34579
RuneScape
-
Androidus #26010 Tényleg csak tippelni tudok, de talán azért van, mert egy működő fórumot sokkal jobban esik tele flame-elni, mint egy haldoklót. -
#26009 "Amikor pár hónapja én idekeveredtem, tényleg segítettetek. Egészen addig, amíg a kérdéseim nem haladták meg a "mi mire való" szintjét. Azután már azt kaptam válasznak, hogy ne törődjek vele, ez senkit sem érdekel, meg az RS különben is szar. Amikor viszont páran kifogásoltuk, hogy ugyan ne itt daoc-ozzatok már, akkor le lettünk ugatva. Ez itt csak nevében RS fórum, valójában egy baráti társaság fóruma, akik mellesleg valaha RS-eztek."
Ez én voltam....
egyébként ezt a dolgot már végigbeszéltük, valóban így van, ahogy mondod, itt mi megengedjük magunknak, hogy DAoC-ról és minden másról beszéljünk. -
Androidus #26008 Szerintem nem az a fontosabb, hogy bármi áron forgalom legyen egy fórumban, hanem az, hogy aki témába vágó dolgot keres, ott megtalálja. Engem zavar, hogy minden másról beszéltek. Pontosabban a két forgalom egymást gerjeszti. Most, hogy nincs itt RS témájú forgalom, nem megy a többi se. De amint beindul az RS, rögtön jön a többi. Meg ne kérdezd, miért van így :) Ez csak tapasztalat. Az egy darab fórum tényleg klassz lenne. Nem rajtam múlott. -
#26007 ÁÁ lenyúltad a 26K-ik postot!! -
#26006 A behészlegtések elhanyagolhatóak itt, 3 napra 2 post jut :-/ -
#26005 Ja és a földművelős ötleteid most sem tetszenek, ennyi hónap távlatában sem ;-) -
Androidus #26004 Ja, és még valami. Már létezik a másik fórum, ezért a dolog most már nem annyiból áll, hogy csak úgy kipróbáljuk, lehet-e itt RS-ről beszélni. Ha átköltözünk ide, az azt jelenti, hogy azt becsukjuk. De azért nem fogom becsukni a másikat, hogy egy hét múlva kiderüljön, hogy ja, mégse lehet. Szeretnélek emlékeztetni rá benneteket, hogy egy árva szóval se jeleztétek, hogy bármi változott volna. Most, hogy nem terhelem itt a fórumot a sok RS hozzászólásommal, könnyű azt gondolni, hogy de kár, hogy van a másik fórum. De szerintem ha tényleg átköltöznék ide, egyből állna a bál. Felpörögne a fórum, és egyből nehezményeznétek, hogy nehezebb megtalálni a saját beszélgetésetek fonalát benne. -
#26003 Én még mindig játszom. A rs témák mellett miért ne mehetne beszélgetés is? Szvsz elég lenne 1 fórum. Mellesleg a te fórumodon sem nyüzsög az élet, pont azért mert az rs-el kapcsolatos kérdések egy idő után kimerülnek, és akkor nincs téma. Arról én nem tehetek hogy itt a legtöbb ember nem játszik már, cseszegesd őket. Egy egységes community jó lenne -
Androidus #26002 Jaj, megint én vagyok a hibás :) Ahogy így elmondtátok, majdnem elhittem, hogy miattam nincsen itt RS fórum :)))
Kedves Taranov, Tarhonya és Norbesz, döntsétek el, hogy mit akartok! Mindent nem lehet egyszerre :)
Amikor pár hónapja én idekeveredtem, tényleg segítettetek. Egészen addig, amíg a kérdéseim nem haladták meg a "mi mire való" szintjét. Azután már azt kaptam válasznak, hogy ne törődjek vele, ez senkit sem érdekel, meg az RS különben is szar. Amikor viszont páran kifogásoltuk, hogy ugyan ne itt daoc-ozzatok már, akkor le lettünk ugatva. Ez itt csak nevében RS fórum, valójában egy baráti társaság fóruma, akik mellesleg valaha RS-eztek.
