34579
RuneScape
-
#26049 csak hogy ne süjjedjünk le -
#26048 há' poén, hogy beírsz annyit, hogy ok :)) -
#26047 ok -
#26046 Nem kell megkérdezni, tudjuk a választ. :)) -
#26045 Bocsi, nem szeretek ilyen bunkó lenni, de 8-kor már nagyon ideges voltam :)
Bocsesz a hangvételért. -
#26044 Az, hogy kétszer nyomtam be?
Mert az egy véletlen volt. -
Androidus #26043 Azt szeretem Taranovban, hogy olyan megbízható :) Olyan, de olyan könnyű bármikor demonstrálni vele, hogy csak valami egészen pici indok kell neki, hogy elárassza a fórumot. Ezek után bárkinek maradt bármi kétsége, hogy miért jobb, ha nem itt van az RS fórum? :) -
Androidus #26042 LOL :)))))))))) -
Androidus #26041 Hát, ez is egy módja a flame-elésnek :))))) -
#26040 Bocsánat, 2× ment be, véletlen.szori -
#26039 Most már mára ideje lenne menned, holnap szívesen veszekszem tovább. -
Androidus #26038 Nem is kell, csak egyre. Kérdezd meg Taranovot, miért nem itt van. -
#26037 " - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?"
Lehet, hogy tahóság volt, bár nem gondolnám. Az, hogy egy RS fórumban menjen RS-ről a csevej, szerintem nem tahóság. De mindegy. Mint már mondtam, már nem akarom ezt.
Ez egy RS topik, amiben másról is lehet beszélni. Ez így marad.
----
" - magyarul te arra gondolsz, hogy mikor pl. én vagy Csabee befejezi az RS-t húzzon el az RS topikból?
Mert ennek sajnos nem tudunk eleget tenni."
Mint már jeleztem, én elfogadtam a kialakult helyzetet, és azt szeretném, hogy ti itt békésen cseveghessetek arról, amiről akartok. Ti vagytok azok, akiknek ez kevés.
Szerintem te jössz mindig világmegváltó tervekkel.
-------------
" - ajánlom = elcsábítom, elrabolom az internetezőket. Erre mondtam azt az analfabéta példát, hogy Tesco szórólapot osztogatsz az Auchanban."
Nem, én Praktiker szórólapot osztok a Metro parkolójában.
Hát tedd azt.
--------------
" - butaságra csak butaságot tudok válaszolni: MI VAGYUNK TÖBBEN!"
Ez ugye vicc volt? :)
Persze, annyira hülye nem vagyok, hogy ilyet komolyan mondjak :)) -
#26036 " - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?"
Lehet, hogy tahóság volt, bár nem gondolnám. Az, hogy egy RS fórumban menjen RS-ről a csevej, szerintem nem tahóság. De mindegy. Mint már mondtam, már nem akarom ezt.
----
" - magyarul te arra gondolsz, hogy mikor pl. én vagy Csabee befejezi az RS-t húzzon el az RS topikból?
Mint már jeleztem, én elfogadtam a kialakult helyzetet, és azt szeretném, hogy ti itt békésen cseveghessetek arról, amiről akartok. Ti vagytok azok, akiknek ez kevés.
-------------
" - ajánlom = elcsábítom, elrabolom az internetezőket. Erre mondtam azt az analfabéta példát, hogy Tesco szórólapot osztogatsz az Auchanban."
Hát tedd azt.
--------------
#26035 " - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?"
----
-------------
Hát tedd azt.
--------------
Androidus #26035 Nem is kell, csak egyre. Kérdezd meg Taranovot, miért nem itt van. -
Androidus #26034 Akkor miről is folyik a vita? :))))))) Hogy ne lopjam el egy nem létező RS fórumból az embereket? :)))))))) -
#26033 Én szívesen beszélek rs-ről, de ehhez nem akarok 20 különböző fórumra járni. -
#26032 Szánalmas vagy. megint úgy beszélsz, mintha mi bűnösök, rosszak, ártalmasak lennénk. -
#26031 Akkor megint add fel. -
Androidus #26030 " - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?"
"ami egyedül nem tetszik nekem, az az, hogy mindig veszekedést kezdeményezel, mindig kénytelen vagyok elzavarani téged, és utána megfogadod, hogy elég volt, de mégis visszajössz és veszekedsz"
Nem veszekedtem, csak bátorkodtam megemlíteni a közös megegyezéssel üzemelő másik fórum címét egy újonnan érkezőnek. A veszekedést más kezdte.
"Tisztáztuk Androidus, hogy lesz RS honlap, az én domainemre tesszük föl, lehet RS fórum a weboldalon."
Mint már mondtam, szívesen, de megmondom őszintén, nem tudom, nálad hogy fér össze ez a veszedekős hangnemmel.
"Ha neked ez így nem felel meg RS fórumnak, ne gyere, és ne lopd innen az embereket!"
Ennek sajnos nem tudok eleget tenni. -
#26029 Fogd vissza magad pls -
#26028 most jó színben állítod be magadat, a fórumot, próbálod kimosni a dolgot, próbálsz Androidus kedvében járni.
NEM SZÜKSÉGES.
ÉN AKÁRMIKOR BERKAHATOK PÁR DAOC KÉPET, NEM AKADÁLYOZ MEG BENNE SENKI. -
#26027 NEM IS KELL LENNIE! -
#26026 Mi az a Personal Flaming? -
#26025 Mi az, hogy jól esik? Mi az, hogy teleflamelni?
Mi beszélgetünk, te ezt nem törheted meg. -
#26024 Mi nem teszünk rosszat, nem vagyunk bűnösök.
