34579
RuneScape
  • Androidus
    Ha tetszik a neve, használd egészséggel. Egyébként semmivel sem jobb, mint a normál xbow, csak egy kezdővel tudod elhitetni, hogy milyen különleges. De inkább mással keress pénzt.
  • Jacky
    Phoenix Crossbow eladó! Nem tudom mennyibe kerul, majd mondtok árat hozzá. Van több is!
  • Disno
    ugh nagyfőnök!
  • Disno
    Levitték 30ra a min rune reqmentet?

Emlékszem amikor a mith is 15 volt 20 helyett :-P
    Sőt, amikor ez még nem is volt, és combat 10es karit küldtem ki full runéban :-P
  • Taranov
    szép jó reggelt
  • Androidus
    Dióhéjban a rövidítések:
    short = short sword
    long = long sword
    baxe = battle axe
    2h = 2-handed sword = 2-hander
    r2h = rune 2-handed word
    med = medium helmet
    large = large helmet
    chain = chain mail
    plate = body = chest = plate mail body

Több nem jut eszembe, a többit azt hiszem kimondják.

A rune long valóban hosszú kardot jelent, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy minden fegyverfém fajtából lehetséges valamennyi tárgytípus. A legerősebb fegyver a 2hander, vagyis a kétkezes kard, de ennek hátránya, hogy nyilván nem lehet mellé pajzsot fölvenni. A második legerősebb a baxe, ami alig üt kisebbet, de pajzs mehet mellé, ezért értékes: ugyanannyiba kerül, mint a 2h. A spórolós játékosok legjobb fegyvere a sorban következő, a long, ami szintén egykezes, és jóval kisebbet sebez.

A szintkövetelmények a fémhez kapcsolódnak, így valamennyi rune fegyverhez 30 attack kell, és valamennyi rune páncélzathoz 30 defense.

A három emlegetett rune fegyver tulajdonságai:
    2h: aim 71, power 71
    baxe: aim 48, power 65
    long: aim 50, power 50

Ha van rajtad amulet, az ezeket az értékeket fogja módosítani.

Az aim a karaktered attack tulajdonságát turbózza fel, a power pedig a strenght-et. Vigyázat, alapvetően a skill határozza meg a tulajdonságokat, a fegyver csak módosít! Ha például csupasz kézzel ütsz max 10-et, akkor longgal kb. 17, 2h-val pedig kb. 20 lesz ugyanez. (A képlet kb. úgy néz ki, hogy strength/10, szorozva a fegyver power század részének 1,7-szeresével, plusz 1.) Vagyis nem 5/7 a sebzés arány, a különbség sokkal kisebb. Ugyanez érvényes az attackra és a def-re is, csak arra nem tudok képletet. Persze a harcban az apró különbség is nagyon számít.
  • Jacky
    Androidus, az a rune long az rune hosszúkardot jelent? Nézzétek el nekem de még nem vagyok otthon teljesen az egyes rövidítések/szavak jelentésében :))
    Ha rúna hosszúkardról van szó, mi kell a használatához? Mert lehet engem is érdekelne. Csak még bányásznom kell "picit" az áráért.
  • Jacky
    Legrosszabb dumára van egy jó példám, ami már engem is idegesít pedig nem vagyok öreg róka. Mégpedig ez az: Free stuff please!!
    Meg amikor valaki csak "meg akarta nézni" az adamantit csákányomat. Azóta is nála van, a k@va lopós fejét!!
  • Androidus
    Oké, cuccok (feathers és rone ling :) félretéve :)

Lenne két körkérdésem a társasághoz :)

1. Szerintetek mi a legdurvább Murphy törvény, és
    2. mi a legrosszabb duma a játékban?

Szerintem:

1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsősorban, és a köztes időben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak előbb, azután kiveszik belőle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.

2. A legrosszabb duma pedig szerintem az, amikor a gyengus kari előadja, hogy neki van egy "main"-je, ami ennél sokkal, de sokkal erősebb, de persze ugye még véletlenül se azzal a karival halászik, amelyik halászásban erős, és nem azzal bányászik, amelyik a bányászásban jó, ugyebár. Nyilván feltétlenül szükségét érezte a main mellé egy másik kari indításának, amit ugyanazokra a skillekre gyúr.
  • Jacky
    Ling-Lang-Long, kínai karaktered van? :)

