RuneScape
-
Androidus #27827 Töltsd le a teljes map-et a manual oldalról, és járd be módszeresen. A wildernessbe csak akkor merészkedj, ha már tudod, mit csinálsz, vagy ha nem zavar, hogy agyon fognak ütni 3 percen belül.
Döntsd el, hogy milyen játékstílust akarsz játszani. Én alapvetően háromféléről tudok:
- Harcos: az erejét fejleszti az egekbe, hogy nagyot üssön, és megy ki a wildernessbe (wildy) a többieket agyonverni. A többi skilljével nem igazán törődik. Ha csapatban művelik, akkor lehetséges olyan változata, akinek csak a ranged vagy csak a magic skilljén van pont, és besegít annak, aki éppen lekardozza az áldozatot. De ezek szigorúan külön karakterek.
- Skilltotal-os: aki fejleszt mindent, hogy a ranglistán minél fentebb jusson. Az ilyennek kábé ugyanannyi pont van a defense és attack skilleken is, van neki jó magas prayer-e, magicje, a többi skillről nem is beszélve. Harcban a combat szintjéhez képest vérszegény, a fenti harcosok (pure) lecsapják, mint a taxiórát, ha kimerészkedik a wildy-ba.
- Bulizós, seftelős: az ilyen nem törődik a skillekkel, csak brahiból megy el valamit fejleszteni a haverokkal, viszont ott él a RS közösségében. Ökörködik, ad-vesz, élvezi a társaságot.
Persze ezek kombinációja is elképzelhető. Én a második kategóriát képviselem, ha azt választod, tudok segíteni a fejlesztésében. Ezen a néven vagyok az RS-ben is, vegyél fel a listádra, és kérdezz nyugodtan, ha látsz onlány.