RuneScape
  • Taranov
    "Én a magam részéről nem értek egyet azzal, hogy az egy szem supergamezen az egy szem runescape nevű topic ne az legyen, amit a neve diktál, de ez az én magánügyem. Ha az SG-nek ez így jó, én nem fogok ellene tenni semmit. Ezért inkább csináltam egy másik fórumot, és nem kértem moderálást. Mindezt azért, mert nem balhézni akarok, hanem egy működő RS fórumot látni valahol. Ha itt nem engeditek, akkor máshol."

- a moderálás dologgal ne nevettesd ki magadat!
    - nem kértél moderálást, nem is kaptál moderálást, mikor kértél sem. Mi az, hogy idejössz és kimoderálsz minket? Ezt nem tahó viselkedésnek hívják?

"A magyar RS közösség megosztása már csak azért sem állja meg a helyét, mert vagytok ti itt, akik nem játszotok, és vannak ott azok, akik játszanak. Én ebben nem látok megosztottságot. Egy rakás emberrel a játékban találkozunk, mondjuk nekik a fórum címet, és hiába van ott leírva, hogy van ez a fórum is, ennek a tájékára se jönnek."

- magyarul te arra gondolsz, hogy mikor pl. én vagy Csabee befejezi az RS-t húzzon el az RS topikból?
    Mert ennek sajnos nem tudunk eleget tenni.

"De persze sok értelme nem is lenne a dolognak, mert aki a játékban megtudja, hogy van RS fórum, azt valószínűleg RS fogja érdekelni, és nem az, hogy valaha volt RS játékosok hogyan beszélnek DAOC-ról. Ezért a két fórum kölcsönös ajánlása nem egészen ugyanaz az eset. Ha valaki RS fórumot keres, a címéből adódóan ezt fogja találni. Ezért én ilyenkor bátorkodom ajánlani, hogy nézze meg a másikat _is_. Ha ez tetszik neki, akkor úgyis itt marad. De hogy miért kell azon balhézni, hogy ajánlom a másikat, számomra felfoghatatlan."

- ajánlom = elcsábítom, elrabolom az internetezőket. Erre mondtam azt az analfabéta példát, hogy Tesco szórólapot osztogatsz az Auchanban.

"Azt is már sokszor hangoztattam, hogy a másik fórum ezen alapszik. Akkor működik jól a dolog, ha itt egyetértetek vele. Úgy gondolom, nekem van egy határozott elképzelésem arról, hogy mit akarok, csak ti vagytok azok, akik nem bírjátok eldönteni, hogy valójában mi legyen."

- butaságra csak butaságot tudok válaszolni: MI VAGYUNK TÖBBEN!

-------------ami egyedül nem tetszik nekem, az az, hogy mindig veszekedést kezdeményezel, mindig kénytelen vagyok elzavarani téged, és utána megfogadod, hogy elég volt, de mégis visszajössz és veszekedsz----------------

Tisztáztuk Androidus, hogy lesz RS honlap, az én domainemre tesszük föl, lehet RS fórum a weboldalon.

Ha neked ez így nem felel meg RS fórumnak, ne gyere, és ne lopd innen az embereket!