34579
RuneScape
  • Disno
    Egyaltalan nem bonyolult a kovacsolas. Igy is orulj hogy a bank-olvasztokemence es bank-ullo tavolsag ilyen kicsi :-)

Sot, anno targyat nem lehetett betenni a bankba, csak penzt, es fel Misthalint at kellett rohangalni 9 acelrudert :-/
  • Tarhonya
    az oreok tradelése miatt
  • Tarhonya
    Igen de úgy túl könnyű lenne a mining. A certelés pedig hasznos, sokkal tovább tartana a smithing ha nem lennének certek
  • Jacky
    Mar 32-es a miningom, csak ugy emlekeztem, hogy 34-est mondtal, hogy kell hozza, akkor azonnal hasznalatba is veszem. Szerintetek is tul van bonyolitva kisse a smithing? Szerintem nem valami jo igy. Ez a cert rendszer is maceras. Meg lehetett volna oldani ugy, hogy egy helyre tobbet lehessen pakolni az inventoryba mint pld. a lovedekeknel.
  • Tarhonya
    Én kitartok az elméletem mellett amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítod. Írtam pár queryt a jagexnek de csak az aut response jön ami meg nem válasz
  • Androidus
    Bocs, ne haragudj, csak furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mennyi kell Tarhonyának ahhoz, hogy azt mondja, "Ja, bocs, tévedtem". No mindegy.

A lényeg, hogy végre befrissültem, és megvan a 20 millió xp!!! :))))) A mining listán végre benn vagyok a 10 ezerben, és van pár "vicces" helyezésem is: firemaking 400+ (!), crafting 1200+. Ezekről azt kell tudni, hogy úgy istenigazából egyikre se feküdtem rá, hogy fejlesszem, csak így sikerült. Én vagyok a legjobban meglepve, hogy ezekben a skillekben ennyi erőfeszítéssel ilyen jó helyezést lehet elérni.

A szerverhez ne ragaszkodj, az, hogy mindenki odaszokik valahova, csak kényelem. Bizonyos esetekben érdemes máshova menni:
    - Ha az angol szerver lagos, akkor nézd meg, hogy a fizikailag máshol lévő szerverek jobbak-e.
    - Ha kereskedni akarsz, akkor irány az 1-es szerver.
    - Ha a boltokat fosztogatod, akkor érdemes szerverről-szerverre menni (rúna-bolt, íjász-bolt, halász-bolt).
    - Ha azon a helyen, ahol éppen szörnyeket ölni akarod, tömeg van, és a többieknek eszük ágában sincs szervert váltani.

A csákány addy, és nem mithril. Azt kellett volna vennem, csak elsaccoltam, bocs. Megvan már a 31 mining hozzá?

A csákány csak egy bizonyos dologra való. Fog kelleni még egy rakat ilyen cucc: kalapács a kovácsoláshoz, mindenféle pecabot, háló, szigony a különböző halak kifogásához, véső az ékkő metszéshez, olló a birkanyíráshoz, gyufa a tűzgyújtáshoz stb. Egyetlenegy olyan munkaeszköz van, ami egyben fegyver is: a favágófejsze.
  • Taranov
    Hi Pali!

Nekünk is nagyon tetszett a játék annak idején :)
  • Jacky
    Srácok, hagyjuk már ezt a frissítés dolgot. "Kissé" unalmas. Nekem nagyon bejön ez a játék, azt hiszem jó ideig játszom majd vele. Angol szerveren vagyok, a listán a legutolsóban, ahol Androidus is. Egyébként köszönöm Androidusnak a mithrill csákányt! Ezt fegyverként is lehet használni?
    Akinek van kedve vegyen fel a listájára: Pali04 néven vagyok.
  • Androidus
    Értem. Tehát, az elméleted, miszerint a hiscores-t egyszerre frissítik, helytálló. Egyetlen aprócska bibi van vele, miszerint a hiscores-t nem egyszerre frissítik, de ilyen apróságoktól el lehet tekinteni, ugye? :) Legalábbis ettől még elég stabil az elmélet ahhoz, hogy másokat kapásból lehülyézz rá támaszkodva. Nézd, ha te ezt komolyan gondolod, akkor tényleg kár a szót fecsérelnünk egymásra.
  • Disno
    looooooooooooool :-)
    hát igen ha van fantáziája az embernek ez egy kétértelmű mondatra sikeredett :-)

btw thx, és /slap Disno amiért a leglassabb fegyókat vette meg :-D
  • Disno
    hehehhe még ennek a bugnak a javítását is 2 hónappal eltolják :-DDD
  • Disno
    ilyen kérdést szégyellek feltenni a veteránoknak :-P
  • Taranov
    PITYU: CSINÁLTAM GTA SZERVERT
  • Tarhonya
    Ugyan egy auto üzenet, de részben megválaszolja a kérdést.
    Az elméletem helyes, csak hiba van a hiscoresban.(átmeneti)
  • Tarhonya
    Date: 28th October 2003
    Subject: Re: RuneScape support query 531318
    Hi there,

Thank you for your query regarding the high scores
    table. There is a known issue with the High Scores
    Data Base at the moment, meaning that its update
    interval is slower than usual. This issue will be
    fixed with the release of RS2.

