RuneScape
  • Androidus
    Jaj, megint én vagyok a hibás :) Ahogy így elmondtátok, majdnem elhittem, hogy miattam nincsen itt RS fórum :)))

Kedves Taranov, Tarhonya és Norbesz, döntsétek el, hogy mit akartok! Mindent nem lehet egyszerre :)

Amikor pár hónapja én idekeveredtem, tényleg segítettetek. Egészen addig, amíg a kérdéseim nem haladták meg a "mi mire való" szintjét. Azután már azt kaptam válasznak, hogy ne törődjek vele, ez senkit sem érdekel, meg az RS különben is szar. Amikor viszont páran kifogásoltuk, hogy ugyan ne itt daoc-ozzatok már, akkor le lettünk ugatva. Ez itt csak nevében RS fórum, valójában egy baráti társaság fóruma, akik mellesleg valaha RS-eztek.

Én a magam részéről nem értek egyet azzal, hogy az egy szem supergamezen az egy szem runescape nevű topic ne az legyen, amit a neve diktál, de ez az én magánügyem. Ha az SG-nek ez így jó, én nem fogok ellene tenni semmit. Ezért inkább csináltam egy másik fórumot, és nem kértem moderálást. Mindezt azért, mert nem balhézni akarok, hanem egy működő RS fórumot látni valahol. Ha itt nem engeditek, akkor máshol.

A magyar RS közösség megosztása már csak azért sem állja meg a helyét, mert vagytok ti itt, akik nem játszotok, és vannak ott azok, akik játszanak. Én ebben nem látok megosztottságot. Egy rakás emberrel a játékban találkozunk, mondjuk nekik a fórum címet, és hiába van ott leírva, hogy van ez a fórum is, ennek a tájékára se jönnek.

De persze sok értelme nem is lenne a dolognak, mert aki a játékban megtudja, hogy van RS fórum, azt valószínűleg RS fogja érdekelni, és nem az, hogy valaha volt RS játékosok hogyan beszélnek DAOC-ról. Ezért a két fórum kölcsönös ajánlása nem egészen ugyanaz az eset. Ha valaki RS fórumot keres, a címéből adódóan ezt fogja találni. Ezért én ilyenkor bátorkodom ajánlani, hogy nézze meg a másikat _is_. Ha ez tetszik neki, akkor úgyis itt marad. De hogy miért kell azon balhézni, hogy ajánlom a másikat, számomra felfoghatatlan.

Azt is már sokszor hangoztattam, hogy a másik fórum ezen alapszik. Akkor működik jól a dolog, ha itt egyetértetek vele. Úgy gondolom, nekem van egy határozott elképzelésem arról, hogy mit akarok, csak ti vagytok azok, akik nem bírjátok eldönteni, hogy valójában mi legyen.