RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
Jóez

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Disno
te meg nem unod a logod? már rég cserélted le!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
www.rsinter.tk

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
bah... az száksz :-(

Disno
k. tegnap nem értem rá :-(
remélem még nem találtál jobb offert :-)

Crokin
De ha már megvolt az rs jelszavad ams forumába való belépésedkor, és ugyanazt használtad ott is akkor végülis megadtad... végülis mostmár mind1

Repatarurgyán

Taranov
Nem, mert nem adtam meg az RS jelszavam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bocsáss meg, nem akartalak ezzel cikizni. Én mindenesetre nem látok különbséget aközött, hogy "mellesleg" adtad meg az rs jelszódat, vagy pedig úgy, hogy azt kérdezték. Az eredmény ugyanaz.

androidus.freeblog.hu

Crokin
Ez már csak ilyen 😊)

Repatarurgyán

Egy kis rs murphy törvénykönyv 😊

- Ha nem jobb klikkel választod ki a Geranttal való társalgást, tuti, hogy belemozdul, és vagy kikutatod a tálalószekrényt, vagy elindulsz fát vágni, vagy letámadod a fal túloldalán ácsorgó goblint.
- Ha sikersen rákattintottál Gerantra, tuti, hogy abban a pillanatban akarja megjavítani a köridejét a pult körül, és kezdhettek versenyezni.
- Ha beállsz a jail hátsó sarkába a black night mellé, a kalózt lehetetlen elcsípni. Hiába nyitod ki elõre a menüt, és nyomod rá az attackot, amikor az innensõ rácshoz ért, minden esetben belemozdul, és csak séta lesz belõle, nem nyilazás.
- Ha a fejedbe veszed, hogy helyben akarsz maradni, és az arra csellengõ szörnyeket lekapni, tuti, hogy az elsõ, amelyikre rákattintasz, épp abban a pillanatban indul világ körüli útra.

😊

androidus.freeblog.hu

Jé, ez eszembe se jutott 😊

androidus.freeblog.hu

Crokin
a ran-t általában akkor látni akkor valaki elcseszi a villogó írást😊 @ran@ és amit ide irsz az villog. Ha még valaki ezt nem tudja, csak azt hogy ran, akkor irogatja szvsz.

Repatarurgyán

Jaj 😞 Hát minden harmadik banner azt virítja a Jagexen, hog nem szabad megadni a jelszót senkinek. De úgy látszik nem elég nagy betûkkel 😞((

androidus.freeblog.hu

Ams
akkor +?

kösz a dicséretet!

Taranov
mostmár nem kell, mert befejeztem a játékot, de akkor képzeld kellett volna. Neked egy csomó cuccod volt, meg gazdag karaktered volt, de te az életben csak egy taknyos hülyegyerek vagy, akit nem nevelt meg a jó édes anyja.
Mostmár a Dark Age of Camelottal játszom, szerencsére oda nem jössz.
És mostmár feldughatod magadnak amit loptál! Ügyes voltál, tehetségesen lopsz! Sok szerencsét hozzá az életben is!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ams
kell a szarod?

Taranov
Mi már nagyrészt nem RS-ezünk. Csak néhányan, de attól még beszélgetni lehet.
Egyébként téged nem szívesen látlak itt, mert van rá esély, hogy te raboltad el a Rune large-omat, kite-omat és baxe-omat, mert a te kibaszott fórumodot volét ugyanaz a jelszavam, mint az RS-ben!
Tehát asszem mi nem is vagyunk köszönõviszonyban te kis köcsög!

Ams
nem unjátok már? 😄

Taranov
Szerintem legfontosabb lenne, hogy ne kelljen enyit katintgatni, de azért sok jó tippem lenne Andrew Gowernek.

Taranov
És melyik az elsõ? 😊

Az a második task a küldetésben, de én elakadtam az elsõnél 😊))

androidus.freeblog.hu

Taranov
Programozzál egyet 😊

Taranov
ez igaz 😊 És a DAoC-nál a kis méretre nem törekedtek.

