RuneScape
-
Androidus #27859 Bocs, ne haragudj, csak furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mennyi kell Tarhonyának ahhoz, hogy azt mondja, "Ja, bocs, tévedtem". No mindegy.
A lényeg, hogy végre befrissültem, és megvan a 20 millió xp!!! :))))) A mining listán végre benn vagyok a 10 ezerben, és van pár "vicces" helyezésem is: firemaking 400+ (!), crafting 1200+. Ezekről azt kell tudni, hogy úgy istenigazából egyikre se feküdtem rá, hogy fejlesszem, csak így sikerült. Én vagyok a legjobban meglepve, hogy ezekben a skillekben ennyi erőfeszítéssel ilyen jó helyezést lehet elérni.
A szerverhez ne ragaszkodj, az, hogy mindenki odaszokik valahova, csak kényelem. Bizonyos esetekben érdemes máshova menni:
- Ha az angol szerver lagos, akkor nézd meg, hogy a fizikailag máshol lévő szerverek jobbak-e.
- Ha kereskedni akarsz, akkor irány az 1-es szerver.
- Ha a boltokat fosztogatod, akkor érdemes szerverről-szerverre menni (rúna-bolt, íjász-bolt, halász-bolt).
- Ha azon a helyen, ahol éppen szörnyeket ölni akarod, tömeg van, és a többieknek eszük ágában sincs szervert váltani.
A csákány addy, és nem mithril. Azt kellett volna vennem, csak elsaccoltam, bocs. Megvan már a 31 mining hozzá?
A csákány csak egy bizonyos dologra való. Fog kelleni még egy rakat ilyen cucc: kalapács a kovácsoláshoz, mindenféle pecabot, háló, szigony a különböző halak kifogásához, véső az ékkő metszéshez, olló a birkanyíráshoz, gyufa a tűzgyújtáshoz stb. Egyetlenegy olyan munkaeszköz van, ami egyben fegyver is: a favágófejsze.