RuneScape
-
Androidus #26030 " - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?"
Lehet, hogy tahóság volt, bár nem gondolnám. Az, hogy egy RS fórumban menjen RS-ről a csevej, szerintem nem tahóság. De mindegy. Mint már mondtam, már nem akarom ezt.
" - magyarul te arra gondolsz, hogy mikor pl. én vagy Csabee befejezi az RS-t húzzon el az RS topikból?
Mert ennek sajnos nem tudunk eleget tenni."
Mint már jeleztem, én elfogadtam a kialakult helyzetet, és azt szeretném, hogy ti itt békésen cseveghessetek arról, amiről akartok. Ti vagytok azok, akiknek ez kevés.
" - ajánlom = elcsábítom, elrabolom az internetezőket. Erre mondtam azt az analfabéta példát, hogy Tesco szórólapot osztogatsz az Auchanban."
Nem, én Praktiker szórólapot osztok a Metro parkolójában.
" - butaságra csak butaságot tudok válaszolni: MI VAGYUNK TÖBBEN!"
Ez ugye vicc volt? :)
"ami egyedül nem tetszik nekem, az az, hogy mindig veszekedést kezdeményezel, mindig kénytelen vagyok elzavarani téged, és utána megfogadod, hogy elég volt, de mégis visszajössz és veszekedsz"
Nem veszekedtem, csak bátorkodtam megemlíteni a közös megegyezéssel üzemelő másik fórum címét egy újonnan érkezőnek. A veszekedést más kezdte.
"Tisztáztuk Androidus, hogy lesz RS honlap, az én domainemre tesszük föl, lehet RS fórum a weboldalon."
Mint már mondtam, szívesen, de megmondom őszintén, nem tudom, nálad hogy fér össze ez a veszedekős hangnemmel.
"Ha neked ez így nem felel meg RS fórumnak, ne gyere, és ne lopd innen az embereket!"
Ennek sajnos nem tudok eleget tenni.