Én a magam részéről nem értek egyet azzal, hogy az egy szem supergamezen az egy szem runescape nevű topic ne az legyen, amit a neve diktál, de ez az én magánügyem. Ha az SG-nek ez így jó, én nem fogok ellene tenni semmit. Ezért inkább csináltam egy másik fórumot, és nem kértem moderálást. Mindezt azért, mert nem balhézni akarok, hanem egy működő RS fórumot látni valahol. Ha itt nem engeditek, akkor máshol.
A magyar RS közösség megosztása már csak azért sem állja meg a helyét, mert vagytok ti itt, akik nem játszotok, és vannak ott azok, akik játszanak. Én ebben nem látok megosztottságot. Egy rakás emberrel a játékban találkozunk, mondjuk nekik a fórum címet, és hiába van ott leírva, hogy van ez a fórum is, ennek a tájékára se jönnek.
De persze sok értelme nem is lenne a dolognak, mert aki a játékban megtudja, hogy van RS fórum, azt valószínűleg RS fogja érdekelni, és nem az, hogy valaha volt RS játékosok hogyan beszélnek DAOC-ról. Ezért a két fórum kölcsönös ajánlása nem egészen ugyanaz az eset. Ha valaki RS fórumot keres, a címéből adódóan ezt fogja találni. Ezért én ilyenkor bátorkodom ajánlani, hogy nézze meg a másikat _is_. Ha ez tetszik neki, akkor úgyis itt marad. De hogy miért kell azon balhézni, hogy ajánlom a másikat, számomra felfoghatatlan.
Azt is már sokszor hangoztattam, hogy a másik fórum ezen alapszik. Akkor működik jól a dolog, ha itt egyetértetek vele. Úgy gondolom, nekem van egy határozott elképzelésem arról, hogy mit akarok, csak ti vagytok azok, akik nem bírjátok eldönteni, hogy valójában mi legyen. -
#26001 "a saját domain miatt pedig komoly és megbízható lesz"
www.nexus.hu/runescape:
"Kedves Felhasználónk!
Karbantartás miatt a NEXUS ingyenes email és honlapszolgáltatás átmenetileg szünetel."
ezért mondom... -
#26000 Azt is meg lehetne csinálni, hogy az új RS-es oldalról mindekit ebbe a fórumba irányítani.
Így valóban az egész közösség együtt lenne.
Gondoljátok ki.
Én azt várom az új RS-es oldaltól, hogy sok RS-ező fogja megnézni, a régiek meg kritizálni is fogják, és minden magyar RS-est megismerünk.
A saját domaintől meg komoly lesz, és komolynak is fog látszani. -
#25999 Csak azért mentem hogy kapcsolatban lehessek a néppel :P A fórumod csak szétszedi a közösséget.(akárhogy is hangzik közhelynek) közösségetAmúgy ha jól emléxem senki nem válaszolt a kérdésedre hogy legyen-e alter fórum vagy sem. Én biztosan nem, csak magamban gondoltam hogy nincs rá szükség. A fórumodat csak duzzogásból hoztad létre. A két fórum forgalma összeadva adna egy jó élő fórumot. -
#25998 Felőlem oké. -
Androidus #25997 Jó ötlet :) -
#25996 Menjünk el pihenni, mert most összekavarodtak a dolgok. :)) -
#25995 Egyébként, ha gondoljátok, az te fórumodat is felrakhatjuk majd a domainemre, akkor nem kell azt a hosszú címet írogatni, és egyben lesz az RS oldal és az igazi RS fórum. -
#25994 Én semmit, csak szaporítom az üzeneteim számát.
Én nem RS-ezem, nem érdekel az RS, Runescape-pel kapcsolatosan csak az új weboldalban vagyok érdekelt, mert elvileg nálam lesz elhelyezve. -
#25993 A célzás az ütés pontosságát, sikerességét befolyásolja.