Sincerely
    The RuneScape support team

• Taranov
    Szerintem nem lepődtél meg rajtam, nem szoktam meglepetéseket okozni ilyen téren :)
  • Androidus
    Most mondjam azt, hogy nem lepődtem meg rajtad? :)

Egyébként azt nem lekezelésből írtam, hanem tényszerű voltam.
  • Taranov
    Én arra szavazok, hogy Te voltál a lekezelő, tekintsük csak meg a #27822-es sorszámú üzenetet.
  • Csabee
    Nem kalap szar, kellenek WC-k ,de szerintem felesleges elkezdened mivel rengeteg pénz és ha kell valami szolsz Steveh-nek és akármit el tud készíteni. Én a helyedben inkább xp-znék bár nem árt néha 1kis kikapcsolodás... Csak majd meglátod 400 felett már sokallni fogod az árat és lassan és jóval lassabban is fogsz fejlődni.
  • Androidus
    Jó, szerintem ezt itt fejezzük be. Te inkább hiszel valami számodra autentikusnak tarttt forrásnak, mint a saját szemednek, én meg fordítva. Felőlem te lehetsz az Andrew Gower, akkor se fogom neked elhinni, hogy márpedig egyszerre frissítenek, ha mást tapasztalok.
  • Tarhonya
    Az neked lekezelő hogy "ez hülyeség" ?
  • Androidus
    Kettőnk közül nem én voltam lekezelő.
  • Csabee
    nem az én szám :p hanem a spd :-D
  • Csabee
    minél kisebb a szám annál gyorsabb
  • Tarhonya
    Milyen jogon vagy te ilyen lekezelő velem?
  • Hangianix
    Talan ha DAoC topicban kerdeznel :D
  • Androidus
    Sok sikert az elméletekhez.
  • Taranov
    Nem értek hozzá, Deesno, 38-as vagyok, és tök noob.
  • Tarhonya
    A hiscore egyszerre frissül. Elméletileg. De az BIZTOS hogy nem számít hogy member vagy-e vagy nem, és ezt én TALÁN jobban tudom. Tegnap olvastam a scapeboardon egy topicot miszerint összevissza frissítenek pár napja, de ez új jelenség.
  • Disno
    télleg, Taranov, minél kisebb a speedje egy fegyónak annál gyorsabb vagy annál lassabb?
  • Taranov
    :-DD
  • Disno
    jo reggelit!

visszajott a kedved? :-)

RS meg mindig bennem el daocban is. nyomom kemenyen a weaponcraftingot :-P [Csabi mindjart irni fogja hogy nee nee Disno, az egy kalap szar, gyere, erd el gyorsan az otvenes szintet, megyunk rvrre ;-)]
  • Disno
    erre csak azt tudom írni hogy LOL
  • Taranov
    És te hanyadik vagy a cooking listán?
  • Androidus
    Na végre frissült az én adatom is. Hmmm, roppant megtisztelő, hogy éppen az aktuális ranglistavezetővel (bonebreaker) nyomjuk fej-fej mellett a cooking-ot :)
  • Taranov
    szép jó reggelt!

Deesno: Én is fogok daocolni, csak nem sikerül befizetni.
  • Jacky
    A 2. és 3. variáció tetszik. Felveszlek a listámra és köszi.
  • Androidus
    Töltsd le a teljes map-et a manual oldalról, és járd be módszeresen. A wildernessbe csak akkor merészkedj, ha már tudod, mit csinálsz, vagy ha nem zavar, hogy agyon fognak ütni 3 percen belül.

Döntsd el, hogy milyen játékstílust akarsz játszani. Én alapvetően háromféléről tudok:
    - Harcos: az erejét fejleszti az egekbe, hogy nagyot üssön, és megy ki a wildernessbe (wildy) a többieket agyonverni. A többi skilljével nem igazán törődik. Ha csapatban művelik, akkor lehetséges olyan változata, akinek csak a ranged vagy csak a magic skilljén van pont, és besegít annak, aki éppen lekardozza az áldozatot. De ezek szigorúan külön karakterek.

- Skilltotal-os: aki fejleszt mindent, hogy a ranglistán minél fentebb jusson. Az ilyennek kábé ugyanannyi pont van a defense és attack skilleken is, van neki jó magas prayer-e, magicje, a többi skillről nem is beszélve. Harcban a combat szintjéhez képest vérszegény, a fenti harcosok (pure) lecsapják, mint a taxiórát, ha kimerészkedik a wildy-ba.

- Bulizós, seftelős: az ilyen nem törődik a skillekkel, csak brahiból megy el valamit fejleszteni a haverokkal, viszont ott él a RS közösségében. Ökörködik, ad-vesz, élvezi a társaságot.

Persze ezek kombinációja is elképzelhető. Én a második kategóriát képviselem, ha azt választod, tudok segíteni a fejlesztésében. Ezen a néven vagyok az RS-ben is, vegyél fel a listádra, és kérdezz nyugodtan, ha látsz onlány.
  • Jacky
    Kezdőnek milyen tanácsaitok vannak? Mit érdemes csinálni, merre érdemes császkálni stb.
  • Androidus
    Nekem meg kb. két hétre volt szükségem, miután fölkerültem a ranglistára ahhoz, hogy észrevegyem: _nem_ egyszerre frissül mindenki adata. Azt nem tudhatom, hogy van-e olyan eset, amikor enyém frissül, és másé nem, mert nem tudhatom, hogy adott időszakban játszott-e valaki, de olyan rendszeresen előfordul, hogy naponta fejlesztek, és a napi rendszeres update során hátrálok a ranglistán, mert érdekes módon az én pontszámom nem változik, másé pedig igen. Úgyhogy nem tudom, honnan veszed az információdat, de nem a hiscores-ból.