RuneScape
-
húha, engem mindenki ismer!
Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amcsi főnök. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a boss:
- Hát a "Lord Marchus" merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Marchusért.
- Hi Marchus, jó látni téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Marchus elkésik a munkahelyéröl, jön az üzemvezetö:
- Marchus, te miért késtél?
- Hát tudod fönök, tegnap a boss-szal kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Fönöke felméri az eröviszonyokat és inkább hallgat. Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Lord Marchust merre találom? Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Marchusom, hogy te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Marchus megint elkésik. Fönöke dühöng, hogy a Marchus tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Marchus, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem - mondja Marchus. Fönöke elfehéredik, de nem hiszi el a történetet. Marchus, hogy bizonyítsa állítását repülöre ülteti a fönökét és elrepülnek a Vatikánba. Megállnak a rezidencia elött és azt mondja a Marchus:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni neked azon az ablakon.
Eltelik öt perc, a fönök felnéz az ablakba és tényleg ott a Marchus az ablakban a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a fönököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok. A fönök erötlenül mutogat az ablak felé:
- Látják,..azt...ott fenn.
Japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Marchus mellett?