Ezt akarod mondani. :-)) -
Androidus #25992 Jól hangzanak ezek a képletek, de például a sebzés tuti nem így van. Régebben benyomtam ide az egyik kalkulátor képletét, azt leellenőriztem, és hajszálpontos. És meglehetősen különbözik ettől. -
Androidus #25991 Ha jól emlékszem, pont a múltkor kérdeztem, hogy mi a jó fene legyen. Mindenki lelkesen jött a másik fórumba, hogy maradjon. Namost döntsétek már el, hogy mi a frászt akartok. -
Androidus #25990 Ezt úgy mondod, mintha te nem használnád azt is. A fene se igazodik el rajtad. Most mit szeretnél? Legyen a másik titkos fórum? :) -
#25989 Ezzel a témával ismét "élet" van ebben a forumban :) -
#25988 "A célzás az ütés gyakoriságát is befolyásolja.."
Itt ezt ugy értettem hogy a sikeres ütés gyakoriságát befolyásolja.
-
#25987 Hogy halad az oldal, CHT? -
#25986 Én ezt tudom, de ebben az esetben rossz szót használtál.
A gyakoriság az intervallumot jelenti a magyar nyelvben. -
#25985 hát így pontosítva már jó, de ezt az ütés pontosságának hívják, mert a cézási képesség a pontossághoz tartozik.
Aim = célzás -
#25984 hát ez tényleg lehet, de a gyakoriság nem kimondottan ezt jelenti.
De egyébként igazad van. -
Cht #25983 Forrás : "http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=skills.htm" -
Cht #25982 Equipment Stats
Stats Description
Armor This is sum of all armor you have are wearing. There are 6 zones where you can wear armor: Head, torso, hands, legs, shield and cloak. Plate torso armor also covers the hands. With chain, you can also use gauntlets (best one for now are leather +2), since it doesn't cover the hands.
The formula for Armor is:
ARMOR = Helmet + plate (or chain + gauntlets) + leg armor + shield + cloak + Magic (amulet)
from our observations, armor affect chance to evade hit (take 0 damage) but not amount of damage from a successful hit.
The probably to hit equation is probably like:
% to hit = (minimum % chance + ((Defense skill + total Armour) - (attack skill + weapon aim) +- combat modifier(s).
The damage equation is probably like:
Max. Damage = (Strength + Weapon power) + combat modifier)/ 10)
For example, with an adamite sword and strength of 35, fighting in aggressive mode this probably looks like:
( ( 35 + 32 ) + 3)/10 = (67 + 3) / 10 =70/10 = 7 max damage
WeaponAim This adds to Attack to determine your chance to hit. Maces have a naturally higher WeaponAim. Depending on the quality of a weapon, weapons with better aim seem to be more expensive. (some amulets)
WeaponPower This adds to Strength to determine attack damage. Axes have a naturally higher WeaponPower.
Magic This add to your Magic skill and it is determined by items like blue wizard robe, some staffs and hats).
Prayer This add to your prayer skill and it is determined by items like Monksrobe and Holy symbol of Saradim.
-
Cht #25981 Így
Power
Max. Damage = (Strength + Weapon power) + combat modifier)/ 10)
aim
% to hit = (minimum % chance + ((Defense skill + total Armour) - (attack skill + weapon aim) +- combat modifier(s).
-
#25980 ütés gyakorisága rs-ben nincs mert mindig egymás után ütnek szal azt befolyásolja hogy eltalálod vagy sem. -
#25979 aim: milyen gyakran találod el
power: mekkorát ütsz rajta -
#25978 Ott a pont. -
#25976 Hadjátok = Hagyjátok !!!
elégtelen -
Cht #25975 Neeeeeeeeeeee! Már megint ölitek egymást!!!
Hadjátok abba! -
#25974 hja, olyan mintha az Auchanban a Tesco szórólapjait osztogatnád -
#25973 Csak egy kicsit szembetűnőenm csábítod innen az úri közönséget -
#25972 Az a sikeres ütés, amikor nem nullát ütsz. -
#25971 szvsz az aim szó jelentése CÉL, CÉLZÁS -
#25970 Szerintem a pontosság az ütés gyakoriságát egyáltalán nem befolyásolja, csak az ütés sikerességét, pontosságát.