34579
RuneScape
-
#28858 okés -
#28857 befizettél daocra? beszélni kéne mircen... -
#28856 pc ready, holnap megnezem kamelot jo-e -
#28855 mwhwhahahah!!! -
#28854 mwhaha holnap 2x40 gig wincsi new opsystemmel terek vissza ;-) szurkoljatok! :-p -
#28853 eltűnt? huh? höh? Vagytok ma mircen? -
#28852 valoszinuleg nem volt buzeralva a hazon belul amikor eltunt... bar nem tom vegulis nem az en gepem meg nem igazan vagyok itthon :-/ majd hetvegen idot szakitok ra -
#28851 Nekem mikor ez volt, hogy nem látszott a cd-író, akkor bios reset kellett. -
krisz073 #28850 Deesno nézd meg az ide kábeleket,virustol én még nem hallottam,hogy a CD+DVD nem müködött volna.
Szvsz ott valami más gubanc lehet,hogy ha nem látszik a cd+dvd.
Biosba egyébjként látszanak? -
#28849 irc.enerla.net
7777-es vagy 6667-es port. -
#28848 Nagyon megkukultunk...
Mi is az enerla címe +port? -
#28847 várjuk a fejleményeket... -
#28846 kk, soxerencsét etc :) -
#28845 trojai kiirtva, cd+dvd nem mux :-/
daoc se. vszeg reinstall. de ahhoz meg cd is kell.... -
#28844 wazzup -
#28843 enerla.net -
#28842 bleh bekaptam vmi f*ssz0p0 virust, par napig no internet, ma visszajott (kulonos modon?), ket napja a CD+DVD is elszallt, es a regebbi mscongif+regedites tisztitas nem mukodott ennel, vmi NewDot nevu konyvtarba van es rundll32 bol indul... :-/ jere vmikor csetre megprobhatjuk ugy talan hogy kuldesz egy rundll32t es talan ugy eltunik (nagyon remelem...) -
#28841 De azért néha próbálkozik az ember, hátha valaki mégis rászánja magát, és kipróbálja. -
#28840 Jóvan na, igazán nem panaszkodhatsz, hogy gyakran jövök ide. :) -
#28839 Ok neme, most hogy lefikáztad a játékunkat és kioktattál mindenkit nyugodtan mehetsz vissza az arctic MUD-ra... :-P -
#28838 Első ilyen játék, amit próbáltam, az ArcticMUD volt (http://mud.arctic.org), játszottam kb. 2 évig, aztán megtudtam, hogy vannak magyar nyelvűek is, ki is próbáltam EV-t és Brutáliát(II) is. Nem akarok megint negatívnak hangzani, de egy-két heti játék után mentem vissza az Arcticra... :) Azóta is csak ott játszom, és szerintem neked is érdemes lenne kipróbálnod, már ha tudsz angolul. :)
-
#28837 vmi archangel vagy mi:)
játékos voltam: brutália. kari: pityogo.. 7 ujjászuletés.
brutália II. kari: pityogo. 4 ujjászuletés.
Elveszett viág. kari:pityogo.-legtápabb kari a játékosok közül+leg gazdagabb.- -
#28836 Remélem, azért voltál játékos is. :) Én máig sem értem, hogy miért akar valaki "wiz" lenni... Egyébként melyiken? -
#28835 modok=mudok :) -
#28834 a modok nagyon is jó gamék. én pl kb 3-4 évig mudoztam.
sőt... voltam Wiz is... -
#28833 Én már többször is beírtam ide azt a játékot, amivel én játszom, de mindenki figyelmen kívül hagyta, mondván:
- Nem grafikus, és az itteni fórumozók vizuális típusok.
- Nem magyar nyelvű.
- Túl megerőltető lenne kipróbálni.
"szerintem ha tudsz 1 jó feelenges játékot"
A legjobb, amivel valaha találkoztam, felér egy monumentális fantasy regény elolvasásával, sőt, több annál.
"amely ingyenes"
Nem kerül semmibe, csak internet kapcsolat és megfelelő telnet/MUD kliens kell hozzá.
"nem lagol"
Mivel csak szöveges, nagyon ritka a lag.
"neten játszható társaságban"
Társaságban, csapatban a legélvezetesebb.
"te egy szuper ygerek vagy"
Köszi. :)
"remélem a következőkhöz jobban utána nézel majd a dolgokhoz"
Bárcsak ne néztem volna utána.
-
#28832 De a diablo, a 2 legalábbis a kedvenc játékaim között van, sokat játszottam vele.
Bneten is.... Volt sorcim amazonom és barbárom :)
-
#28831 Na megoldottad a problémát? -
#28830 A diablo hack n slash :) -
#28829 Diablo mikor volt szerepjatek? Akciojatek RPG elemekkel.
Na meg Neme. leirhatja a velemenyet ha akarja, bar meg kene indokolnia, szvsz nem jelentektelen gamma, vannak jo oldalai is. -
#28828 ♥ -
#28827 Egyszer van egy jobb, egyszer van egy rosszabb :) -
#28826 tara, sztem az előző nickképed jobban nézett ki:) -
#28825 bocsesz az elírásokért. -
#28824 lol......
nyissá 1 kritizálófórumot, vagy nemtom, de a kritikáidat nem szertnénk nagyon itt olvasgatni.mellesleg sztem az RS igenis jó játék, csak pl énis azért hagytam már abba, mert kikoptak az emberek, nem jött be szinte senki.Mellesleg én éjjel-nappal azt toltam...
az a játék szerintem azért igen jó játék. nem fikáznád te se, ha tudnád mikor kezdték el a servereket beindítani.ez egy olyan jó játék, hogy minden szerver fullon szokott lenni még manapság is, pedig mostmár 2004-et írunk.A grafikája nem 1 gyönyör, de van feelingje, ami manapság a játékok 99%-nól hiányzik, és csak sz@rokat dobnak ki piacra.Én pl az elmúlt 2-3 évben nem láttam 1 normális játékot az RPG-k közül.szerintem a legutolsó játszható RPG a diablo II volt. sajnos az is átment manapság a csak tápolásba és 0 feelingbe, ezért hagytam abba.
Neme. figyelj. szerintem ha tudsz 1 jó feelenges játékot, amely ingyenes, és nem lagol, neten játszható társaságban, akkor te egy szuper ygerek vagy.Persze hogy a fizetős játékok jobbak. Én nem azt mondom, hogy azok sz@rok, de fel kell fogni, hogy az RS nem 1 mai játék, de mégis van feelingje.
röviden ennyit szólok a hozzászólásaidhoz. remélem a következőkhöz jobban utána nézel majd a dolgokhoz, nem csak úgy beirkálsz a fórumokra kritikákat játékokról, amikben nincs semmi tapasztalatod. -
#28823 Azt teszem, de olyan jó beszólni. :) -
#28822 akkor minek írsz ide?
Amúgy lehet hogy noobként nem élvezed, rá kell érezni. Menjél játsszál mással ha nem tetszik -
#28821 Csak én nem pazarlok ennyi betűt egy ilyen khmm jelentéktelen játékra. :) (Bocsi. :)) -
#28820 Akár én is írhattam volna.. :] -
#28819 most meg te, várhatnál pár percet iylenkor