RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Marcus
jah, "Atisz"-nek igaza vagyon
Atisz
Írj róla bõvebben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Gyerekek! Van valakinek eladó coal certificate-e? Úgy kb. 100 kéne. Bár ahogy elnézem nektek is jól jönne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hangianix
Gyors net ehhez? Ja, ez a grafika es adatforgalom eszi a savszelesseget. 😄 Nekem ADSL-en szarabbul ment mint modemmel...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Sushi Ulla
Ahogy látom nem maradtam le semmi komolyabb dologról, ami a hétvégén történt . Dehát muszály volt buliznom, mert szallagtûzöm volt szombaton vasárnap meg aludnom kellett. U.i.: Deesno siess, mert smithing 66-nál járok !!!
Tarhonya
zzzz
floodolok. Pedig nem is. Csak senki más nem ír.
Tarhonya
wooho! Pk loot: Addy 2H!!! W00t! A társam meg mith platet és ruby ammyt kapott.
Tarhonya
High Alchemy mennyit ad érte? Eléggé rizikós. :-P
Tarhonya
Ranged lvl!!
Tarhonya
2K xp left
Tarhonya
Nemsoká lvl 54 ranged leszek! hahaha
Tarhonya
Pedig még amikor én kezdtem is 140K volt a R2H
Tarhonya
Sokkal jobban megéri rune hatchetot csinálni. Csak 1 bar, és jó áron lehet õket eladni
Disno
Lassan érdemes lesz elfüstölni az összes r2h-t... mennyi is az áruk? 75k? ha lemegy 65k-ra én elkezdem a bizniszt :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
ha meg veszed a naturet, 1.2k haszon :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
engem érdekel
Ams
HI, öreg róka 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hagane
Akkor is 1.5K haszno.
Disno
heh :-D

Disno
mostanában inkább 10k-ért adják el

Disno
egy nap alatt simán felnyomod miningot 15re utána 400 iron, és viszonlylag gazdag vagy :-)

Disno
te milyen néven vagy fenn?

Disno
ehh :-)
mennyi egy full adam boltban?
adam plate: 16k legz: 6.5k large: 3.5k axe: 4.5k ha pajzsot is akarsz az már drágább :-)
de bányászol 400 vasat, ez 80 cert -> 40k

Tarhonya
De nincs eladó rune medem... Mire ad még jó árat?
Tarhonya
Nem ostobaság. Mi az az Arctic MUD. Ne szidd a mi játékunkat.
Hagane
De.Rune medre 11.5K pénzt ad, az eladható 8 helyett.1.56% tiszta haszon!
Tarhonya
Bassza meg hogy lehettem ilyen hülye? ÁÁÁÁ
addy plate, long, b.axe és mith sq. 16K ért!!!!
Az isten bassza meg a high alchemyt. nem ér semmit 😞
Tarhonya
Tarhonya néven vagyok
Tarhonya
ehh
így próbáljon az ember segíteni
Tarhonya
amúgy én voltam olyan szerencsés, hogy full mithet, és egy addy battle axeot kaptam egy idegentõl. Abbahagyta a játékot.
Tarhonya
Mittomén. bányásszál.
Tarhonya
csinálhatok neked full steelt
Tarhonya
iron? nekem asszem mithem volt ilyenkor
Disno
de full adamot 1 nap alatt akárki tud szerezni

Disno
bah :-)
a legjobb magyar kovács 73as talán adam medet tud csinálni de mást nem

Disno
bah :-)
nem csak te vagy csóró, én is :-P
de ha lesz egy felesleges r2h, akkor megdoblak vele

Hagane
Asszem lassan, reggel hattol naponta RS-ezek amíg egy kúrva kábelnetem nem lesz.Lassan is, de visszatérek ^_^.
Meg is öltem a Dragont, van már platemail.
Aki valahogy segíteni akar, az kérem, TEGYE MEG!
Kéne egy Rune Large, Baxe / 2 hander és kész is leszek...
Disno
hmm

Lord Marcus
hmm
Lord Marcus
hmm
Norbesz
Grats :-P
Sushi Ulla
Tényleg, ha már úgyis itt tarunk hányas a mining/smithinged? Nekem: 73/65
Sushi Ulla
Egyébként sajnos elég sokat is kell tanulni (idén vagyok végzõs, szóval kidolgozhatok vagy 60 tételt), de azért hétvégenként RS-elek pár óraát.
Sushi Ulla
A netem mostmár jó (jan. 14 óta ADSL), de szép halkan húzok el xp-ben, amikor egyszerre smithingelek el 600-700 steel bart
Norbesz
Tanul plusz a nete se olyan... :-(
Disno
én mondtam elõbb :-P
hogyhogy csak néha tûnedezel fel? Sok a suli? Láccik is hogy már csak 46k mining xp és utolérlek :-P

Tarhonya
Milyen leveles hülyeséget?
Sushi Ulla
Én is szivesen vállalok free smithinget
Disno
lol a #33333 kirdzsóbb :-P

Disno
punnyadnak, mint mindig