    daoc se. vszeg reinstall. de ahhoz meg cd is kell....
  • Csabee
    wazzup
  • Csabee
    enerla.net
  • Disno
    bleh bekaptam vmi f*ssz0p0 virust, par napig no internet, ma visszajott (kulonos modon?), ket napja a CD+DVD is elszallt, es a regebbi mscongif+regedites tisztitas nem mukodott ennel, vmi NewDot nevu konyvtarba van es rundll32 bol indul... :-/ jere vmikor csetre megprobhatjuk ugy talan hogy kuldesz egy rundll32t es talan ugy eltunik (nagyon remelem...)
  • Neme.
    De azért néha próbálkozik az ember, hátha valaki mégis rászánja magát, és kipróbálja.
  • Neme.
    Jóvan na, igazán nem panaszkodhatsz, hogy gyakran jövök ide. :)
  • Tarhonya
    Ok neme, most hogy lefikáztad a játékunkat és kioktattál mindenkit nyugodtan mehetsz vissza az arctic MUD-ra... :-P
  • Neme.
    Első ilyen játék, amit próbáltam, az ArcticMUD volt (http://mud.arctic.org), játszottam kb. 2 évig, aztán megtudtam, hogy vannak magyar nyelvűek is, ki is próbáltam EV-t és Brutáliát(II) is. Nem akarok megint negatívnak hangzani, de egy-két heti játék után mentem vissza az Arcticra... :) Azóta is csak ott játszom, és szerintem neked is érdemes lenne kipróbálnod, már ha tudsz angolul. :)
  • pityogo2
    vmi archangel vagy mi:)
    játékos voltam: brutália. kari: pityogo.. 7 ujjászuletés.
    brutália II. kari: pityogo. 4 ujjászuletés.
    Elveszett viág. kari:pityogo.-legtápabb kari a játékosok közül+leg gazdagabb.-
  • Neme.
    Remélem, azért voltál játékos is. :) Én máig sem értem, hogy miért akar valaki "wiz" lenni... Egyébként melyiken?
  • pityogo2
    modok=mudok :)
  • pityogo2
    a modok nagyon is jó gamék. én pl kb 3-4 évig mudoztam.
    sőt... voltam Wiz is...
  • Neme.
    Én már többször is beírtam ide azt a játékot, amivel én játszom, de mindenki figyelmen kívül hagyta, mondván:
    - Nem grafikus, és az itteni fórumozók vizuális típusok.
    - Nem magyar nyelvű.
    - Túl megerőltető lenne kipróbálni.

"szerintem ha tudsz 1 jó feelenges játékot"

A legjobb, amivel valaha találkoztam, felér egy monumentális fantasy regény elolvasásával, sőt, több annál.

"amely ingyenes"

Nem kerül semmibe, csak internet kapcsolat és megfelelő telnet/MUD kliens kell hozzá.

"nem lagol"

Mivel csak szöveges, nagyon ritka a lag.

"neten játszható társaságban"

Társaságban, csapatban a legélvezetesebb.

"te egy szuper ygerek vagy"

Köszi. :)

"remélem a következőkhöz jobban utána nézel majd a dolgokhoz"

Bárcsak ne néztem volna utána.
  • Csabee
    De a diablo, a 2 legalábbis a kedvenc játékaim között van, sokat játszottam vele.
    Bneten is.... Volt sorcim amazonom és barbárom :)
  • Csabee
    Na megoldottad a problémát?
  • Csabee
    A diablo hack n slash :)
  • Disno
    Diablo mikor volt szerepjatek? Akciojatek RPG elemekkel.

Na meg Neme. leirhatja a velemenyet ha akarja, bar meg kene indokolnia, szvsz nem jelentektelen gamma, vannak jo oldalai is.
  • Disno
  • Taranov
    Egyszer van egy jobb, egyszer van egy rosszabb :)
  • pityogo2
    tara, sztem az előző nickképed jobban nézett ki:)
  • pityogo2
    bocsesz az elírásokért.
  • pityogo2
    lol......
    nyissá 1 kritizálófórumot, vagy nemtom, de a kritikáidat nem szertnénk nagyon itt olvasgatni.mellesleg sztem az RS igenis jó játék, csak pl énis azért hagytam már abba, mert kikoptak az emberek, nem jött be szinte senki.Mellesleg én éjjel-nappal azt toltam...
    az a játék szerintem azért igen jó játék. nem fikáznád te se, ha tudnád mikor kezdték el a servereket beindítani.ez egy olyan jó játék, hogy minden szerver fullon szokott lenni még manapság is, pedig mostmár 2004-et írunk.A grafikája nem 1 gyönyör, de van feelingje, ami manapság a játékok 99%-nól hiányzik, és csak sz@rokat dobnak ki piacra.Én pl az elmúlt 2-3 évben nem láttam 1 normális játékot az RPG-k közül.szerintem a legutolsó játszható RPG a diablo II volt. sajnos az is átment manapság a csak tápolásba és 0 feelingbe, ezért hagytam abba.
    Neme. figyelj. szerintem ha tudsz 1 jó feelenges játékot, amely ingyenes, és nem lagol, neten játszható társaságban, akkor te egy szuper ygerek vagy.Persze hogy a fizetős játékok jobbak. Én nem azt mondom, hogy azok sz@rok, de fel kell fogni, hogy az RS nem 1 mai játék, de mégis van feelingje.
    röviden ennyit szólok a hozzászólásaidhoz. remélem a következőkhöz jobban utána nézel majd a dolgokhoz, nem csak úgy beirkálsz a fórumokra kritikákat játékokról, amikben nincs semmi tapasztalatod.
  • Neme.
    Azt teszem, de olyan jó beszólni. :)
  • Tarhonya
    akkor minek írsz ide?
    Amúgy lehet hogy noobként nem élvezed, rá kell érezni. Menjél játsszál mással ha nem tetszik
  • Neme.
    Csak én nem pazarlok ennyi betűt egy ilyen khmm jelentéktelen játékra. :) (Bocsi. :))
  • Neme.
    Akár én is írhattam volna.. :]
  • Csabee
    most meg te, várhatnál pár percet iylenkor