Nem csináltunk semmi rosszat. -
#26023 "Szerintem nem az a fontosabb, hogy bármi áron forgalom legyen egy fórumban, hanem az, hogy aki témába vágó dolgot keres, ott megtalálja."
-Ha zavar, a képernyő jobb felső sarkában van egy X mintázatú gomb, arra kell kattintani.
"Engem zavar, hogy minden másról beszéltek."
Engem meg nem zavar, hogy téged mi zavar, magyarul:
szarok rá.
Tudom, hogy egy kretén tahó parasztnak tűnök, gondoljon rólam mindenki azt amit akar, de akkor is szarom le. -
#26022 Nah. Personal flaminget félrerakni! SZVSZ nincs szükség két külön fórumra. Maradjunk ennyiben -
#26021 És milyen szép post volt a 26000.
már nem úgy gondolom.
Mostmár inkább maradjon így, és itt nem lesz CsaK RS, mert nem hagyom. -
#26020 Mindkét ötlete szar volt, de nem akarom megsérteni. -
#26019 Nyugi, nyugi. Kicsit félreértettél bennünket.
Azt hiszed, hogy elfoglalhatod ezt a fórumot.
két lehetőség van.
1., a másik fórumon RS-ről beszélsz itt meg másról, és NEM LOPSZ INNEN EMBERT!
2., ide hívod a többi embert a másik fórumról, de mi nem fogunk ezért elkussolni és csak RS-ről beszélni.
Én sosem fogok alkalmazkodni hozzád, ezt jegyezd meg.
Mindig itt leszek, és annyit beszélek DaoC-ról amennyit csak akarok, függetlenül tőled és az RS-től. -
#26018 Látod, mikor ide jött Csibor meg a másik új RS-es, mi válaszoltunk a kérdéseikre, és ennyi.
Beszélgetünk tovább arról, ami nekünk jól esik!!! -
#26017 "Én a magam részéről nem értek egyet azzal, hogy az egy szem supergamezen az egy szem runescape nevű topic ne az legyen, amit a neve diktál, de ez az én magánügyem. Ha az SG-nek ez így jó, én nem fogok ellene tenni semmit. Ezért inkább csináltam egy másik fórumot, és nem kértem moderálást. Mindezt azért, mert nem balhézni akarok, hanem egy működő RS fórumot látni valahol. Ha itt nem engeditek, akkor máshol."
- a moderálás dologgal ne nevettesd ki magadat!
- nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?
"A magyar RS közösség megosztása már csak azért sem állja meg a helyét, mert vagytok ti itt, akik nem játszotok, és vannak ott azok, akik játszanak. Én ebben nem látok megosztottságot. Egy rakás emberrel a játékban találkozunk, mondjuk nekik a fórum címet, és hiába van ott leírva, hogy van ez a fórum is, ennek a tájékára se jönnek."
- magyarul te arra gondolsz, hogy mikor pl. én vagy Csabee befejezi az RS-t húzzon el az RS topikból?
Mert ennek sajnos nem tudunk eleget tenni.
"De persze sok értelme nem is lenne a dolognak, mert aki a játékban megtudja, hogy van RS fórum, azt valószínűleg RS fogja érdekelni, és nem az, hogy valaha volt RS játékosok hogyan beszélnek DAOC-ról. Ezért a két fórum kölcsönös ajánlása nem egészen ugyanaz az eset. Ha valaki RS fórumot keres, a címéből adódóan ezt fogja találni. Ezért én ilyenkor bátorkodom ajánlani, hogy nézze meg a másikat _is_. Ha ez tetszik neki, akkor úgyis itt marad. De hogy miért kell azon balhézni, hogy ajánlom a másikat, számomra felfoghatatlan."
- ajánlom = elcsábítom, elrabolom az internetezőket. Erre mondtam azt az analfabéta példát, hogy Tesco szórólapot osztogatsz az Auchanban.
"Azt is már sokszor hangoztattam, hogy a másik fórum ezen alapszik. Akkor működik jól a dolog, ha itt egyetértetek vele. Úgy gondolom, nekem van egy határozott elképzelésem arról, hogy mit akarok, csak ti vagytok azok, akik nem bírjátok eldönteni, hogy valójában mi legyen."
- butaságra csak butaságot tudok válaszolni: MI VAGYUNK TÖBBEN!
-------------ami egyedül nem tetszik nekem, az az, hogy mindig veszekedést kezdeményezel, mindig kénytelen vagyok elzavarani téged, és utána megfogadod, hogy elég volt, de mégis visszajössz és veszekedsz----------------
Tisztáztuk Androidus, hogy lesz RS honlap, az én domainemre tesszük föl, lehet RS fórum a weboldalon.
Ha neked ez így nem felel meg RS fórumnak, ne gyere, és ne lopd innen az embereket!
-
Androidus #26016 Nem tudom, miért ilyen rövid az emlékezetetek. Több hónapig küzdöttem itt, mielőtt feladtam. Egy kicsit nehéz lenne ezt egyetlen esetre kihegyezni, nem gondolod? -
Androidus #26015 Annyival is kevesebben fognak benneteket zavarni abban, hogy DAOC-ról beszélhessetek. -
#26014 Nem panaszkodhatsz. nemhogy DAoC-ról de semmiről nem volt szó itt hetek óta... Még mindig azért a pár Gta3 és DAoC kép miatt vagy megsértődve?
Gyakorlatilag te meg Taranov flameltétek egymást -
Androidus #26013 Jó. Most már csak ezt a beismerést kellene összhangba hozni azzal, hogy akkor tessék elfogadni azt is, hogy emiatt nincsen itt RS fórum. -
#26012 Csak azért nincs trs téma mert én vagyok az egyetlen aktív rs játékos ;-( -
#26011 Itt Tarhonya azért szólt, hogy ellopod az embereket.