RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól emlékszem, pont a múltkor kérdeztem, hogy mi a jó fene legyen. Mindenki lelkesen jött a másik fórumba, hogy maradjon. Namost döntsétek már el, hogy mi a frászt akartok.

androidus.freeblog.hu

Ezt úgy mondod, mintha te nem használnád azt is. A fene se igazodik el rajtad. Most mit szeretnél? Legyen a másik titkos fórum? :)

androidus.freeblog.hu

Norbesz
Ezzel a témával ismét "élet" van ebben a forumban :)
Norbesz
"A célzás az ütés gyakoriságát is befolyásolja.."
Itt ezt ugy értettem hogy a sikeres ütés gyakoriságát befolyásolja.
Taranov
Hogy halad az oldal, CHT?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én ezt tudom, de ebben az esetben rossz szót használtál.
A gyakoriság az intervallumot jelenti a magyar nyelvben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
hát így pontosítva már jó, de ezt az ütés pontosságának hívják, mert a cézási képesség a pontossághoz tartozik.
Aim = célzás

Taranov
hát ez tényleg lehet, de a gyakoriság nem kimondottan ezt jelenti.
De egyébként igazad van.

Forrás : "http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=skills.htm"

Hidden Beks - Adreania - Commando

Equipment Stats

Stats Description
Armor This is sum of all armor you have are wearing. There are 6 zones where you can wear armor: Head, torso, hands, legs, shield and cloak. Plate torso armor also covers the hands. With chain, you can also use gauntlets (best one for now are leather +2), since it doesn't cover the hands.

The formula for Armor is:
ARMOR = Helmet + plate (or chain + gauntlets) + leg armor + shield + cloak + Magic (amulet)
from our observations, armor affect chance to evade hit (take 0 damage) but not amount of damage from a successful hit.

The probably to hit equation is probably like:
% to hit = (minimum % chance + ((Defense skill + total Armour) - (attack skill + weapon aim) +- combat modifier(s).

The damage equation is probably like:
Max. Damage = (Strength + Weapon power) + combat modifier)/ 10)

For example, with an adamite sword and strength of 35, fighting in aggressive mode this probably looks like:
( ( 35 + 32 ) + 3)/10 = (67 + 3) / 10 =70/10 = 7 max damage

WeaponAim This adds to Attack to determine your chance to hit. Maces have a naturally higher WeaponAim. Depending on the quality of a weapon, weapons with better aim seem to be more expensive. (some amulets)
WeaponPower This adds to Strength to determine attack damage. Axes have a naturally higher WeaponPower.
Magic This add to your Magic skill and it is determined by items like blue wizard robe, some staffs and hats).
Prayer This add to your prayer skill and it is determined by items like Monksrobe and Holy symbol of Saradim.

Így
Power
Max. Damage = (Strength + Weapon power) + combat modifier)/ 10)
aim
% to hit = (minimum % chance + ((Defense skill + total Armour) - (attack skill + weapon aim) +- combat modifier(s).

Norbesz
ütés gyakorisága rs-ben nincs mert mindig egymás után ütnek szal azt befolyásolja hogy eltalálod vagy sem.
Norbesz
aim: milyen gyakran találod el
power: mekkorát ütsz rajta
Norbesz
Ott a pont.
Taranov
Hadjátok = Hagyjátok !!!
elégtelen

Neeeeeeeeeeee! Már megint ölitek egymást!!!

Hadjátok abba!

Taranov
hja, olyan mintha az Auchanban a Tesco szórólapjait osztogatnád

Tarhonya
Csak egy kicsit szembetûnõenm csábítod innen az úri közönséget
Taranov
Az a sikeres ütés, amikor nem nullát ütsz.

Taranov
szvsz az aim szó jelentése CÉL, CÉLZÁS

Taranov
Szerintem a pontosság az ütés gyakoriságát egyáltalán nem befolyásolja, csak az ütés sikerességét, pontosságát.

Nem értem, most mi bajod. Rosszat szóltam?

androidus.freeblog.hu

Köszi a választ.
Norbesz
Az ütés sikerességén mit értesz?
Norbesz
A célzás az ütés gyakoriságát is befolyásolja....
Szerinted mit jelent a pontosság?
Ha kevés az aim sokszor ütsz 0át
Taranov
A célzás nem az ütés gyakoriságát, hanem pontosságát jelenti, tehát az ütés sikerességéhez járul hozzá szerintem.

Tarhonya
um, célzás=az amit leírtam (a játékban)
vagyis hogy milyen gyakran ütsz
Taranov
Na lássatok csodát, én is észrevettem ezt, de nem kezdeményeztem vitát :-)

Taranov
oh, boccs.
Akkor ez a háromnegyed év rosszat tett, már elfelejtettem, de az angol-magyar középszótár az aim-re célzást ír.

Tarhonya
Minden fegyvernek megvannak a maga sajátosságai, ezek a weapon aim és a weapon power. A weapon aim azt határozza meg hogy milyen gyakran ütsz, a power pedig azt hogy milyen nagyot ütsz
Tarhonya
ello
hanyas szintû vagy?
Tarhonya
um,ez szimpla lopkodás, és szvsz pofátlanság amit csinálsz... Emléxel amikor neked is megválaszoltuk a kérdéesidet? Nekik is megtesszük. Nem kéne pár hüly személyes ellentét miatt "szétszaggatni" a magyar rs közösséget
Taranov
ÖÖÖ, de régen játszottam már RS-sel, szerintem folyamatosan olyan háromnegyed éve, elfelejtettem mindent, de a Weapon Aim a fegyver "célzási kéessége".
A weapon power az erõssége, tehát a kardok általában aim-ben jobbak, a battle axe-ok pedig powerben.

Lenne is egy kérdésem. Mit jelent az hogy: WeaponAim ?
Szia!
Kukkants el ide:
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=runescape
Ott vannak topicok is, lehet mindenféle dologról beszélni. Vegyél fel a listádra, minden nap játszom több órát, néha reggel, délben, este is :)
(ugyanez szól Csibornak is :)))

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
szervusz, nyugodtan kérdezz meg mindent amit nem értesz.
Sziasztok! Sajnos nemtok hozzászolni a fórumhoz csak annyit hogy ma kezdtem és szerintem király a stuff. Egyébként a játékba is Hungaryen névvel vagyok megáldva.
Whitenigger95
óóóóó bassza meg 2 perccel azelõtt jöttem le mikor jöttél :-(
én nemtom mikor leszek cseten, otthon nincs gépem szal nomád stylishban írok mindenhonnan, szal Csabival kéne megbaszélned, vagy nála leszek és úgy, de akkor mondj egy idõt, lehetõleg csütörtök vagy péntek vagy holnap!

Jah, és Disno vagyok csak mondom hogy nomád stylish és kijelentkezni lusta vagyok :-)
Tarhonya
Ez enyhe stílustörés volt részemrõl
Tarhonya
Szervusz, mondja ki hogy maga mikor van cseten és én is leszek, megbeszéljük. har
Norbesz
eh sry
Lásd az alternatív fórum "Ki mire gyúr?" topicját :)

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Ott voltam
Norbesz
Majd 13:00 körül speedis csetre fel kéne jönnöd.
Tarhonya
A 99 cooking után mi jön? :P
Tarhonya
Wow! Gratz
Nem bírom ki, ide is beteszem:

:)))))

androidus.freeblog.hu

Azt majd oda adod???? (runa)

Taranov
*hétig

Taranov
1 hétog nem leszek, utána jövök. Császtok