Tényleg rosszul értettem a tollas adásvételt, most utólag elolvasva újra. De azért jól bepróbálkoztam nem? :))
  • Nefasturris
    lol ling :)))) long :)))
  • Nefasturris
    nekem meg lehetséges h egy rune lingra lenne szükségem.
  • Tarhonya
    én megveszem a tollakat 80K-ért. Továbbiak a játékban
  • Nefasturris
    vagyis 80000
  • Nefasturris
    szerintem inkább 10000 :) 10k az 10000
  • Jacky
    A tollakat megvennem. Jol ertettem osszesen 80 arany?
  • Disno
    ehh :-) hamadryadokrol beszelsz? 31es szinten van mar citri is :-P
  • Disno
    :-P
  • Androidus
    Hát ez egy ilyen nap úgy látszik :) Galaxyg skilltotalja 1169, össz xp 98 millió (!!!), combat 119 (!!!), és... és... ő se member :) Ehhez képest éppen iront smithingolt faladorban vidáman :) Még szerencse, hogy nem jött be a guild-be velem versenyezni a mith sziklákért a 16 millió mining xp-jével (2. hely a ranglistán) :)))))
  • Androidus
    Láttam egy Gasheart nevű karit rune-t smithingolni, na mondom ennek utána nézek. Hát kicsit leesett az állam :) Smithing 97, és 34-ik a ranglistán. Na mondom, de annyi cookingja biztos nincs mint nekem. Aha. 17 millió cooking xp, 16-ik a ranglistán. Skilltotal 1106, és ami a legdurvább, hogy ezt f2p-n. 50 millió az össz xp-je :))) Azt hiszem, nyugodtan tekinthetem példaképemnek. Hajszálpontosan ilyet szeretnék :)))
  • Androidus
    No kérem, mostantól lehet nálam venni saját gyártású full mith-et, 8k áron :) Illetve bármilyen mith cuccot, 800/bar egységáron. Ez szerintem így elég olcsó, szóljatok, ha mégsem.

Viszont kell a hely a mith cuccoknak, ezért kiárusítás lesz:

- 400 raw lob cert, 900/db
    - 950 cooked lob cert, 1.2k/db
    - 260 gold bar cert, 1k/db
    - 10k feather, 8 gp/db
    - 6 rune long, 18k/db
    - 2 rune square, 20k/db

Csak nektek, csak a készlet erejéig :)
  • Tarhonya
    Vmi technikai problémájuk van a hiscoresszal, ezért csak ritkán fog frissülni. "We will solve this issue after the release of RS2"
  • Androidus
    Najó, mondok én egy ontopic-ot :)

FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!!
  • Taranov
    offtopik üzenet volt, kimoderáltatom :))
  • Taranov
    Engem megöltek a fák, még 30-as koromban. Durva volt, félelmetes. :)) Az AoD-ből mondták, hogy menjek oda, de oda 50-es szint alatt nem megyek :)

(ezt az üzenetet akkor vegyétek érvényesnek, ha azokról a fákról beszéltek, amik DaoC-ban vannak a Catacombs közelében az út másik oldalán az erdőben.
  • Taranov
    ez nagyon ott volt :))
  • Taranov
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Csabee
    bah :-P
  • Disno
    lol huszonnyocezredik uzenet. mire elkuldom tuti elcsorja vki :-P de legalabb a huszonnyocezeregyedik enyem lesz. es most csakazertse irok ontopikot :-P
  • Disno
    nekem pont forditva :-DDD
    szerencsere engem meg nem oltek meg a fak, vmelyikotokkel megtortent mar? eccer lattam par noob cuccot egyik fa alatt, kitort a rohogogorcs :-D :-d :-D :-D
  • Disno
    az ilyen warezkiralyokat mint zsomi nem akadalyozza meg egy jatek eladasaban az a teny hogy meg nem jelent meg :-P
  • Disno
    :-))

lehet andro hivta a modot es ram akarja kenni >:-]
  • Taranov
    MÉGIS MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH, MEGJELENT A FIFA2K4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))
  • Csabee
    karifüggő :-P
  • Csabee
    a déli részén, és északon kimenni :)
  • Taranov
    fifa2k4 még nem nagyon jelent meg PC-re.
  • Tarhonya
    jah értem már hogy nem volt itt saját post törlés
  • Tarhonya
    Hogyan lehet a saját postjainkat törölni? ?:-9
  • Disno
    andro, kedvedér, ontopik:

melyik bejaraton tudsz bemenni a Draynor Manorba?
  • Disno
    nem kell magadbol kiindulni, en nem rohanok moderatorert ha vki beszennyezi ezt a pure RS topikot