RuneScape
-
Androidus #28020 Oké, cuccok (feathers és rone ling :) félretéve :)
Lenne két körkérdésem a társasághoz :)
1. Szerintetek mi a legdurvább Murphy törvény, és
2. mi a legrosszabb duma a játékban?
Szerintem:
1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsősorban, és a köztes időben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak előbb, azután kiveszik belőle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.
2. A legrosszabb duma pedig szerintem az, amikor a gyengus kari előadja, hogy neki van egy "main"-je, ami ennél sokkal, de sokkal erősebb, de persze ugye még véletlenül se azzal a karival halászik, amelyik halászásban erős, és nem azzal bányászik, amelyik a bányászásban jó, ugyebár. Nyilván feltétlenül szükségét érezte a main mellé egy másik kari indításának, amit ugyanazokra a skillekre gyúr.