RuneScape
  • hungary
    Hadd idézzem magamat
    ------
    Csak hogy szem előtt legyek :))

köszönöm mindenkinek a segítséget.
    én hogy csináltam meg:
    (1) lapátot/ásót falador ÉK-i részén lévő házban az asztalon kaptam.
    (2) fokhagymát a Draynor Village Bank melleti a vámpiros küldiből ismert ház emeletén a szekrényből szedtem, többet is, azt úgy csináltam, hogy eldobtam, majd újat kerestem majd azt is eldobtam, és stb, majd összeszedtem
    (3) pecabotot aki nem tud keríteni az talán nem is tudja megcsinálni
    (4) el kell menni az aluljáró egyik végéhez, úgy se engednek le, de beszélni kell a törpével, és ad egy versenykiirást.
    (5) el kell menni a seer village-től nyugatra levő erdőbe a gond csak az, hogy be van keritve. Nosza irány a déli kapu. Az őrök nem engednek be, "magán" terület. Körbejárható a terület, ez az egyetlen kapu. De a terület keleti keritésén, ahol egy fa kivülről behajlik az erdő területére, mellette a kerités nyitható. Nosza.
    (6) Végre benn vagyok. Amit keresni kell, az egy kigyóhoz hasonló vörös valami. a füldön egy hosszú girbegurbe csík. Willdernesben is láttam egy ilyet. ahol a házban az aranyrög terem.
    (7) Használtam az ásót a szőlőn. és lám jön a kukac (egyenként) érdemes többet összeszedni, nem kerül semmibe
    (8) nem is probáltam a déli kapun kimenni, inkább egyből a keleti keritésnyíláson át távoztam.
    (9) az erdőtől délre, van a fishing contest. a térképen ezt a fishings guildnek nevezik.
    (10) A tyúkol mellett van egy kapu, megállítottak, de valahogy bejutottam.
    (11) az ominózus cső az északi részen ilyen "kifolyó cső", amilyen a varrocki csatornában is van, a ház falán.
    (12) használtam a fokhagymát a csövön
    (13) akartam pecázni nem engedték, de van ott 3 pacák is az egyiknél jelentkeztem a versenyre (5gp)
    (14) elpecáztam az összes kukacot
    (15) a pecabotot eldobtam, és a felszabaduló 2 helyre a fdöldröl is felvettem halakat (feleslegesen)
    (16) akinél fizettem a nevezési díjat, annál jelentkeztem. megállapította, hogy valóban én fogtam a legnagyobb halat (mellesleg az összes halnak az a neve, hogy legnagyobb hal) adott egy arany kupát
    (17) ezzel a kupával visszabattyogtam az aluljáróhoz, és lássatopk csudát a törpe elvette, és leengedett a lépcsőn
    (18) az az aloljáró egy folyosó a jéghegy alatt.
    a közepén van egy kocsma sörrel és 28-as törpékkel, akik mindenféle csákányt dobnak, ha agyoncsapod őket :))
    ------
    ennyi