RuneScape
-
Jacky #28683 Most elmeselek valamit, aztan kerem a velemenyeteket. Ha kerdes merul fel azt is tegyetek fel.
Van egy magyar srac, Corewarrior1 a neve. Tul nagy volt a mellenye amikor eloszor talalkoztunk, pedig csak 4 szinttel magasabb volt nalam, nem ertettem, hogy mire fel. (Nem olyan volt mint Tarhonya vagy Androidus, semmi segitokeszseg, be akart csapni a srac!)
O volt az egyetlen magyar akit valaha is toroltem a friend listamrol :(
Most tortent valami nagyon szerencses velem: 3-as wildyben megtamadott egy kari, 3-al magasabb mint en, megis levertem :))
Volt nala egy zold korona!! (Az is hulye aki ilyennel maszkal wildyben, megerdemelte, kulonben is minek tamadott meg).
Egy haveromnak elmondtam es o elmondta Corewarrior1-nek. O pedig odajott hozzam, elpanaszolni, hogy az ove is elveszett wildyben, adjak neki kolcson penzt vagy a koronat !!!
Mondtam neki, hogy nem, erre igen csunya stilusban leugatott. Erre en is nekiestem, mondtam szepeket.
Erre o megfenyegetett hogy egy Denis nevu ismerosevel feltoreti a jelszavamat es ellopjak a karakteremet :((
Erre gondolhatjatok mit valaszoltam ...
Azt is mondta, hogy mar tobb mint 20 magyar karaktert feltort ez az ismerose!! :((((((((
Es kozben mi derult ki: azt a koronat amit elvesztett, kolcsonkapta egy Hungary nevu karitol !!
Szerintem ez az a karakter, amit elloptak kpd-hungarytol anno!!!
Velemenyem: ez egy szemet srac. Egyebkent pedig madarat tollarol, embert baratjarol.
Durva nem?