Hát nem tudom, nekem nem hiányzik. Így is eléggé megfekteti a gépet a java, igen nagyon rosszul kezeli a necckép. Ha az összes lényt renderelné... hát, fene tudja.

androidus.freeblog.hu

Feladom. Hihetetlen, de nem találok sehol egy normális képletet a sebzésre. Mindenki nyomatja az xp kalkulátorait, de egy redvás sebzés kalkulátor nincs sehol. Mert hogy még most se értem.

androidus.freeblog.hu

Hmmm... szerintem a daoc programozó verdesnék magukat a földhöz, ha egy pár 100k-s java kliensbe egy ilyen szintû játékot tudnának beletuszkolni. A két játék pedig egészen más mûfaj. Próbálj meg egy munkahelyen daoc-ot játszani 😊))

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
ha már potolva vagy a sör és tsai. nem adnak str-t.
Taranov
meg minden

Taranov
De minden az lett volna. Olyan normális játék lett volna, mint pl. a DAoC

Taranov
😊

Taranov
Értem, most az egyszer értem amit mondasz 😊

Ron Ragm
az emberek és a szörnyek

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mármint mi lett volna rajta 3D-s? Az épületek és a táj most is azok.

androidus.freeblog.hu

Ja, és nem érdemes eldobni. Eladni gyorsabb 😊

androidus.freeblog.hu

Jó, akkor kifejtem 😊 A gold bányászása kétszer annyira fárasztó, ezért sose lesz a silvernél olcsóbb. A saradomin izé 50 xp, a leghúzósabb követlen arany pedig az amulet a maga 30 xp-jével. Ezért vesz mindenki silvert és nem gold-ot. A köves cuccok pedig szerintem azért nem jók xp-re, mert hiába van teszem azt egy olyan magas szintû kari, akinek pár 10 milla meg se kottyan gemre, egyszerûen nem termelnek a banyászok annyit, hogy azzal lehessen tápolni. A kövek potyogási aránya bebetonozza az ércek és a kövek árarányát. A kipotyogott kövekkel arányosan kitermelõdik egy rakat érc is, ha netán van elég gem, akkor van rengeteg érc is. És akármilyen magas szintû egy kari, valamennyi idejébe neki is telik, amíg pénzt szerez. Amit megspórol a gemes craftolással, azt elveszti a gemek árának kitermelésénél. Amuletet pedig nem lehet korlátlanul eladni jól, mert le fogja verni az árát. Ráadásul a cosmicnak is van egy árfolyama, azt akkor tessék hozzáadni.

Na ezért nem értem én, hogy hogy kerül a kereskedõhöz az eladott gyûrû 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
nice 😊

Taranov
nemtom, mikor te még nem játszottál, nyáron arról beszéltek, hogy 3D grafika lesz, de nem lett az sem, tehát amit mondanak, az semmit nem ér.

Taranov
NEm tudom, mindegy, de nem rossz az, ha valaki veszi a gold bar-t, mert hát nem kell a hasznora menni, sokan csak az XP-re mennek és eldobják amit készítettek.

Ron Ragm
Deesno megvan a pénz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Disno
A fegyver ereje az ütésre hat, és minél nagyobb az erõ szinted, annál többet számít bele a fegyver ereje. Pl ha 1-es erõ szinttel, r2h-val akarsz sebezni, akkor egynél nagyobbat nem fogsz tudni :-/ 61es erõ szinten nyolcat ad a sebzéshez, viszont 88as erõ szinten már 11et

Disno
Te konkrétabban és célszerûbben :-)

Disno
Szerintem lesz. Bár elõbb még pár Dragon armor lesz elõbb... meg a mostani member questhez is kibõvítik a területet. Valószínûleg új város, új cucc, stb...

Hoppsz, ezt meg te írtad le 😊))

androidus.freeblog.hu

Hûha. Akkor hogy is van az a képlet? A fegyver power értéke hogyan hat az str-re? Százalékosan nyomja fel?

androidus.freeblog.hu

Lesz? Vagyis be fogják vezetni a játékba a d2h-t? 😊

androidus.freeblog.hu

Bocsi, de nem olvastad el, amit leírtam. Az amulet több xp-t ad, és amint céloztam rá, igen alacsony szint kell hozzá. Egészen konkrétan kevesebb, mint a gold bar legyártásához. Márpedig olyan õrült szerintem nincs, aki veszi hozzá a gold bart. Vagyis érdemes inkább amuletre menni, ha valaki xp-t akar. (Vagyis nem érdemes, mert a Szar Atomin jobb.) Szóval egyedül azt tudom megérteni, ha valaki ruby és diamond ammy-t gyárt xp-re és eladásra egyszerre.

androidus.freeblog.hu

Taranov
dehogyis, nem butáskodj, nem zavar! Csak vicceltem! 😊))

Taranov
futás

Bocsi, de még nem adtam fel teljesen, hogy magyarul is beszélgessek errõl a járékról 😊))

androidus.freeblog.hu

Hmmm... jópárszor láttam önmagában használni, mintha valami rövidítés lenne. Csak annyit mond, hogy "ran" és kész. Random? Hmmm...

androidus.freeblog.hu